Succesvolle bedrijven hebben en solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Waarom Think4

Bij Think4 zijn wij er van overtuigd dat een te gekke IT oplossing de basis zijn van een succesvolle organisatie. Wij maken IT toegankelijk, solide en veilig tegen vaste transparante kosten zonder verrassingen achteraf.

Maar bovenal door een bevlogen en enthousiaste helpdesk. Laat IT voor uw werken.

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt!

Geen vervelende facturen of nacalucaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw It is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Systeembeheer

Een systeembeheerder is een ICT-specialist die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en het onderhoud van de ICT-omgeving binnen een organisatie. Bij netwerkproblemen of andere problemen is de systeembeheerder degene die optreedt om de problemen op te lossen. Bij systeembeheer kunt u denken aan het up-to-date houden van besturingssystemen, het verzorgen van back-ups van gegevens, het plegen van onderhoud aan servers, het verzorgen van de beveiliging van gegevens, het preventief optreden om storingen te signaleren en voorkomen en het verhelpen van andere ICT-problemen.

Onze diensten

Voor het uitbesteden van uw systeembeheer bent u bij ons aan het goede adres. Bij Think4 zijn we uw IT partner op het gebied van Office365, cloud diensten, wireless networking en hard- en software. We gaan graag voor u aan de slag om de beste oplossingen voor uw onderneming te vinden. U krijgt altijd één vast aanspreekpunt, zodat we kunnen profiteren van heldere communicatie. En dat is waar wij voor staan. Naast onze vakkennis, hebben we nog een onderscheidende factor. We communiceren open en eerlijk, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Door proactief aan de slag te gaan, zullen we altijd betrokken zijn bij uw organisatie. En dit zien we als een pluspunt, want hierdoor kunnen we u het beste advies geven.

Office365

De diensten van Office365 zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Met de nieuwste online versie kunt u overal gebruik maken van de pakketten. Of u nou in de trein zit, in het vliegtuig of je zit in een meeting bij een klant; u kunt altijd gebruiken van zowel Excel als Word en Powerpoint. Met de programma’s in dit pakket zijn uw collega’s flexibel. Ze kunnen aantekeningen maken, deze delen en er kunnen wijzigingen worden aangebracht. Benieuwd hoe we aan de slag gaan? Als eerst gaan we samen op zoek naar een geschikt pakket voor uw onderneming. Vervolgens zorgen we ervoor dat het Office365 wordt geïmplementeerd, zodat u en uw medewerkers direct gebruik kunnen maken van de verschillende programma’s.

Werken in de cloud

Naast verschillende softwarepakketten, bieden we ook verschillende cloud diensten. Als u gebruik maakt van werken in de cloud, dan kunt u overal aan het werk waar een internetverbinding beschikbaar is. We gaan samen met u aan de slag om het juiste cloud-abonnement voor u te vinden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pakket per werknemer of een pakket voor uw gehele organisatie. Door te luisteren naar uw wensen zullen we u de beste keuze adviseren. Als u een keuze heeft gemaakt, zorgen we er ook voor dat de diensten worden geïmplementeerd op alle werkplekken, zodat uw medewerkers meteen gebruik kunnen maken van de virtuele werkplek.

24/7 support

Onze slimme en betrokken helpdesk is 24 uur per dagen 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt hier terecht met al uw vragen en problemen. De helpdesk zorgt ervoor dat u altijd een helder en resultaatgericht advies krijgt. Mochten er onverhoopt problemen voordoen, dan wilt u hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. Door onze snelle bereikbaarheid kunnen we u op elk moment van de dag en op elk moment van de week ondersteunen. Door onze ervaring en vakkennis hebben we altijd een passend advies voor uw vragen of problemen.

Systeembeheer MKB

We bieden verschillende diensten aan voor het MKB. Onder MKB vallen de midden klein bedrijven binnen ICT. Voor de oplossingen op dit gebied ligt onze focus altijd op stabiliteit, veiligheid en toekomstvastigheid. Hierbij is onze technische kennis essentieel. We beschikken over alle diensten voor het MKB zodat u en uw collega’s direct aan de slag kunnen met uw werkzaamheden. We hebben een goed beeld van de mogelijkheden en grenzen van de kleine tot middelgrote bedrijven. We luisteren naar uw wensen; u kunt bijvoorbeeld aangeven waar u naar op zoekt bent en van welke diensten u geen gebruik wilt maken. Aan de hand van uw wensen zorgen wij altijd voor een advies op maat, zodat u zich niet bezig hoeft te houden met software-issues.

De mogelijkheden van systeem beheer

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Think4? We gaan graag voor u aan de slag om de beste oplossingen te vinden voor uw organisatie. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen middels ons telefoonnummer of door een mail te sturen. Neem vandaag nog contact op en daag ons uit! We gaan graag voor u aan de slag met onze creatieve oplossingen. We denken niet in standaardoplossingen. Met ons grenzeloos enthousiasme en een gezonde dosis energie weten we altijd weer tot nieuwe en verrassende oplossingen te komen. Met onze diensten zorgen we dat de nieuwe software naadloos aansluit op uw huidige IT-infrastructuur, zodat u er geen hinder van ondervindt. Wilt u niks misschien over de laatste technologische ontwikkelingen en onze nieuwste diensten? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle blogs en nieuwsbrieven.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl