Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT-bedrijven in Mijdrecht: Think4

IT oplossingen zijn de basis van een succesvolle organisatie. Think4 is een goede partij die kan helpen bij uw ICT problemen. Als full service ICT partner kunnen wij u voorzien van de nieuwste ICT oplossingen, duurzame systemen en een solide ICT infrastructuur. Zijn er problemen binnen uw organisatie of zijn er bepaalde wensen wat u heeft? Wij doen precies wat u wilt, zodat alles geheel naar behoren werkt. Lees hier meer over Think4 als organisatie.

ICT problemen

Heeft u net een nieuw kantoorpand gekocht voor uw bedrijf in Mijdrecht en moet daar nog van alles worden geregeld wat betreft het ICT, internet en de werkplekken? Dan kan Think4 dat voor u regelen. Wij bieden verschillende services en diensten zoals goede hardware en software, verschillende Office 365 software, een Cloud voor bedrijven in Mijdrecht, een snel wifi netwerk en 24/7 support mocht u vragen hebben. Niets is zo vervelend dan geen wifi netwerk of een slecht werkend netwerk. Wij kunnen er daarom voor zorgen dat u weer bezig kunt met de werkzaamheden voor uw klanten.

Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Onze diensten

Als full service ICT partner realiseren wij efficiënte en toekomstbestendige oplossingen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

Think4-antivirussoftware

Goed internet netwerk

Wat zijn uw wensen en doelen? Als u dat aan ons kunt vertellen regelen wij het voor u. Onze specialisten staan namelijk altijd voor u klaar. Op locatie, maar ook op afstand. Wij vinden het namelijk ook erg belangrijk dat ons internet goed werkt op uw bedrijf in Mijdrecht, dus wij willen de ICT voorziening optimaal voor u geregeld hebben. In dit proces houden wij u altijd op de hoogte, zodat u precies weet wanneer het klaar is of waar u aan toe bent. Beschikt u al wel over de hardware of ook nog niet? Wij leveren namelijk ook hardware, zoals laptops en computers. Hierdoor zijn wij in staat om het hele totaalpakket aan u te leveren.

Office 365

Het Office365 pakket is een van de beste cloud oplossingen voor elke zakelijke omgeving. Het cloud platform biedt u de kans samen te werken en te communiceren met uw klanten, partners en collega’s, waar u zich ook bevindt. Het pakket vormt voor u en uw eventuele werknemers een digitale werkplek, die overal toegankelijk is. Zo kunt u op elk gewenst moment bij uw bestanden, e-mailcorrespondentie en agenda. Een groot voordeel is dat het pakket op al uw devices geïnstalleerd kan worden, en updates direct op al deze apparaten worden bijgewerkt.

 

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

De voordelen van Think4 als ICT bedrijf in Mijdrecht

Waarom kiest u voor Think4? Wij maken IT toegankelijk, solide en veilig tegen vaste transparante kosten zonder verrassingen achteraf. U heeft bij ons een eigen IT medewerker die alles voor u regelt. De kosten zijn niet variabel, maar het is een vast bedrag per maand. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u tussendoor vragen of problemen? Wij bieden 24/7 support, waarin u dus ten alle tijden contact met ons op kunt nemen. Wij komen vervolgens langs of bieden hulp op afstand. Alles sluit in ieder geval aan op de wensen van de medewerker en daardoor houden we uw bedrijf in Mijdrecht flexibel.

Think4-WiFi-verbinding

Wireless networking

Het in de cloud werken via een virtuele werkplek is heel handig, maar brengt ook vraagstukken op het gebied van veiligheid met zich mee. Maakt u zichzelf niet heel kwetsbaar, als u altijd en overal toegang heeft tot uw bestanden? Dat hoeft niet. Onze Wireless networking-oplossingen bieden uitkomst. Efficiënt, aangepast op de bedrijfssituatie en vooral heel veilig, dat is (wireless) networking van Think4. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsinformatie en digitale activiteiten beschermd worden en dankzij onze network security blijft dit zo, doordat wij ervoor zorgen dat het netwerk altijd voorzien is van de nieuwste software.

24/7 IT support in Mijdrecht

Met onze 24/7 support bent u ervan verzekerd dat u op elk gewenst moment bij ons terecht kan met vragen op het gebied van ICT in Mijdrecht. Onze helpdesk biedt direct heldere en resultaatgerichte ondersteuning.

Dankzij onze 24/7 support service kunt u altijd bij ons terecht met vragen en heldere en resultaatgerichte ondersteuning. Onze helpdesk staat altijd voor u klaar, en beantwoordt uw vraagstukken omtrent ICT in Mijdrecht wanneer u maar wilt. Onze vakkennis stelt ons in staat u snel te helpen. Bovendien wordt u bij Think4 voorzien van een persoonlijke accountmanager, die als aanspreekpunt zal fungeren.

Meer weten?

Zoekt u dus ICT bedrijven in Mijdrecht? Dan bent u bij Think4 helemaal goed! Neem gerust even contact op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Maak een afspraak met Think4 voor full service ICT ondersteuning via 088 – 21 77 575.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.