Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Wat bieden wij aan slimme IT oplossingen?

Wij denken niet altijd in de geijkte richting en bieden niet altijd de standaardoplossingen. Beter gezegd; vaak denken we net wat anders en dat heeft Think4 gebracht waar het nu is. Gezond, sterk en succesvol. Bovenal heeft het ons een grenzeloos enthousiasme en dosis energie gebracht. Wij denken dat dit voor ieder bedrijf mogelijk is. Daarom de slimme IT oplossingen van Think4.

Geen probleem is ons te moeilijk. Wij zien het namelijk als een grote uitdaging om de perfecte oplossing te bieden. De oplossingen die wij kunnen bieden zijn namelijk de volgende: Dropbox Business, Office 365, Clouddiensten, Wireless Networking en Hard-en Software. Voor een organisatie is het erg belangrijk dat ze goed kunnen werken. Hiermee haalt u immers uw omzet binnen. Allereerst is een goed WiFi-netwerk dus erg belangrijk. Anders kan er natuurlijk niks gedaan worden. Wij kunnen voor u een professioneel en beveiligd Wireless netwerk aanleggen.

Think4-antivirussoftware

Begin met een goed wireless netwerk

Met alleen een goed netwerk bent u er natuurlijk nog niet. Het is belangrijk om uw bestanden overzichtelijk te bewaren, maar ook op een veilige plek. Je wilt immers niet alles kwijt zijn als er iets met uw computer gebeurd. Dropbox Business is daarom één van die slimme IT oplossingen. Met Dropbox Business kunt u veel bestanden veilig opslaan, waarbij u het ook gemakkelijk terug kunt vinden. Het samenwerken met uw klanten, partners en collega’s draagt ook bij aan een goede organisatie. Gebruik daarom nu Office365!

Steeds meer mensen werken in de Cloud, omdat u er dan zeker van bent dat uw belangrijke bestanden niet verdwijnen. Werkt u een dag op een externe locatie of bijvoorbeeld een dag thuis? Ook dan kunt u gewoon gemakkelijk overal bij. Wij staan in ieder geval te springen om onze oplossingen in uw bedrijf te integreren. Meer weten over onze creatieve oplossingen? Wij hebben verschillende informatieve blogs waar u meer komt te weten over de IT-oplossingen.

24/7 support

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden bij Think4u? Dan kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Wij staan namelijk 24/7 voor u klaar, zodat wij u kunnen ondersteunen met al uw problemen. Het bieden van oplossingen vinden wij leuk en daar worden wij enthousiast van. Wij kunnen u telefonisch helpen, maar wij kunnen ook even op locatie langskomen.  Neem contact op met onze accountmanager, zodat we u van het beste advies kunnen voorzien.

Deze slimme IT oplossingen kunnen we voor u bieden. Bel ons vandaag en daag ons uit!

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de ICT beheer en oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.