Succesvolle bedrijven kiezen voor onze IT oplossingen

Wij geloven dat IT jouw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden is welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in. Think4 haalt meer uit jouw IT.

Wat bieden wij aan slimme IT oplossingen?

Bij Think4 denken we niet altijd in de geijkte richting en bieden we niet altijd de standaard IT oplossingen. Beter gezegd; we denken net een beetje anders en daarmee creëren we echt die meerwaarde. Wij bieden IT oplossingen waar jouw bedrijf succesvol mee kan zijn. Profiteren van slimme IT, efficiënter werken, de flexibele werkplek, regelen wij voor je. Allemaal zaken waar wij als IT partner op inhaken, jou over informeren en waar we onze klanten dagelijks mee helpen. Bedrijven zien groeien met onze IT oplossingen, dat maakt ons enthousiast. Geeft ons energie! Jou ook? Maak kennis met Think4.

Iedereen moet optimaal kunnen werken

Geen probleem is ons te moeilijk. Wij zien het namelijk als een grote uitdaging om de perfecte oplossing te bieden. De oplossingen die wij kunnen bieden zijn namelijk de volgende: werken in de cloud met Dropbox Business en Microsoft 365, Wireless Networking, Online Backup, IT security en talloze hardware en software tools. Voor jouw organisatie is het ontzettend belangrijk dat je medewerkers optimaal kunnen werken, flexibel en veilig online. Hiermee haal jij immers je omzet binnen. Dan zijn een goede IT infrastructuur, netwerkverbinding en een feilloos werkende WiFi onmisbaar. Think4 regelt jouw IT snel en vakkundig, zodat jij en je collega’s makkelijk online kunnen werken.

Begin met een goede IT infrastructuur

Met alleen een goed netwerk ben je er natuurlijk nog niet. Het is belangrijk om je bestanden overzichtelijk te bewaren, maar ook op een veilige plek. Je wilt immers niet alles kwijt zijn als er iets met je computer gebeurt. Dropbox Business is daarom één van die slimme IT oplossingen. Met Dropbox Business kun je bestanden veilig opslaan in de cloud, waarbij je ze ook gemakkelijk kan terugvinden en delen. Online samenwerken met klanten, partners en collega’s draagt ook bij aan een goed lopende organisatie. Gebruik daarom Microsoft 365, zoals heel veel van onze klanten al doen.

Veilig werken in de cloud

Steeds meer mensen werken in de cloud, omdat je er dan zeker van bent dat belangrijke bestanden niet verdwijnen. Werk je een dag op een externe locatie, ben je veel onderweg of zit je vaker op je thuiswerkplek? Ook dan kun je gemakkelijk overal bij. Werkt niet alleen efficiënt, wij zorgen ook voor een optimale IT beveiliging zodat jij en je veilig online kunt werken. Onze IT specialisten staan te springen om onze oplossingen in jouw bedrijf te integreren. Meer weten over onze creatieve aanpak met slimme IT voor bedrijven? In onze blogs vertellen wij je alvast meer over de nieuwste IT tools.

Geen paniek, jouw laptop werkt binnen no-time weer

Naast onze IT oplossingen weet je dat je bij Think4 kunt rekenen op 24/7 support als er problemen zijn. Je laptop valt uit of een printer die weigert. Stel ons gerust je vragen, dan helpen wij je graag weer op weg. Binnen ons IT support staan onze helpdeskmedewerkers altijd voor je klaar om jou te ondersteunen.

Het bieden van de juiste oplossing kan vaak op afstand, maar we kunnen ook altijd bij je langskomen op locatie. Neem contact op met Think4 en wij vertellen je wat onze IT oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Advies, implementatie en een supersnelle service, dat krijg je bij Think4.

Onze IT oplossingen voor jouw bedrijf

Deze slimme IT oplossingen kunnen we voor je bieden. Bel ons vandaag en daag ons uit!

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan je alles vertellen over de IT oplossingen van Think4, ICT beheer op afstand, online security tools en hardware. Hij helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over jouw IT omgeving.