Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT bedrijven Gouda: Think4

Op zoek naar een full service ICT partner in Gouda? Think4 is uw IT partner op het gebied van cloudoplossingen, netwerkbeheer, backup en WiFi. Ook de juiste hard- en software wordt door ons geleverd en geïmplementeerd. Duurzame oplossingen ontwikkelen, passend bij uw bedrijf, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen, en waar we goed in zijn. Onze kennis, no-nonsense mentaliteit en open en eerlijke communicatie onderscheiden ons van andere ICT bedrijven in Gouda. Proactief en betrokken bij uw organisatie bieden wij 24/7 ondersteuning.

Jong en dynamisch: ICT in Gouda

Ons jonge en dynamische team verzekert u niet alleen van stabiele, veilige en toekomstbestendige ICT-oplossingen, maar ook van vernieuwende IT, die altijd up to date is. Voor ons staat IT echter niet centraal, maar u als klant. Wat zijn uw wensen, en waar is uw bedrijf het meest mee geholpen? De persoonlijk aan u gekoppelde accountmanager brengt uw IT-mogelijkheden in kaart en gaat daarna samen met het team aan de slag om de opgestelde doelen te behalen. Samen met u gaan we voor de beste oplossing, passend bij uw wensen en eisen. Daarbij maken wij altijd gebruik van open en eerlijke communicatie, zodat u als onze partner precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten.

Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Onze IT diensten voor MKB

Als full service ICT partner realiseren wij efficiënte en toekomstbestendige oplossingen met IT diensten voor MKB bedrijven. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Hard- en software
  • Office 365
  • Cloud service
  • Wireless networking
  • 24/7 support
Cryptoware

Hard- en software

Dankzij onze samenwerking met grote spelers als HP Business, Cisco, Olympus, Microsoft en Kaspersky Lab kunnen wij hard- en software van topkwaliteit leveren voor scherpe prijzen. Dat is ook nodig, uw ICT is de basis voor uw bedrijfsactiviteiten, en die basis moet goed zijn. Daarom levert Think4 de beste programma’s voor uw devices, online backup en de meest up to date printers, computers en servers.

Office 365

Het Office 365 pakket is een van de beste cloud oplossingen voor elke zakelijke omgeving. Het cloud platform biedt u de kans samen te werken en te communiceren met uw klanten, partners en collega’s, waar u zich ook bevindt. Het pakket vormt voor u en uw eventuele werknemers een digitale werkplek, die overal toegankelijk is. Zo kunt u op elk gewenst moment bij uw bestanden, e-mailcorrespondentie en agenda. Een groot voordeel is dat het pakket op al uw devices geïnstalleerd kan worden, en updates direct op al deze apparaten worden bijgewerkt.

Maar welk Office 365 pakket past het beste bij uw bedrijf? Wij zoeken het graag voor u uit. Think4 zorgt er vervolgens als uw partner op het gebied van ICT in Gouda eenvoudig, snel en efficiënt voor dat het passende pakket organisatie-breed geïmplementeerd wordt. Na het implementatietraject biedt Think4 tevens ondersteuning bij het gebruik van Office 365. Wij zorgen er verder voor dat Office 365 naadloos aansluit op de huidige IT-infrastructuur en houden de updates in de gaten.

office 365 teams

Cloud service

Wij leveren online werkplekken, inclusief volledig virtuele Private Servers. Onze Cloud service zorgt ervoor dat u binnen twee uur met een eigen virtuele online desktop aan de slag kan. Zo’n digitale werkplek zorgt ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot uw eigen hosted desktop: erg belangrijk voor bedrijven die mobiel werken. Toch liever servers op locatie, of een hybride oplossing? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Think4-WiFi-verbinding

Wireless networking

Het in de cloud werken via een virtuele werkplek is heel handig, maar brengt ook vraagstukken op het gebied van veiligheid met zich mee. Maakt u zichzelf niet heel kwetsbaar, als u altijd en overal toegang heeft tot uw bestanden? Dat hoeft niet. Onze Wireless networking-oplossingen bieden uitkomst. Efficiënt, aangepast op de bedrijfssituatie en vooral heel veilig, dat is (wireless) networking van Think4. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsinformatie en digitale activiteiten beschermd worden en dankzij onze network security blijft dit zo, doordat wij ervoor zorgen dat het netwerk altijd voorzien is van de nieuwste software.

24/7 support

Met onze 24/7 support bent u ervan verzekerd dat u op elk gewenst moment bij ons terecht kan met vragen op het gebied van ICT in Gouda. Onze helpdesk biedt direct heldere en resultaatgerichte ondersteuning.

Dankzij onze 24/7 support service kunt u altijd bij ons terecht met vragen en heldere en resultaatgerichte ondersteuning. Onze helpdesk staat altijd voor u klaar, en beantwoordt uw vraagstukken omtrent ICT in Gouda wanneer u maar wilt. Onze vakkennis stelt ons in staat u snel te helpen. Bovendien wordt u bij Think4 voorzien van een persoonlijke accountmanager, die als aanspreekpunt zal fungeren.

ICT bedrijven Gouda? Think4

Op zoek naar ICT bedrijven in Gouda? U ben bij Think4 aan het juiste adres voor een grote hoeveelheid expertise, korte lijnen, open en eerlijke communicatie, 24/7 service en vooral precies de juiste IT oplossingen voor uw bedrijf. Wij implementeren de meest recente ICT-oplossingen voor u en begeleiden u waar nodig stap voor stap. Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 21 77 575.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.