Email security van Barracuda

Ervaar de kracht van totale emailbeveiliging in één bundel met Barracuda Total Email Protection. Next level email security voor elk bedrijf. Think4 zorgt voor de implementatie en biedt online support.

Barracuda voor email security

Waarom wij next level email security adviseren? Als u wist dat ruim 91% van de gerichte cyberaanvallen begint met een email, dan begrijpt u de keuze voor Barracuda Total Email Protection. Deze cloud tool voor optimale emailbeveiliging implementeren wij bij bedrijven die zich willen beschermen tegen online attacks. Aanvallen via email zijn niet alleen vervelend en storend voor uw bedrijfsactiviteiten, ook kunnen ze financiële en imagoschade veroorzaken.

De tool Barracuda Total Email Protection is één van ‘s werelds meest uitgebreide emailbeveiliging die uit meerdere lagen bestaat. Het cloudplatform biedt een bescherming die alle aspecten van uw e-mailinfrastructuur omvat, inclusief gateway-defense, emailbestendigheid, fraudebescherming en gebruikersbewustzijn. De kracht van totale emailbeveiliging gecombineerd in één bundel voor een vaste prijs per maand.

Barracuda Essentials

Emailbescherming tegen malware, spam en geavanceerde bedreigingen als gerichte spear phishing en ransomware. Met archivering en backup

Barracuda Sentinel

Bescherming op basis van kunstmatige intelligentie om gerichte aanvallers uit de meest onverwachte hoek buiten de deur te houden. AI-gebaseerd

Barracuda PhisLine

Bewustwording creëren bij medewerkers en bescherming tegen social engineering bedreigingen. Met doelgerichte training en continue simulatie

barracuda email security

1 – Barracuda Essentials

Met Barracuda Essentials email security is uw bedrijf beschermd tegen cyberdreigingen via email. Voorbeelden zijn malware en spam, maar ook geavanceerde bedreigingen zoals gerichte spear-phishing en ransomware. U kunt niet voorzichtig genoeg zijn als het gaat om online security. Barracuda Essentials maakt email veilig door emailfiters, spamblockers, encryptie, archivering en een backup.

Think4 is partner van Barracuda en wij adviseren onze klanten op het gebied van emailsecurity, implementeren, testen en evalueren online gedrag. Beste tip die we iedereen kunnen meegeven als het gaat om online security is bewustzijn. Cloud tools van Barracuda maken het makkelijker voor u, maar blijf altijd alert op alles wat er digitaal passeert via mail, app of weblinks.

2 – Barracuda Sentinel

We zien cybercriminelen steeds creatiever worden. In de praktijk is het dan ook lastig om attacks voor te zijn. Daar komt Barracuda Sentinel om de hoek kijken. Want dit cloud product beschermt u en uw gegevens gerichte spear phishing aanvallen en accountovername op basis van kunstmatige intelligentie. Een op AI gebaseerde tool die een stap verder gaat in het detecteren dan de traditionele email gateways en email security.

email protection phishing

3 – Barracuda Phishline

Innovatieve cloudtool die een complete training en spear phishing simulatie biedt heet Barracuda Phisline. Gebruikers leren emailbedreigingen op het werk te herkennen en worden bewust gemaakt. Ook vanaf apparaten die niet worden beschermd door zakelijke email gateways. Geavanceerde aanvalstechnieken vormen een groot gevaar voor uw organisatie.

Barracuda Phisline is er puur op gericht om medewerkers continue te ‘confronteren’ met een simulatie en het volgen van trainingen. Zo creëert u bewustwording en bent u beschermd tegen fraude via email, het verlies van data of imagoschade.

Email security voor elk bedrijf

Meeste bedrijven die wij spreken zijn zich bewust van het feit dat cyber attacks en emailfraude op de loer liggen en dat ze risico lopen. Het belangrijkste is dat u als organisatie weet dat wij u kunnen helpen met security tools voor een goed beveiligde online omgeving. Uw email optimaal beveiligd, bewustwording bij uw medewerkers en de support van Think4 op afstand als het nodig is, dat is wat u krijgt met de Barracuda producten. Wij implementeren de cloud tools eenvoudig en snel voor uw bedrijf.

Bent u ook toe aan een next level? U kunt contact met ons opnemen via info@think4.nl of bellen met onze IT professionals op kantoor: 088 21 77 575. En volg ons ook op LinkedIn.

Meer weten over email security? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de email security tool Barracuda Total Email Protection. Veilig kunnen emailen is wel zo prettig en bedreigingen van buitenaf houdt u natuurlijk liever buiten de deur. Think4 helpt u bij het maken van de juiste keuzes en het slim inzetten van IT en IT security tools.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.