Email security van Barracuda

Ervaar de kracht van totale emailbeveiliging in één bundel met Barracuda Total Email Protection. De beste email security voor elk bedrijf. Think4 zorgt voor de implementatie en biedt online support.

Barracuda voor email security

Waarom wij Barracuda email security adviseren en implementeren bij onze klanten? Als je wist dat ruim 90% van de gerichte cyberaanvallen begint met een email, dan begrijp je de keuze voor Barracuda Total Email Protection. Deze cloud tool voor optimale emailbeveiliging implementeren wij bij bedrijven die zich willen beschermen tegen online attacks. Aanvallen via email zijn niet alleen vervelend en storend voor je bedrijfsactiviteiten, ook kunnen ze financiële en imagoschade veroorzaken.

De tool Barracuda Total Email Protection is één van ’s werelds meest uitgebreide en beste emailbeveiliging die uit meerdere lagen bestaat. Het cloudplatform biedt een bescherming die alle aspecten van je e-mailinfrastructuur omvat, inclusief gateway-defense, emailbestendigheid, fraudebescherming en gebruikersbewustzijn. De kracht van totale emailbeveiliging gecombineerd in één bundel voor een vaste prijs per maand.

Barracuda Essentials

Emailbescherming tegen malware, spam en geavanceerde bedreigingen als gerichte spear phishing en ransomware. Met archivering en backup

Barracuda Sentinel

Bescherming op basis van kunstmatige intelligentie om gerichte aanvallers uit de meest onverwachte hoek buiten de deur te houden. AI-gebaseerd

Barracuda PhisLine

Bewustwording creëren bij medewerkers en bescherming tegen social engineering bedreigingen. Met doelgerichte training en continue simulatie

barracuda email security

1 – Barracuda Essentials

Met Barracuda Essentials email security is je bedrijf beschermd tegen cyberdreigingen via email. Voorbeelden zijn malware en spam, maar ook geavanceerde bedreigingen zoals gerichte spear-phishing en ransomware. Tegenwoordig kun je niet voorzichtig genoeg zijn als het gaat om online security. Barracuda Essentials maakt email veilig door emailfiters, spamblockers, encryptie, archivering en een backup.

Think4 is partner van Barracuda en wij adviseren onze klanten op het gebied van emailsecurity, implementeren, testen en evalueren online gedrag. Beste tip die we jouw bedrijf kunnen meegeven als het gaat om online security is bewustzijn. Cloud tools van Barracuda maken het makkelijker voor je, maar blijf altijd alert op alles wat er digitaal passeert via mail, sms, app of weblinks.

2 – Barracuda Sentinel

Cybercriminelen worden steeds creatiever en gaan geraffineerd te werk. In de praktijk is het dan ook lastig om attacks voor te zijn. Daar komt Barracuda Sentinel om de hoek kijken. Want dit cloud product beschermt jou en je bedrijfsgegevens gerichte spear phishing aanvallen en accountovername op basis van kunstmatige intelligentie (AI). Een op AI gebaseerde tool die een stap verder gaat in het detecteren dan de traditionele email gateways en email security.

email protection phishing

3 – Barracuda Phishline

Innovatieve cloudtool die een complete training en spear phishing simulatie biedt heet Barracuda Phisline. Gebruikers leren emailbedreigingen op het werk te herkennen en worden bewust gemaakt. Ook vanaf apparaten die niet worden beschermd door zakelijke email gateways. Geavanceerde aanvalstechnieken vormen een groot gevaar voor jouw organisatie.

Barracuda Phisline is er puur op gericht om medewerkers continue te ‘confronteren’ met een simulatie en het volgen van trainingen. Zo creëer je bewustwording en ben je nog beter beschermd tegen fraude via email, het verlies van data of imagoschade.

Email security voor elk bedrijf

Meeste bedrijven die wij spreken zijn zich bewust van het feit dat cyber attacks en emailfraude op de loer liggen en dat zij risico lopen. Het belangrijkste is dat je als organisatie weet dat wij je kunnen helpen met security tools voor een goed beveiligde online omgeving. Jouw email optimaal beveiligd, bewustwording bij je medewerkers en de support van Think4 op afstand als het nodig is, dat is wat je krijgt met de Barracuda producten. Wij implementeren de cloud tools eenvoudig en snel voor jouw bedrijf.

Ben je ook toe aan een next level? Contact met ons opnemen kan via info@think4.nl of je belt met onze IT professionals op kantoor: 088 21 77 575. En volg ons ook op LinkedIn.

Meer weten over email security? Vraag het Tom.

Tom kan je alles vertellen over de email security tool Barracuda Total Email Protection. Veilig kunnen emailen is wel zo prettig en bedreigingen van buitenaf houd je natuurlijk liever buiten de deur. Think4 helpt jouw bedrijf bij het maken van de juiste keuzes en het slim inzetten van IT oplossingen en IT security tools.