Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT bedrijven Den Haag: Think4

Think4 is een jonge, enthousiaste partij voor organisaties die op zoek zijn naar ICT bedrijven in Den Haag. Naast een betrouwbaar advies levert Think4 perfecte kwaliteit en service. Als full service ICT partner kunnen wij u voorzien van de nieuwste ICT oplossingen, duurzame systemen en een solide ICT infrastructuur. Wilt u werken in de Cloud, met alle gemakken van het online beschikbaar hebben van al uw data, email en agenda? Dan regelt Think4 voor u een secured cloud omgeving waarin u onbezorgd kunt werken en veilig digitale bestanden kunt inzien en delen. Think4 is uw partner als u zoekt naar ICT bedrijven in Den Haag.

Betrouwbare ICT systemen

Onze ervaren ICT specialisten werken dagelijks op uiteenlopende projecten bij klanten. Systeembeheer, netwerkoptimalisatie of het aanleggen van een snel en betrouwbaar wifinetwerk. Bij elke stap die u neemt op het gebied van ICT en het ontwikkelen van uw online communicatie kunt u Think4 inschakelen. Wij zorgen voor in het inrichten van digitale werkplekken, eenvoudig online werken met Office365, optimaal contact met collega’s via een beveiligde cloud omgeving, maar leveren ook hardware als computers, laptops en printers. Think4 staat voor full service, compleet met 24/7 support via onze helpdesk. Uw vraag of storing handelen wij snel en correct af, zodat u zich kunt richten op uw eigen onderneming.

Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Optimale bereikbaarheid

Think4 regelt dat bedrijven in Den Haag optimaal bereikbaar zijn door een betrouwbare netwerkoplossing met goed werkende ICT apparatuur. Voor elke onderneming hebben wij de best passende ICT oplossingen:

  • Hardware en software
  • Office 365 software
  • Cloud voor bedrijven in Den Haag
  • Snel wifi netwerk
  • 24/7 support

Hardware en software

Doordat Think4 samenwerkt met grote partijen als HP Business, Cisco, Olympus, Microsoft en Kaspersky Lab leveren wij topkwaliteit hardware en software. A-merk ICT producten tegen scherpe prijzen met de garantie van een naadloze aansluiting op uw bestaande ICT infrastructuur. Zo werkt uw organisatie altijd met de nieuwste systemen, mobiele devices, netwerkservers en printers en heeft u geen omkijken naar de backup die Think4 op afstand voor u maakt. Think4 onderscheidt zich van andere ICT bedrijven in Den Haag door passie voor ons vak te combineren met een hoge servicestandaard en kwalitatief hoogwaardige ICT producten.

Microsoft Office 365

Met Microsoft Office 365 en Office 365 Business heeft u een perfecte oplossing voor werken in de cloud. Het softwarepakket van Microsoft is speciaal ontwikkeld om optimaal te kunnen samenwerken door digitale bestanden te delen, altijd en overal uw bedrijfsgegevens in te zien en uw agenda of email onderweg te raadplegen. Think4 installeert Office 365 op al uw devices, ook op uw digitale werkplek. Office 365 is een van de beste cloud tools voor ondernemers die meer willen halen uit ICT in Den Haag. Communiceren met collega’s en klanten wordt vele malen makkelijker met Office 365 software. Zoekt u ICT bedrijven in Den Haag voor het installeren van Microsoft Office 365? Vraag Think4 om een helder advies voor al uw ICT software en licenties.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

Cloud IT voor bedrijven in Den Haag

Werken in de cloud wordt door veel bedrijven in Den Haag opgepakt. Steeds meer Haagse MKB bedrijven kiezen voor Cloud IT Welke keuzes maakt u als het gaat om Cloud software? Think4 adviseert ondernemers om altijd te kiezen voor een secured cloud oplossing om uw online data optimaal te beveiligen. Die zorg neemt Think4 u uit handen met cloud voor bedrijven in Den Haag. Wij leveren digitale werkplekken in een cloud omgeving, compleet met virtuele Private Servers. Ook kunt u kiezen voor een hybride oplossing met een server op locatie. Snel aan de slag in de cloud met een eigen virtuele online desktop? Bel nu direct met de ICT specialisten van Think4. Wij richten ons specifiek op cloud services voor bedrijven in Den Haag die veilig mobiel willen werken.

Think4-WiFi-verbinding

Snel wifi netwerk

Uw wifi moet altijd perfect werken. Daarbij wilt u natuurlijk alleen informatie delen binnen een beveiligde online omgeving. Is het wifinetwerk op uw bedrijfslocatie aan vervanging toe? Wilt u snellere wifi en optimaal werken in de cloud? Think4 is als jonge en ambitieuze ICT specialist uw partner voor al uw vragen op wifi en netwerkgebied. Met Think4 heeft u uw ICT bedrijf in Den Haag gevonden. Wij adviseren en implementeren de nieuwste en snelste ICT oplossingen voor ondernemers die vooruit kijken. Zoekt u voor uw bedrijf in Den Haag naar een upgrade voor uw software licenties, nieuwe ICT apparatuur of wilt u sneller en efficiënter samenwerken in de cloud? Think4 richt voor uw bedrijf virtuele werkplekken in, met uiteraard een goede beveiliging, zodat al uw online data secured is. Uw wifi netwerk secured krijgen of een snellere verbinding met collega’s en klanten? Maak een afspraak met de ICT experts en systeembeheerders van Think4 voor betrouwbaar wifi netwerk.

Think4 support team

Binnen het full service concept van Think4 hoort natuurlijk 24/7 support. Het Think4 support team kan u direct op afstand ondersteunen, maar kan ook bij uw bedrijf langskomen als dat nodig is. Think4 levert ICT in Den Haag met een garantie op support voor veilige en goedwerkende ICT netwerken, zodat u verzekerd bent van back-up op elk gewenst moment. Heeft u een ICT vraag op het gebied van systeembeheer, netwerken, wifi, mobiele devies of software? Ons helpdesk team biedt snel uitkomst met heldere en resultaatgerichte ondersteuning.

Systeembeheer en ICT netwerken

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf in Den Haag dat u snel en vakkundig helpt aan nieuwe ICT oplossingen voor uw onderneming? Het ICT specialistenteam van Think4 staat voor u klaar. Wij begeleiden u met een transparant advies vooraf, leggen u de mogelijkheden uit en kunnen direct schakelen. Voor het implementeren van ICT systemen, systeembeheer, digitale werkplekken, cloud software, licenties en veilige ICT netwerken zit u goed bij Think4. Kijk voor al onze ICT services en ICT apparatuur op www.think4.nl. Maak een afspraak met Think4 voor full service ICT ondersteuning via 088 – 21 77 575.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.