Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT bedrijf Rotterdam

Omdat wij weten wat u zoekt in ICT bedrijf Rotterdam: Think4 heeft een oplossing voor al uw IT problemen en ICT vragen binnen uw bedrijf. Groot of klein, kantoor of thuiswerk omgevingen. Wij begeleiden ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Onze kennis en no-nonsense mentaliteit onderscheidt ons van andere ICT bedrijven in Rotterdam. Deze expertise zorgt ervoor dat wij vernieuwende oplossingen voor uw organisatie bedenken en uitvoeren. Stabiel, veilig en toekomstbestendig. De juiste systeembeheerder in Rotterdam of omgeving? Dat is Think4.

Dynamisch ICT bedrijf Rotterdam

Think4 is een jong en dynamisch team dat bekend staat als ICT bedrijf Rotterdam. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij snel en slim in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij proactief en betrokken bij uw organisatie. Dit doen wij altijd met open en eerlijke communicatie. Ons doel als expert in ICT Rotterdam is het bieden van de beste IT-oplossingen voor elke organisatie, en u op het gebied van ICT alle zorgen uit handen te nemen.

Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers.

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Efficiënte en toekomstbestendige oplossingen

Als full service ICT partner realiseren wij efficiënte en toekomstbestendige oplossingen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Cloud service: het leveren van online werkplekken, inclusief volledige Virtuele Private Servers;
  • Wireless networking: het aanleggen van professionele, draadloze en veilige netwerken;
  • Hard- en software: het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB;
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten.
  • Privacy-AVG: het klaarstomen van uw bedrijf voor de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Onze IT diensten op een rij:

Onze Cloud service zorgt ervoor dat u binnen twee uur met een eigen virtuele online desktop aan de slag kan. Deze geeft u altijd en overal toegang tot uw eigen hosted desktop. Zo wordt mobiel werken wel heel makkelijk. Maar dat nieuwe werken, en altijd en overal toegang tot uw bestanden hebben, vraagt ook om extra veiligheid. Onze Wireless networking-oplossingen bieden uitkomst. Efficiënt, aangepast op de bedrijfssituatie en vooral heel veilig, dat is (wireless) networking van Think4. Uw bedrijfsinformatie en digitale activiteiten worden beschermd en dankzij onze network security blijft dit zo: deze zorgt ervoor dat het netwerk altijd voorzien is van de nieuwste software.

Hardware en software

Om als ondernemer optimaal tot recht te komen, heeft u tegenwoordig hard- en software van topkwaliteit nodig. Uw ICT moet een stevige basis voor de bedrijfsactiviteiten vormen. Daarom levert Think4 de beste programma’s voor uw devices, online backup en de meest up to date printers, computers en servers. Die kunnen wij aanbieden voor scherpe prijzen, dankzij onze samenwerking met hoogwaardige partners als HP Business Partner, Microsoft, Olympus en Kaspersky Lab. Zo weet u zeker dat u IT-oplossingen, of het nu hard- of software betreft, van hoge kwaliteit zijn. Als uw systeembeheerder in Rotterdam en omgeving denken wij graag met u mee.

Think4-antivirussoftware

Office 365

Wij helpen u verder met het uitzoeken van het juiste Office 365 pakket voor uw bedrijf. Een belangrijke ICT-stap voor elke ondernemer. Samenwerken en communiceren met klanten, partners en collega’s kan tegenwoordig haast niet meer buiten het bekende Microsoft-pakket. Met Office 365 bent u overal: het cloud platform zorgt ervoor dat u op elk moment bij uw bestanden, e-mailcorrespondentie en agenda kunt. Of u nou in de trein zit, een bespreking met een klant heeft of een meeting in het buitenland. Voor Office365 bestaan geen grenzen. Een groot voordeel is dat het Pakket op al uw devices geïnstalleerd kan worden, en updates en verrassingen direct op al deze apparaten worden bijgewerkt.

Think4 zorgt er als uw ICT bedrijf in Rotterdam eenvoudig, snel en efficiënt voor dat het passende pakket organisatie-breed geïmplementeerd wordt. Na het implementatietraject biedt Think4 tevens ondersteuning bij het eigen maken van Office 365. Wij zorgen er verder voor dat Office365 naadloos aansluit op de huidige IT-infrastructuur.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

Hulp bij privacy vraagstukken

Met de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in mei 2018 is het van belang dat u als onderneming uw zaakjes op het gebied van privacy goed voor elkaar heeft. Think4 is een van de ICT bedrijven in Rotterdam en omgeving die u daarbij kan helpen. Op onze website vindt u vijf concrete stappen waarmee u al een heel eind op weg kan.Heeft u hulp nodig bij het implementeren van de AVG? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Zo kunnen wij een riscoanalyse voor u doen en een pakket maatregelen samenstellen.

Handig advies van uw ICT bedrijf Rotterdam: altijd dichtbij

Dankzij onze 24/7 support service kunt u altijd bij ons terecht met vragen en heldere en resultaatgerichte ondersteuning. Hulp bij vraagstukken omtrent ICT in Rotterdam wordt op deze manier snel geleverd door onze helpdesk. Bovendien wordt u bij Think4 voorzien van een persoonlijke accountmanager, die als aanspreekpunt zal fungeren. Deze accountmanager stelt voor u een helder plan samen waarin uw IT-mogelijkheden in kaart worden gebracht en werkt samen met het team doelgericht aan de opgestelde IT-doelen.

Heldere taal: wij snappen u, u snapt ons

Dankzij deze korte lijnen komt u nooit voor nare verrassingen te staan. Wij vinden het belangrijk om helder en open te communiceren. U als gebruiken van onze ICT oplossingen staat daarbij centraal. Wij denken daarbij in kansen en hoogwaardige stabiele oplossingen die toepasbaar zijn binnen alle branches. Natuurlijk is deze vakkennis van belang in de keuze voor ICT bedrijven in Rotterdam, maar ook de wijze waarop deze wordt toegepast en gecommuniceerd. Op al deze gebieden bent u bij Think4 op het juiste adres.

ICT Rotterdam? Think4 kent alle IT-oplossingen

Dus bent u op zoek naar ICT bedrijven in Rotterdam en omgeving? Wij kennen alle ICT/IT- mogelijkheden en vertellen er graag over. ICT Rotterdam is onze expertise. Wij implementeren de meest recente ICT-oplossingen voor u en begeleiden u waar nodig stap voor stap. Onze open en heldere communicatie zorgt ervoor dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Worden wij uw nieuwe systeembeheer in Rotterdam? Daag ons uit! Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

Volg onze updates ook op LinkedIn.