Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT-bedrijven in Bodegraven

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf in Bodegraven die u uit de brand kan helpen met al uw ICT problemen, bent u bij Think4 aan het juiste adres. Think4 is een jonge en flexibele partij die u een uitstekende kwaliteit en service kan leveren op het gebied van ICT. Tegenwoordig wordt er veel ‘online’ gewerkt en daarom is het belangrijk dat al uw bestanden veilig zijn opgeborgen, maar dat u ook een snel en veilig netwerk heeft.

De services van Think4

Think4 biedt verschillende services wat voor uw bedrijf een goede oplossing zou zijn. Wij denken namelijk dat een goede basis erg belangrijk is voor uw organisatie. Daarom biedt Think4 verschillende oplossingen zoals goede hardware en software, verschillende Office 365 software, een Cloud voor bedrijven in Bodegraven, een snel wifi netwerk en 24/7 support mocht u vragen hebben. Think4 wil namelijk dat klanten tevreden zijn met wat we aanbieden en u daar graag bij ondersteunen. Maar hoe gaan wij dan precies te werk? Wij vertellen het u.

Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Onze IT diensten

Think4 levert managed services om u totaal te kunnen ontzorgen op het gebied van toekomst vaste ICT oplossingen waar u 24 uur per dag op kunt rekenen. Wij kunnen uw bedrijf helpen met:

  • Cloud service
  • Office 365
  • Wireless networking
  • Hard- en software
  • 24/7 support

Hoe werkt Think4

Onze specialisten werken hard voor verschillende klanten. Dit kan bij u op locatie zijn, maar ook aan projecten bij ons op kantoor. Bij elke stap in het aanleggen van een goed en snel netwerk staan wij paraat. Wij zorgen er namelijk voor dat alles optimaal geregeld is, zodat uw hele werkplek/kantoor voorzien is van een goed netwerk. Daarbij houden wij goed contact met u, zodat u precies weet wat er geregeld wordt en zodat u ons kunt vertellen wat de wensen zijn. Beschikt u zelf nog niet over het hardware? Daar kunnen wij u ook in voorzien. Wij leveren namelijk gewoon computers, laptops en printers.

Office 365 Business

Met de Microsoft-oplossing Office 365 en Office 365 Business geeft u uw digitale werkomgeving echt een boost. Zakelijke gebruikers ondervinden met deze cloud tool een betere online samenwerking met collega’s. Office 365 is gebruiksvriendelijk en kan worden toegepast in elke organisatie, groot of klein. Think4 implementeert de tool bijna dagelijks bij bedrijven die efficiënter willen werken en altijd toegang willen hebben tot hun email, agenda en bestanden. Veilig werken staat voor bedrijven in Bodegraven voorop, dus ook daar houden we uiteraard rekening mee bij het implementeren van Office365 op alle gekoppelde mobiele devices die tussentijds geüpdatet worden. Als ICT bedrijf in Bodegraven zorgen wij voor de implementatie binnen uw huidige ICT-infrastructuur en beheren de software voor u op afstand. Altijd de nieuwste versie en optimaal kunnen werken in een beveiligde online omgeving? Neem vrijblijvend contact op met Think4 om uw situatie eens te bespreken.

office 365 teams

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

De voordelen van ICT bedrijf Bodegraven

U zocht op ICT bedrijf Bodegraven en komt terecht bij Think4. Wij adviseren in alle gevallen, want de veelzijdigheid van ICT vraagt om een consequente aanpak. Zowel voor u als voor ons. Steeds meer bedrijven in Bodegraven schakelen Think4 in voor het inrichten van online werkplekken. Wij richten virtuele Private Servers voor u in, zodat u gegarandeerd bent van een veilige digitale werkomgeving voor uw hele organisatie. Zo kunt u altijd en overal inloggen op uw eigen hosted desktop en krijgt u toegang tot de informatie die u nodig heeft. Naast de digitale werkplek kunt u ook kiezen voor een server op locatie of zelfs een hybride oplossing. Samen met u kijken wij graag naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Wij zijn de partij die u ondersteunt op het gebied van systeembeheer in Bodegraven.

Hardware en software

Zodra u beschikt over uitstekend hardware gaan wij aan de slag met de software die van toepassing is voor uw bedrijf. Office 365 is altijd een goede manier om veilig te werk te gaan. Met behulp van het softwarepakket bent u in staat om bestanden veilig op te slaan, dit te delen met uw collega’s en op elk gewenst moment uw gegevens in te zien, zoals uw agenda of email. U kunt daardoor ook een dag thuis of op een andere locatie werken. Dit is tegenwoordig ook erg belangrijk en zou ieder bedrijf moeten toepassen. Dus zoekt u ICT-bedrijven in Bodegraven die dit voor u kunnen regelen? Wij doen het graag.

24/7 support

Het 24/7 support is een groot voordeel, want Think4 kan u ondersteunen op het moment dat u vragen heeft, maar ook ter plekke komen helpen wanneer er een probleem is. Een netwerk dat niet veilig is, moet natuurlijk direct verbeterd worden. Think4 levert ICT in Bodegraven met in ieder geval een garantie op een goed netwerk zodat u altijd kunt leunen op een back-up en niet uw bestanden ineens kwijt bent.

Vragen over de ICT-services?

Weet u niet helemaal wat het beste is voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag. Voor elk doel of probleem is er namelijk weer een andere oplossing en wij passen dat graag op uw wensen aan. Dus zoekt u een ICT-bedrijf in Bodegraven? Neem dan eens contact met ons op en wij vertellen u meer. Ook bent u altijd welkom voor een kopje koffie terwijl we eens om de tafel gaan zitten om he t een en ander te bespreken.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.