Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT bedrijf Reeuwijk: Think4

Zocht u op ICT bedrijf Reeuwijk? Dan hebben wij goed nieuws! Bij Think4 bent u namelijk aan het juiste adres. Think4 is een jonge en enthousiaste partij wat betreft ICT oplossingen voor uw organisatie. Wij kunnen u voorzien van de nieuwste duurzame systemen en een goede ICT infrastructuur. Wat zijn uw wensen en behoeften binnen de organisatie? U hoeft het ons alleen maar door te geven en wij bedenken goede oplossingen voor u en voeren dat natuurlijk ook uit.

De specialisten van Think4

Bij Think4 werken ervaren specialisten die hard werken aan verschillende projecten voor onze klanten. Systeembeheer, netwerkoptimalisatie of het aanleggen van een snel en betrouwbaar wifinetwerk. Wij willen u graag met elk probleem helpen en daarom kunt u ons ook altijd te hulp vragen. Wilt u nieuwe werkplekken creëren voor nieuwe werknemers, moet er een nieuw netwerk aangelegd worden of wilt u een beveiligde Cloud omgeving? Wij regelen het voor u!

Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Onze diensten

Think4 levert managed services om u totaal te kunnen ontzorgen op het gebied van toekomst vaste ICT oplossingen waar u 24 uur per dag op kunt rekenen. Wij kunnen uw bedrijf helpen met:

Onze services en diensten

Wij snappen als geen ander dat ICT problemen heel vervelend kunnen zijn. Daarom moet dit dan ook zo snel mogelijk opgelost worden, zodat u weer bezig kunt met uw normale dagelijkse bezigheden. Als u onze hulp inschakelt, zorgen wij er zo spoedig mogelijk voor dat alles weer naar behoren werkt of aangesloten wordt. Wilt u op een veilige manier uw bestanden opslaan, kunnen communiceren met collega’s en op alle locaties uw mail en agenda in kunnen zien? Dan is een veilige Cloud omgeving wat voor uw organisatie. Wij kunnen u er meer over vertellen. Zoekt u een ICT bedrijf in Reeuwijk voor het installeren van Microsoft Office 365? Vraag Think4 om een helder advies voor al uw ICT software en licenties.

Office 365

Met de Microsoft-oplossing Office365 geeft u uw digitale werkomgeving echt een boost. Zakelijke gebruikers ondervinden met deze cloud tool een betere online samenwerking met collega’s. Office 365 is gebruiksvriendelijk en kan worden toegepast in elke organisatie, groot of klein. Think4 implementeert de tool bijna dagelijks bij bedrijven die efficiënter willen werken en altijd toegang willen hebben tot hun email, agenda en bestanden.Veilig werken staat voor bedrijven in Reeuwijk voorop, dus ook daar houden we uiteraard rekening mee bij het implementeren van Office365 op alle gekoppelde mobiele devices die tussentijds geüpdatet worden. Als ICT bedrijf in Reeuwijk zorgen wij voor de implementatie binnen uw huidige ICT-infrastructuur en beheren de software voor u op afstand. Altijd de nieuwste versie en optimaal kunnen werken in een beveiligde online omgeving? Neem vrijblijvend contact op met Think4 om uw situatie eens te bespreken.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

Waarom kiest u voor Think4?

Wist u dat wanneer u voor Think4 kiest u een eigen IT medewerker toegewezen krijgt? Bij deze specialist kunt u terecht met al uw vragen en problemen. Bij Think4 betaalt u een vast bedrag per maand, dus u komt niet voor vervelende verassingen te staan. Wij houden u en uw bedrijf flexibel en sluiten alles op uw wensen en behoeften aan. Wist u dat wij ook 24/7 support bieden? Hierdoor kunt u ten alle tijden bij ons terecht met al uw problemen die ineens opduiken. Dit moet vaak direct opgelost worden, dus daarom bieden wij u onze kennis en proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Volg onze updates ook via LinkedIn.

Hardware en software

Zodra u beschikt over uitstekend hardware gaan wij aan de slag met de software die van toepassing is voor uw bedrijf. Office 365 is altijd een goede manier om veilig te werk te gaan. Met behulp van het softwarepakket bent u in staat om bestanden veilig op te slaan, dit te delen met uw collega’s en op elk gewenst moment uw gegevens in te zien, zoals uw agenda of email. U kunt daardoor ook een dag thuis of op een andere locatie werken. Dit is tegenwoordig ook erg belangrijk en zou ieder bedrijf moeten toepassen. Dus zoekt u een ICT bedrijf in Reeuwijk die dit voor u kunnen regelen? Wij doen het graag.

24/7 support

Het 24/7 support is een groot voordeel, want Think4 kan u ondersteunen op het moment dat u vragen heeft, maar ook ter plekke komen helpen wanneer er een probleem is. Een netwerk dat niet veilig is, moet natuurlijk direct verbeterd worden. Think4 levert ICT in Reeuwijk met in ieder geval een garantie op een goed netwerk zodat u altijd kunt leunen op een back-up en niet uw bestanden ineens kwijt bent.

Meer weten?

Dus zoekt u ICT bedrijven in Reeuwijk? Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want Think4 is erg gespecialiseerd in het oplossen van ICT problemen. Vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij kunnen u vervolgens meer vertellen over alle mogelijkheden. Maak een afspraak met Think4 voor full service ICT ondersteuning via 088 – 21 77 575.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.