Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT bedrijven Utrecht: Think4

U zocht op ICT bedrijf Utrecht, want u wilt uw ICT verbeteren met slimme oplossingen die u geld en tijd besparen. Dan is Think4 uw partner. Wij zijn gespecialiseerd in hardware en software, het optimaliseren van WiFi en computersystemen, de digitale werkplek en werken in de Cloud. Voor bedrijven in Utrecht leveren wij perfecte service en kwalitatief goede oplossingen om uw ICT te optimaliseren. Hierdoor werkt uw organisatie slimmer, sneller en bent u gegarandeerd van een constante back-up van uw systemen en data. Bent u dus op zoek naar ICT bedrijven in Utrecht die u verder kunnen helpen? Think4 is een jong en betrokken IT bedrijf dat 24/7 ondersteuning biedt.

Betrouwbaar en klantgericht: ICT bedrijf Utrecht

U kunt rekenen op onze ICT specialisten met kennis van zaken én uw branche. Wat ons onderscheidt van andere ICT bedrijven in Utrecht is dat we de nadruk leggen op de vraag van onze klanten. We denken mee en vinden voor uw bedrijf de best passende oplossing. Of het nu gaat om een beveiligingsupdate of het vernieuwen van laptops of pc’s, wij staan garant voor een klantgerichte aanpak. Eerlijk en transparant geven wij u advies en kunnen wij uw vraag van A tot Z oppakken, van idee tot implementatie. Ook het beheer van uw netwerk naderhand kunt u met een gerust hart bij ons neerleggen. Het up-to-date houden van uw ICT netwerk en gebruikerstevredenheid vinden wij het belangrijkst. Uiteraard hebben we ook flink veel ervaring in de nieuwste ICT oplossingen en diepgaande kennis van hard- en software.

Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Onze diensten

Think4 levert managed services om u totaal te kunnen ontzorgen op het gebied van toekomst vaste ICT oplossingen waar u 24 uur per dag op kunt rekenen. Wij kunnen uw bedrijf helpen met:

Think4-antivirussoftware

Hard- en software

Think4 werkt samen met andere ICT bedrijven in Utrecht en omgeving, zoals hardware en software leveranciers. Met producten van grote partijen als HP Business, Cisco, Olympus, Microsoft, Kaspersky Lab en Barracuda bieden wij bedrijven in Utrecht topkwaliteit pc’s en printers, servers, mobiele devices, online back-up, uitgebreide softwarepakketten en ICT security tools tegen scherpe tarieven. Wij leveren gegarandeerde hard- en software oplossingen om uw ICT infrastructuur optimaal te kunnen inrichten. U bent verzekerd van een stabiele basis voor al uw ICT activiteiten.

Office365

Met de Microsoft-oplossing Office365 geeft u uw digitale werkomgeving echt een boost. Zakelijke gebruikers ondervinden met deze cloud tool een betere online samenwerking met collega’s. Office 365 is gebruiksvriendelijk en kan worden toegepast in elke organisatie, groot of klein. Think4 implementeert de tool bijna dagelijks bij bedrijven die efficiënter willen werken en altijd toegang willen hebben tot hun email, agenda en bestanden. Veilig werken staat voor bedrijven in Utrecht voorop, dus ook daar houden we uiteraard rekening mee bij het implementeren van Office365 op alle gekoppelde mobiele devices die tussentijds geüpdatet worden. Als ICT bedrijf in Utrecht zorgen wij voor de implementatie binnen uw huidige ICT-infrastructuur en beheren de software voor u op afstand. Altijd de nieuwste versie en optimaal kunnen werken in een beveiligde online omgeving? Neem vrijblijvend contact op met Think4 om uw situatie eens te bespreken.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

Cloud service

Werken in de Cloud, u heeft er van gehoord of werkt er misschien al in. Think4 adviseert in beide gevallen, want de veelzijdigheid van de Cloud vraagt om een consequente aanpak. Zowel voor u als voor ons. Steeds meer bedrijven in Utrecht schakelen Think4 in voor Cloud services en het inrichten van online werkplekken. Wij richten virtuele Private Servers voor u in, zodat u gegarandeerd bent van een veilige digitale werkomgeving voor uw hele organisatie. Zo kunt u altijd en overal inloggen op uw eigen hosted desktop en krijgt u toegang tot de informatie die u nodig heeft. Naast de digitale werkplek kunt u ook kiezen voor een server op locatie of zelfs een hybride oplossing. Samen met u kijken wij graag naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Wij zijn de partij die u ondersteunt op het gebied van systeembeheer in Utrecht.

Wireless networking

Wanneer u werkt in de cloud wilt u beslist een stabiele wireless verbinding. Met onze uitgebreide kennis en ervaring WiFi netwerken kunnen wij organisaties in Utrecht voorzien van de juiste werkwijze. Think4 is uw partij als u uw wireless netwerk wilt verbeteren en geeft niet alleen advies, wij zorgen voor de implementatie, zodat uw bedrijf direct aan de slag kan. Optimaal digitaal kunnen werken en verzekerd zijn van de beste beveiligingsmaatregelen om uw informatie goed te beschermen. Wij helpen bedrijven in Utrecht met betrouwbare wireless netwerken en altijd de juiste security voor online beschikbare bedrijfsinformatie.

24/7 support

Heeft u vragen over uw ICT producten? Dan kunt u onze supportafdeling 24/7 bereiken voor IT ondersteuning in Utrecht. Op elk gewenst moment kunnen wij u op afstand al vaak een heel eind verder helpen en als het nodig is komt een ervaren IT specialist bij u langs om uw probleem op locatie te verhelpen. Ook kunt u uw persoonlijke accountmanager altijd contacten voor meer informatie, uitbreiding of vervanging van uw ICT systeem. Think4 staat voor service, kwaliteit en klantgerichtheid op elk niveau. Dat is wat ons uniek maakt ten opzichte van andere ICT bedrijven in Utrecht.

Think4 is uw ICT bedrijf in Utrecht

Welke vraag u ook heeft over uw ICT systeem, Think4 helpt u verder. Wij helpen bedrijven in Utrecht voor het inrichten en optimaal houden van ICT infrastructuren met toekomstgerichte oplossingen voor grote en kleine bedrijven. Op elk niveau leveren wij topkwaliteit ICT producten, hardware en software en geven advies voor het beveiligen van uw IT activiteiten. Met veel passie en ervaring gaan wij te werk bij bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en werkbare oplossingen op een bedrijfslocatie in Utrecht of voor digitale werkplekken met cloudsoftware. Kunnen wij u helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@think4.nl of bel Think4 voor een afspraak op 088 21 77 575.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.