Veilig werken in de cloud

Werkt jouw bedrijf al in de cloud? Think4 biedt oplossingen voor veilig werken in de cloud met online werkplekken, inclusief volledig virtuele Private Servers. Onze clouddiensten zorgen ervoor dat jij binnen twee uur met een eigen virtuele online desktop aan de slag kunt.

Overal jouw online werkplek met onze clouddiensten

Onze clouddiensten zorgen ervoor dat je binnen twee uur met een eigen virtuele online desktop aan de slag kan. Met zo’n digitale werkplek heb je altijd en overal toegang tot je eigen bestanden en programma’s. Ontzettend belangrijk voor bedrijven die mobiel willen werken en medewerkers een online oplossing willen bieden voor een optimale bereikbaarheid. Wij bieden bedrijven, groot of klein, een cloudoplossing op maat met eigen online werkplekken, inclusief volledig virtuele private servers. Heb je toch liever ook een server op locatie? Dan heeft Think4 voor jou een hybride cloud oplossing. Vraag ons gerust naar een passend advies voor jouw bedrijf, dan bespreken wij samen met jou de mogelijkheden.

Betrouwbaar

Inzichtelijke kostenstructuur zonder verrassingen

Security

Al je bedrijfsgegevens veilig opgeslagen in de cloud

Back up

Op elk gewenst moment je bestanden kunnen raadplegen

24/7 support

Onze IT specialisten staan 24/7 standby bij calamiteiten

flexibele werkplek

Veilig online werken in de cloud

De gegevens, software en bestanden van jouw bedrijf moeten ergens opgeslagen worden. Dat kan op je pc, laptop of lokale server zelf, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om al deze belangrijke informatie in de cloud op te slaan. Dat is geen tastbare plek, zoals de ‘Mijn documenten’-map op je computer. De cloud is een externe verzamelruimte waar je vanaf elke gewenste locatie toegang tot hebt. Zo kun je altijd en overal werken met je gegevens, software en bestanden.

Per bedrijf verschilt de mate waarin het handig is om in die onzichtbare cloud te werken. Vanuit Think4 bekijken wij graag samen met jou waar de behoefte ligt en wat jewensen en eisen zijn als bedrijf, om zo de juiste keuze te maken tussen verschillende cloud oplossingen. Wij stellen een plan voor je op en zorgen ervoor dat jouw bedrijf, ongeacht het aantal medewerkers, snel aan de slag kan op een virtuele werkplek. Profiteer ook van onze clouddiensten met slimme IT oplossingen.

Flexibel en gemak met Microsoft 365

Een goed voorbeeld van een cloudplatform is Microsoft 365 waarbij flexibel werken en gemak vaak de belangrijkste redenen zijn om over te stappen. Microsoft 365 zorgt ervoor dat je op elk gewenst moment bij al je bestanden, e-mail en agenda kunt. Of je nu op kantoor, onderweg of in het buitenland bent. Elke medewerker beschikt over de laatste versie van Microsoft, zoals Office en SharePoint. Dat maakt het aanschaffen van software overbodig en daarmee ook het installeren op eigen servers.

Kies je eigen licentie

Je betaalt per maand voor de afgenomen Microsoft 365 producten. Die zijn volledig aangepast aan jouw bedrijf, aangezien je een licentie kiest die het beste past bij jouw werkwijze. Bovendien krijg je de mogelijkheid om binnen jouw organisatie per medewerker een apart abonnement te kiezen. Daardoor presteert elke medewerker optimaal.

Kosten inzichtelijk

Wanneer jij kiest voor een abonnement om te kunnen werken in de cloud, worden kosten inzichtelijk, zonder verrassingen achteraf. Zo kies je een licentie die past bij je eisen en wensen en betaalt maandelijks voor het pakket dat je afneemt. Per maand weet je precies wat je kwijt bent aan jouw cloud oplossing. Doordat je per medewerker het best passende pakket kan kiezen weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Lokale installatie van software is niet meer nodig en je bent niet meer aangewezen op een eigen server. Ben je benieuwd wat Think4 met cloudoplossingen voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op. Als full service ICT partner kunnen wij het gekozen Microsoft 365 pakket snel voor je implementeren, eventueel customizen, zodat jij snel aan de slag kunt.

Meer weten over werken in de cloud? Vraag het Tom.

Tom kan je alles vertellen over cloud oplossingen. Hij helpt je bij het maken van de juiste keuzes om veilig te kunnen werken in de cloud. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je bedrijfskritische data.

Volg Think4 ook op LinkedIn.