Onbezorgd werken in de cloud

Werkt u al in de cloud? Think4 biedt voor elk bedrijf cloudoplossingen met online werkplekken, inclusief volledig virtuele Private Servers. Onze clouddiensten zorgen ervoor dat u binnen twee uur met een eigen virtuele online desktop aan de slag kan.

Overal uw online werkplek met onze clouddiensten

Onze clouddiensten zorgen ervoor dat u binnen twee uur met een eigen virtuele online desktop aan de slag kan. Met zo’n digitale werkplek heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen bestanden en programma’s. Ontzettend belangrijk voor bedrijven die mobiel willen werken en medewerkers een online oplossing willen bieden voor een optimale bereikbaarheid. Wij bieden bedrijven, groot of klein, een cloudoplossing op maat met eigen online werkplekken, inclusief volledig virtuele private servers. Heeft u tocht liever ook een server op locatie? Dan heeft Think4 voor u een hybride cloud oplossing. Vraag ons gerust naar een passend advies voor uw bedrijf, dan bespreken wij samen met u de mogelijkheden.

flexibele it voor bedrijven
Betrouwbaar

Inzichtelijke kostenstructuur zonder verrassingen

Security

Al uw bedrijfsgegevens veilig opgeslagen in de cloud

Back up

Op elk gewenst moment uw bestanden kunnen raadplegen

24/7 support

Onze IT specialisten staan 24/7 standby bij calamiteiten

Veilig online werken in de cloud

De gegevens, software en bestanden van uw bedrijf moeten ergens opgeslagen worden. Dat kan op uw pc, laptop of lokale server zelf, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om al deze belangrijke informatie in de cloud op te slaan. Dat is geen tastbare plek, zoals de ‘Mijn documenten’-map op uw computer. De cloud is een externe verzamelruimte waar u vanaf elke gewenste locatie toegang tot heeft. U kunt zo altijd aan de slag met uw gegevens, software en bestanden.

De mate waarin het handig is om in die onzichtbare cloud te werken verschilt per bedrijf. Vanuit Think4 bekijken wij graag samen met u waar de behoefte ligt en wat uw wensen en eisen zijn als bedrijf, om zo de juiste keuze te maken tussen verschillende cloud oplossingen. Wij stellen een plan voor u op en zorgen ervoor dat uw bedrijf, ongeacht het aantal medewerkers, snel aan de slag kan op een virtuele werkplek. Profiteer ook van onze clouddiensten met slimme IT oplossingen.

Flexibiliteit en toegankelijkheid

Een goed voorbeeld van een cloudplatform is Microsoft 365. Flexibiliteit en toegankelijkheid zijn voor de meeste bedrijven de belangrijkste redenen om te kiezen voor een Office 365 licentie. Het cloudplatform, dat makkelijk in gebruik is, zorgt ervoor dat u op elk gewenst moment bij uw bestanden, e-mail en agenda kunt. Of u nu op kantoor, onderweg of in het buitenland bent.

Iedere medewerker beschikt over de laatste versie van Office, Skype en Sharepoint. Het aanschaffen van software wordt overbodig, en daarmee ook het installeren op eigen servers. U betaalt per maand voor de afgenomen Office 365 producten. Die zijn volledig aangepast aan uw bedrijf, aangezien u een licentie kiest die het beste past bij uw behoeften. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om binnen uw organisatie per medewerker een apart abonnement te kiezen. Daardoor presteert elke medewerker optimaal.

Kosten inzichtelijk

Wanneer u kiest voor een cloudabonnement worden kosten inzichtelijk en voorspelbaar. U kiest een licentie die past bij uw eisen en wensen en betaalt maandelijks voor uw pakket. Zo weet u precies wat u per maand kwijt bent aan uw cloud oplossing. Doordat u per medewerker het best passende pakket kan kiezen weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Lokale installatie van software is niet meer nodig en u bent niet meer aangewezen op uw eigen server.

Bent u benieuwd wat Think4 met cloudoplossingen voor uw bedrijf kan betekenen? Wij adviseren u graag. Als full service ICT partner kunnen wij het gekozen pakket ook voor u implementeren, de omgeving voor u customizen en u op weg helpen wanneer u uw pakket begint te gebruiken.

Meer weten over werken in de cloud? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over cloudoplossingen. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes om veilig te kunnen werken in de cloud. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bedrijfskritische data.

Volg Think4 ook op LinkedIn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.