think4

Heeft u vragen? Bel direct naar
088 – 21 77 575

FULL SERVICE IT PARTNER
Slider

ClouddienstenCreatieve oplossingen

Think4 biedt voor elk bedrijf cloud oplossingen op maat. Wij leveren online werkplekken, inclusief volledig virtuele Private Servers. Onze Cloud service zorgt ervoor dat u binnen twee uur met een eigen virtuele online desktop aan de slag kan. Zo’n digitale werkplek zorgt ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot uw eigen bestanden en programma’s: erg belangrijk voor bedrijven die mobiel werken of die ambitie hebben. Toch liever deels servers op locatie, en op zoek naar een hybride oplossing? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Werken in de cloud

De gegevens, software en bestanden van uw bedrijf moeten ergens opgeslagen worden. Dat kan op uw pc, laptop of lokale server zelf, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om al deze belangrijke informatie in de cloud op te slaan. Dat is geen tastbare plek, zoals bijvoorbeeld de ‘Mijn documenten’-map op uw computer, maar een externe verzamelruimte, waar u vanaf elke gewenste plek toegang tot heeft. U kunt zo altijd aan de slag met uw gegevens, software en bestanden.
De mate waarin het handig is om in die onzichtbare cloud te werken verschilt per bedrijf. Wij bekijken graag samen met u waar de behoefte ligt en wat uw wensen en eisen zijn, om zo de juiste keuze te maken tussen verschillende cloud oplossingen. Wij stellen een plan voor u op en zorgen ervoor dat u en uw eventuele werknemers snel aan een virtuele werkplek zitten.

Office 365

Office365 is op dit moment één van de meest succesvolle diensten van Microsoft en niet meer weg te denken in de wereld van cloud oplossingen. De naam komt u waarschijnlijk bekend voor, van het Officepakket waarmee u gebruikmaakt van het onmisbare Word, Excel en Powerpoint. Maar Office365 is zoveel meer. Met het pakket heeft Microsoft een verzameling internetdiensten en -producten op de markt gebracht die u in staat stelt overal en altijd met de meest gebruikte productiviteitsprogramma’s te werken. Verder is het met Office365 heel eenvoudig om bestanden te delen en online samen te werken. Bovendien heeft u altijd de meest recente versie: updates gaan automatisch. Dat is efficiënt, flexibel en kostenbesparend.
De dienst wordt voor een groot gedeelte aangeboden als internetdienst, de software gezamenlijk in de vorm van Software-as-a-Service (SaaS). De belangrijkste onderdelen van Office365 zijn Exchange Online als emailserver, Skype for Business voor communicatie en Sharepoint voor documentbeheer. Daarnaast kunt u natuurlijk gebruik maken van de hierboven genoemde programma’s als Word, Excel en Powerpoint.

Voordelen van cloud oplossingen

Gebruik maken van een van onze cloud oplossingen betekent dat u een abonnement afsluit. Grotendeels werken in de cloud, en dit via een abonnementstructuur betalen, brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Bekijk snel wat een cloud abonnement voor uw bedrijf kan betekenen:

  • Flexibiliteit en toegankelijkheid
  • Ontzorgen en gemak
  • Schaalbaarheid
  • Inzichtelijke kostenstructuur
  • Veel mogelijkheden

Flexibiliteit en toegankelijkheid

Flexibiliteit en toegankelijkheid zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor Office 365.Het cloudplatform, dat makkelijk in gebruik is, zorgt ervoor dat u op elk gewenst moment bij uw bestanden, e-mail en agenda kunt. Of u nu op kantoor, onderweg of in het buitenland bent.

Ontzorgen en gemak

Iedere medewerker beschikt over de laatste versie van Office, Skype en Sharepoint. Het aanschaffen van software wordt overbodig, en daarmee ook het installeren op eigen servers.

Schaalbaarheid

U betaalt per maand voor de afgenomen Office365 producten. Die zijn volledig aangepast aan uw bedrijf, aangezien u een licentie kiest die het beste past bij uw behoeften. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om binnen uw organisatie per medewerker een apart abonnement te kiezen. Daardoor presteert elke medewerker optimaal.

Inzichtelijke kostenstructuur

Wanneer u kiest voor een cloud-abonnement worden kosten inzichtelijk en voorspelbaar. U kiest een licentie die past bij uw eisen en wensen en betaalt maandelijks voor uw pakket. Zo weet u precies wat u per maand kwijt bent aan uw cloud oplossing. Doordat u per medewerker het best passende pakket kan kiezen weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Lokale installatie van software is niet meer nodig, en u bent niet meer aangewezen op uw eigen server.

Veel mogelijkheden

Microsoft ontwikkelt snel, en de focus ligt steeds meer op clouddiensten en -producten. Als gebruiker profiteert u als eerste van handige nieuwe oplossingen. Office365 is een opstap naar onder meer producten als Azure, Enterprise Mobility Security en CRM Dynamics.

Cloud oplossingen voor uw bedrijf

Bent u benieuwd naar wat cloud oplossingen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij adviseren u graag. Als full service ICT partnerkunnen wij het gekozen pakket ook voor u implementeren, de omgeving voor u customizen en u op weg helpen wanneer u uw pakket begint te gebruiken. Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 21 77 575.

Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl