Geen zorgen met clouddiensten

Think4 biedt voor elk bedrijf cloud oplossingen op maat. Wij leveren online werkplekken, inclusief volledig virtuele Private Servers. Onze Cloud service zorgt ervoor dat u binnen twee uur met een eigen virtuele online desktop aan de slag kan.

Werken in de cloud

Think4 biedt voor elk bedrijf cloud oplossingen op maat. Wij leveren online werkplekken, inclusief volledig virtuele Private Servers. Onze Cloud service zorgt ervoor dat u binnen twee uur met een eigen virtuele online desktop aan de slag kan. Zo’n digitale werkplek zorgt ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot uw eigen bestanden en programma’s: erg belangrijk voor bedrijven die mobiel werken of die ambitie hebben. Toch liever deels servers op locatie, en op zoek naar een hybride oplossing? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Betrouwbaar

Inzichtelijke kostenstructuur

Security

Alle bestanden altijd veilig opgeslagen in de cloud

Back up

Op elk gewenst moment alle bestanden raadplegen

24/7 support

Onze specialisten staan 24/7 stand-by in geval van calamiteiten of dataverlies

Veilig werken in de cloud

De gegevens, software en bestanden van uw bedrijf moeten ergens opgeslagen worden. Dat kan op uw pc, laptop of lokale server zelf, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om al deze belangrijke informatie in de cloud op te slaan. Dat is geen tastbare plek, zoals bijvoorbeeld de ‘Mijn documenten’-map op uw computer, maar een externe verzamelruimte, waar u vanaf elke gewenste plek toegang tot heeft. U kunt zo altijd aan de slag met uw gegevens, software en bestanden.
De mate waarin het handig is om in die onzichtbare cloud te werken verschilt per bedrijf. Wij bekijken graag samen met u waar de behoefte ligt en wat uw wensen en eisen zijn, om zo de juiste keuze te maken tussen verschillende cloud oplossingen. Wij stellen een plan voor u op en zorgen ervoor dat u en uw eventuele werknemers snel aan een virtuele werkplek zitten.

Flexibiliteit en toegankelijkheid

Flexibiliteit en toegankelijkheid zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor Office 365.Het cloudplatform, dat makkelijk in gebruik is, zorgt ervoor dat u op elk gewenst moment bij uw bestanden, e-mail en agenda kunt. Of u nu op kantoor, onderweg of in het buitenland bent.

Iedere medewerker beschikt over de laatste versie van Office, Skype en Sharepoint. Het aanschaffen van software wordt overbodig, en daarmee ook het installeren op eigen servers. U betaalt per maand voor de afgenomen Office365 producten. Die zijn volledig aangepast aan uw bedrijf, aangezien u een licentie kiest die het beste past bij uw behoeften. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om binnen uw organisatie per medewerker een apart abonnement te kiezen. Daardoor presteert elke medewerker optimaal.

Cryptoware
Think4-WiFi-verbinding

De mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een cloud-abonnement worden kosten inzichtelijk en voorspelbaar. U kiest een licentie die past bij uw eisen en wensen en betaalt maandelijks voor uw pakket. Zo weet u precies wat u per maand kwijt bent aan uw cloud oplossing. Doordat u per medewerker het best passende pakket kan kiezen weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Lokale installatie van software is niet meer nodig, en u bent niet meer aangewezen op uw eigen server.

Bent u benieuwd naar wat cloud oplossingen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij adviseren u graag. Als full service ICT partnerkunnen wij het gekozen pakket ook voor u implementeren, de omgeving voor u customizen en u op weg helpen wanneer u uw pakket begint te gebruiken.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de mogelijkheden van online back-up. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bedrijfskritische data.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.