Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT bedrijf Zoetermeer: Think4

Als uw bedrijf groeit zoekt u op ICT bedrijf Zoetermeer om u verder te helpen met uw ICT systemen die met u meegroeien. Think4 geeft advies voor alle ICT oplossingen in Zoetermeer en omgeving. Wij laten u zien hoe u optimaal kunt werken met slimme Cloud software, een snel en betrouwbaar wifinetwerk of een nieuw computersysteem. Wij leveren kwalitatief goede hardware en software voor bedrijven die tijd en geld willen besparen door nieuwe ICT voor hen te laten werken. Zoekt u ICT bedrijven in Zoetermeer voor advies of implementatie? Neem vrijblijvend contact op met Think4, uw ICT specialist voor systeembeheer, netwerkonderhoud, nieuwe techniek en werken in de cloud.

Veilig werken in de Cloud

Bedrijven in Zoetermeer werken steeds vaker in de Cloud. Dan wilt u zeker zijn van een veilige ICT omgeving waarin u zorgeloos kunt werken. Uw online activiteiten worden door de ICT specialisten van Think4 optimaal beveiligd en kunnen op afstand voor u worden beheerd. Ervaar ook het gemak van een digitale werkplek, zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw agenda, email en bedrijfsgegevens. Think4 richt voor uw bedrijf een virtuele Private Server in waarmee u een gegarandeerde oplossing heeft voor het tot uw beschikking hebben en veilig gebruiken van al uw data. Ook kunt u kiezen voor een hybride systeem met een server op uw bedrijfslocatie en een gedeelte in de Cloud. Bent u op zoek naar ICT bedrijven in Zoetermeer die u een helder advies voor Cloud services kunnen geven, neem dan contact op met Think4.

Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacaclucaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

ICT voor ondernemers

ICT experts van Think4 zijn gespecialiseerd in een totaaloplossing voor hardware en software. Door een samenwerking met gerenommeerde partijen kunt u vertrouwen op kwaliteit en altijd de beste service. De helpdesk van Think4 is 24/7 bereikbaar voor het oplossen van storingen aan ICT systemen. ICT oplossingen die Think4 biedt zijn:

Think4-antivirussoftware

Hardware en software

Think4 is een full service partner voor hardware en software in Zoetermeer. Kwaliteit en service bieden wij door de samenwerking met leveranciers als HP Business, Cisco, Olympus, Microsoft, Kaspersky Lab en Barracuda. U zoekt een nieuwe pc, laptop, printer of server? Vraag Think4 naar de beste ICT producten in Zoetermeer. Daarnaast leveren wij mobiele devices voor het inrichten van uw virtuele werkplek en kunnen voor u een online back-up instellen, zodat belangrijke bedrijfsgegevens niet verloren gaan. Vraag Think4 naar de juiste softwarepakketten en ICT security tools om uw ICT infrastructuur te verbeteren en waarmee u prettiger kunt werken.

Office365

Think4 levert Office 365 oplossing voor uw digitale werkomgeving. U kunt de software van Microsoft zakelijk gebruiken op basis van het door u gewenste aantal licenties. Office365 is een cloud tool waarmee bedrijven in Zoetermeer makkelijker online kunnen werken. Samenwerken met collega’s, altijd en overal toegang hebben tot uw digitale gegevens, agenda en email. Think4 is een full service IT bedrijf dat bij heel veel organisaties Office 365 van Microsoft heeft geïmplementeerd. Kunnen wij u helpen? Bel ons voor een afspraak of telefonisch advies voor een securedcloud oplossing om veilig online te kunnen werken op al uw devices.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

WiFi netwerk vernieuwen

U wilt altijd een goede wifi verbinding. De netwerkspecialisten van Think4 weten precies hoe ze dat binnen uw organisatie moeten implementeren. Ook zorgen wij voor een veilige wireless omgeving, zodat de data die u via wifi deelt niet door onbevoegden kan worden gezien. Think4 zorgt voor een goedwerkend en securedwifinetwerk voor bedrijven in Zoetermeer. Neem contact op met Think4 als uw wifi niet goed werkt of als u een secured wifi oplossing zoekt waar uw bedrijf direct mee aan de slag kunt.

Think4-WiFi-verbinding

Helpdesk ondersteuning

Het helpdesk team van Think4 helpt bedrijven op afstand bij storingen of vragen over ICT systemen of ICT apparatuur. Zoekt u op ICT bedrijf Zoetermeer om uw organisatie op het gebied van ICT te ondersteunen? Neem dan contact op met Think4 voor meer informatie. Wij helpen bedrijven in Zoetermeer met een uitstekende service, zodat u zich kunt focussen op uw eigen business. Think4 beschikt over ervaren ICT engineers, netwerkspecialisten en systeembeheerders. Stuk voor stuk experts in hun vakgebied om u de beste service en ICT ondersteuning te kunnen verlenen.

Think4 is uw ICT bedrijf in Zoetermeer

Think4 helpt u verder met al uw vragen over ICT systemen, hardware en software. Wij vernieuwen en onderhouden ICT infrastructuren en bieden toekomstvaste toepassingen voor grote en kleinere organisaties. Een veilige ICT omgeving is een must voor moderne organisaties die optimaal willen samenwerken met collega’s en klanten. Think4 is een jong en enthousiast ICT bedrijf met veel ervaring in het leveren van beveiligde online ICT oplossingen, cloud services en solide netwerken. Neem contact op met onze ICT specialisten die u verder kunnen helpen met al uw vragen op ICT gebied via info@think4.nl of bel Think4 voor een afspraak op 088 21 77 575.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.