Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT-bedrijf in de Randstad

Bent u op zoek naar ICT bedrijven in de Randstad? Dan heeft u nu een goede partij gevonden! Wij zijn namelijk een ICT bedrijf in de Randstad die veel oplossingen biedt voor uw organisatie. Wij voorzien u graag van de meest nieuwe oplossingen en systemen, zodat alles naar behoren werkt. Op deze manier hoeft u zich daar zelf geen zorgen over te maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer.

Service van Think4 in De Randstad

Zijn er bij u op kantoor nog ICT gerelateerde zaken die geregeld moeten worden? Dan nemen wij dat voor u uit handen. Wij zorgen voor in het inrichten van digitale werkplekken, eenvoudig online werken met Office365, optimaal contact met collega’s via een beveiligde cloud omgeving, maar leveren ook hardware als computers, laptops en printers. Op deze manier houdt u tijd over om bezig te gaan met uw eigen werkzaamheden. Wij zijn een full service bedrijf wat betekent dat wij ook 24/7 support bieden mochten er problemen zijn.

Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers.

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Een veilige Cloud omgeving

Think4 levert managed services om u totaal te kunnen ontzorgen op het gebied van toekomst vaste ICT oplossingen waar u 24 uur per dag op kunt rekenen. Wilt u er zeker van zijn dat uw bestanden veilig opgeslagen zijn? Gebruik dan nu een veilige Cloud omgeving binnen uw organisatie, zodat u ook ten alle tijden bij uw bestanden of agenda kunt. Handig als u eens ergens anders op locatie moet werken. Zoekt u ICT bedrijven in de Randstad voor het installeren van Microsoft Office 365? Wij doen het graag!

Een veilig IT netwerk van Think4

Als ICT bedrijf in de Randstad staat Think4 altijd voor u klaar. Heeft u een ICT probleem of moeten wij iets voor u regelen? Tijdens dit proces vinden wij het communiceren belangrijk, dus wij houden u graag op hoogte van alle stappen die wij hierin nemen. Wij geven in ieder geval garantie op een goed en veilig netwerk, want ook wij vinden dat erg belangrijk.

Meer weten over ICT bedrijven in de Randstad

Dankzij deze korte lijnen komt u nooit voor nare verrassingen te staan. Wij vinden het belangrijk om helder en open te communiceren. U als gebruiken van onze ICT oplossingen staat daarbij centraal. Wij denken daarbij in kansen en hoogwaardige stabiele oplossingen die toepasbaar zijn binnen alle branches. Natuurlijk is deze vakkennis van belang in de keuze voor ICT bedrijven in De Randstad, maar ook de wijze waarop deze wordt toegepast en gecommuniceerd. Op al deze gebieden bent u bij Think4 op het juiste adres.

Bent u benieuwd wat ons ICT bedrijf in de Randstad voor u kan betekenen? Maak een afspraak met Think4 voor full service ICT ondersteuning via 088 – 21 77 575 of kom bij ons langs voor een lekkere kop koffie. U kunt natuurlijk ook al uw vragen stellen aan onze specialisten per telefoon of laat even uw gegevens achter via onze website, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.