Werken in een schaalbare en flexibele cloudomgeving

Schaalbaarheid en flexibiliteit met Microsoft Azure

Ben jij toe aan meer flexibiliteit in je dagelijkse werk? Met Microsoft Azure zet je jouw huidige IT omgeving om naar een schaalbare en flexibele cloudomgeving. Klinkt misschien als een ver-van-je-bed-show, maar weet dat steeds meer MKB ondernemers overstappen naar deze virtuele server. Azure is een cloudplatform dat uit meer dan 200 producten en cloudservices bestaat. Speciaal ontworpen om je te helpen bij het creëren van nieuwe oplossingen en sneller innoveren. Doordat je IT schaalbaar en flexibel is ben je altijd up-to-date en perfect voorbereid op de toekomst. Toepassingen voor veilig online en flexibel werken kun je voortaan beheren in deze veelzijdige cloudtool. Think4 vertelt je meer over de schaalbaarheid en flexibiliteit met Microsoft Azure.

Azure Microsoft

Kies ook voor een hybrid cloud oplossing

Misschien werkt jouw bedrijf al in de cloud of overweeg je om over te stappen. Dan wil je 100% kunnen vertrouwen op je online veiligheid en flexibiliteit. Dat is Microsoft met Azure belooft. Welke gegevens je ook in Azure plaatst, beheren en integreren doe je met innovatieve services die speciaal zijn ontworpen voor de hybride cloud. Ook de beveiliging van je IT omgeving is iets waar je echt op kunt vertrouwen. Professioneel werken, meer gemak, gerust gevoel, productievere medewerkers en blik op de toekomst. Azure helpt bij het behalen van bedrijfsdoelen, je werkt professioneel en veel efficiënter. En omdat Think4 Microsoft-partner is, kun je vertrouwen op kwaliteit en specialistische IT kennis.

MKB stapt over op Microsoft Azure

Niet alleen binnen de grote multinationals, ook het MKB stapt over op Microsoft Azure. Als je eenmaal ziet wat je voordelen zijn, ben je overtuigd. Voordelen van Azure zijn de beveiliging en privacy fundamenten waarop het cloudplatform is gebouwd. Vanzelfsprekend zijn betrouwbaarheid, transparantie en naleving van normen en regelgeving van het hoogste niveau. Met Azure biedt Microsoft die garantie en wij als IT specialisten adviseren onze klanten met die garantie. Azure gebruiken we om bestaande IT oplossingen van bedrijven te implementeren en te beheren. Daarbij bieden wij ICT beheer met een flexibele en zeer efficiënte IT oplossing.

digitale transformatie

Professionaliseren door digitaal transformeren

Eerder vertelden we dat het brede cloudplatform van Microsoft voordelen biedt, zoals efficiency, schaalbaarheid en veilig online werken. Een nog groter voordeel zien we in het feit dat bedrijven in het MKB zich professionaliseren door digitaal transformeren. Digitale transformatie om slimmer te werken, meer output te creëren, groeien als bedrijf en ambities waar te maken. Onze tip aan het MKB, wacht niet te lang en laat ons je vertellen welke stappen jij kunt nemen om jouw digitale transformatie te starten en on-going te houden. Traditionele IT maakt plaats voor de cloud met Azure, waarbij je niet vast zit aan een Windows-omgeving, omdat Azure open-source technologieën ondersteunt.

Zelf controle houden

Toekomstbestendig

Veilige online omgeving

Azure voor flexibel werken

Jij wilt innoveren, vernieuwen, groeien en meer omzet realiseren en dat is precies waar Think4 jou bij kan helpen met resultaatgerichte IT. Wij helpen jou bij jouw digitale transformatie naar de cloud en dat doen we in overzichtelijke stappen. Daarbij gebruiken we slimme tools als Azure voor flexibel werken, maar ook laten we je zien hoe je jouw IT omgeving optimaal kunt beveiligen. Onze aanpak is transparant en we snappen waar we mee bezig zijn. Zo weet je zeker dat je jouw IT zaken met een gerust hart aan Think4 kan overlaten. Werkt jouw bedrijf eenmaal met Azure, dan blijft Think4 je voorzien van ICT beheer en user support. Ook blijven we de ontwikkelingen in Azure onderzoeken en testen we nieuwe features die we terugkoppelen naar jouw business.

Microsoft Azure logo

Samenwerken met Think4

Werken in de cloud is dichterbij dan je denkt en als IT experts kunnen wij jou ondersteunen om je cloud infrastructuur op te zetten en veilig te houden. We kunnen je voorbeelden laten zien van schaalbaarheid en flexibiliteit met Microsoft Azure. Samenwerken met Think4 voor het overstappen naar een flexibele cloudomgeving betekent een professionele stap vooruit. Dit is wat wij voor je regelen:

  • Een compact strategie om jouw IT omgeving te migreren naar Azure
  • Een duidelijke en transparante calculatie van de kosten (Azure costs calculator)
  • Het inrichten en opzetten van een goed beveiligde Azure omgeving
  • Uitrollen en migreren naar de Azure omgeving
  • Monitoren en checken van de performence van het platform

Meer weten over werken met Microsoft Azure? Vraag het Tom.

Tom kan je alles vertellen over de voordelen van het cloudplatform Azure van Microsoft. Kies voor een schaalbare en flexibele IT omgeving om jouw bedrijf verder te professionaliseren. Laat je gegevens achter bij Think4 en Tom geeft je praktisch advies om jouw IT omgeving te laten renderen.

Onze IT updates kun je volgen via de blogs van Think4 en op LinkedIn.