Geen zorgen over je WiFi-netwerk met wireless networking

Een onmisbare schakel in IT security is een goed WiFi-netwerk.
Met de oplossingen van Think4 weet u zeker dat uw netwerkverbinding altijd werkt. Wel zo prettig!

Altijd een goed WiFi netwerk

In het huidige werkklimaat is het nodig dat u op een professionele manier het Wifi netwerk heeft geregeld. Dit betekent vooral efficiënt aangepast op de bedrijfssituatie en veiligheid. Met wireless networking van Think4 leggen wij netwerken in uw bedrijf aan én zijn ze direct beschermd tegen ongewenste gebruikers zoals cybercriminaliteit. Om dit up-to-date te houden bieden wij ook Network Security om alle systemen altijd te voorzien van de nieuwste software. Dit zorgt voor bescherming van alle bedrijfsinformatie en digitale activiteiten.

Betrouwbaar

Wij garanderen dat updates automatisch worden doorgevoerd

Security

De software is continu beschikbaar

Garantie

De software werkt 99,9% vlekkeloos

24/7 support

Onze specialisten staan 24/7 stand-by in geval van calamiteiten of dataverlies

Wireless networking van Think4

Voor wireless networking bent u bij Think4 aan het juiste adres. Wij ontwikkelen graag duurzame oplossingen voor onze klanten en bieden u de beste Wireless Networking, want daar gaat ons hart sneller van kloppen. Wij beschikken over een software tooling van Ekahau waarbij wij WiFi prognoses en een calculatie maken voor dekking in gebouwen, hotels, bedrijfskritische omgevingen en moeilijk bereikbare plaatsen. Think4 maakt een rapportage: waar dienen de access points geplaatst te worden voor een optimaal WiFi bereik voor gebruikers in een gebouw. Hiermee kan Think4 uit analyse en rapportage een bepaalde en gewenste wifi dekking garanderen. Beschikt u over zo’n locatie? Wij kunnen u verder helpen!

Uw wifi netwerk verbeteren

Wij maken niet alleen calculaties en prognoses, maar wij vertellen u ook alle verbeterpunten in uw huidige situatie. Beschikt u bijvoorbeeld over 2 access points voor WiFi, maar is het bereik niet optimaal? Wij voorzien u graag van verbeterpunten om dit maximale bereik te behalen. De experts van Think4 controleren de omgeving door middel van door het pand te lopen met een antenne om zo een exacte meting te kunnen doen. Met de software tooling van Ekahau kunt u ook een 3D tekening maken om de situatie te schetsen.

Wat u nog meer met deze software kunt? Traffic Shapen! Dit wil zeggen dat u kunt kijken welk verkeer voorrang heeft op dit netwerk. Kies bijvoorbeeld Ip-telefonie boven alles, omdat dit belangrijk is om uw klanten te woord te staan. Think4 kan een continue controle uitvoeren op de belasting/het gebruik van het wifi netwerk voor een zo optimaal mogelijk gebruik per gebied of per gebruiker(sgroep).

Think4-antivirussoftware

Doelgroep wireless networking

Deze network optimalisatie van Think4 is natuurlijk erg interessant, maar voor wie?

  • Voor grote kantoren waar veel mobile devices zijn;
  • Voor grote kantoren waar gebeld wordt via de laptop/wifi;
  • Voor grote kantoren waar de wens ligt om een extra security laag in de wifi aan te brengen;
  • Voor een gebruikersbeveiliging met aparte omgevingen en eventueel inlog gewenst zijn;
  • Voor grote kantoren waar beveiliging voor de eigenaar van het wifi netwerk belangrijk is;
  • Voor het gebruik van marketing doeleinden;
  • Voor Artificial Intelligence in de toekomst.

Access points voor uw wifi netwerk

Er is een access point beschikbaar voor elk verschillende situatie. Daarbij kunt u zelf uw besturingssysteem kiezen. Wat is de toepassing en de gewenste performance? Wij bieden u hier volledige vrijheid, zodat u zeker bent van het juiste besturingssysteem. U kunt onder andere een keuze maken uit Aruba Instant of Aruba Mobility Controller. Bij Aruba Instant dienen de access points als cluster met virtuele controller. Is uw bedrijf ondertussen hard aan het groeien? Geen probleem: er kunnen gemakkelijk nieuwe access points toegevoegd worden. De Aruba Mobility Controller zorgt voor configuratie, aansturing en management van meerdere (remote) access points. Een optie voor u als klant is Clear Pass, waarbij u de complete mobile management van uw wifi netwerk kunt inzien en verwerken.

Wij werken samen met Aruba Central. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid tot full monitoring en zo kunt u inzien wat er precies aan uw wifi netwerk hangt. Dit is een geheel beveiligde omgeving met alle controle. De Aruba Airwave is weer geschikt voor hele grote omgevingen. Alle acces points worden namelijk naar 1 service gestuurd en dit wordt vanuit 1 service gemanaged.

24/7 wireless networking support

Heeft u advies nodig over dit draadloos netwerk? Wilt u gebruik maken van een softwarepakket? Genoeg redenen om even contact op te nemen met onze specialisten. Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar voor vragen of ondersteuning op afstand. Wij kunnen u advies geven via de telefoon, maar het is ook mogelijk om bij u langs te komen op locatie. Think4 vindt het belangrijk om een wifi netwerk goed te optimaliseren voor de beste resultaten binnen een bedrijf. Daarom gaan wij advisering voor wifi netwerken en consultancy ook voor andere IT bedrijven doen. Wilt u graag advies en consultancy voor het beste resultaat? Onze experts helpen u graag verder.

Meer weten? Vraag het Joran.

Joran is IT engineer en kan u alles vertellen over de mogelijkheden van Wireless Networking. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo kunt u rekenen op  een stabiel en goed bereikbaar WiFi netwerk voor uw bedrijf.

Volg de updates van Think4 ook op LinkedIn.