Altijd perfecte wifi dankzij onze wireless networking oplossingen

Onmisbaar in jouw IT omgeving is een perfect wifi netwerk. Think4 is specialist in het optimaliseren van mobiel werken.

Kunnen vertrouwen op perfecte wifi

Zeker in de modern workspace is perfecte wifi noodzakelijk. Think4 zorgt ervoor dat jij binnen jouw bedrijf op een snelle en professionele manier kunt werken. Onze wireless networking oplossingen zijn praktisch en zeer efficiënt als het gaat om ongestoord mobiel werken. Snelheid, goede bereikbaarheid en werken op een betrouwbaar wireless network, dat is wat je krijgt. In welke branche je ook werkt, perfecte wifi is onmisbaar. Vergeet niet dat veilig online werken net zo belangrijk is en daarom leggen wij wifi netwerken aan die goed beveiligd zijn tegen cybercriminelen. Om je wifinetwerk qua veiligheid up-to-date te houden bieden wij ook Network Security om alle systemen altijd te voorzien van de nieuwste software. Deze software zorgt voor een solide bescherming van al je bedrijfsinformatie en digitale activiteiten.

Betrouwbaar

Wij garanderen dat updates automatisch worden doorgevoerd

Security

De software is continu beschikbaar

Garantie

De software werkt 99,9% vlekkeloos

24/7 support

Onze specialisten staan 24/7 stand-by in geval van calamiteiten of dataverlies

Wireless networking van Think4

Bij ons kun je terecht voor advies over wireless networking en het optimaliseren van je wifi netwerk. IT specialisten van Think4 ontwikkelen duurzame oplossingen voor onze klanten en bieden betrouwbare oplossingen voor wifi en jouw online veiligheid. Techniek in combinatie met gebruikersgemak, slimmer en veel makkelijker kunnen werken en jouw bedrijf écht laten profiteren van IT oplossingen. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Op het gebied van wireless networking beschikken wij over een software tooling van Ekahau, waarbij we wifi prognoses kunnen maken. Ook kunnen we met een nauwkeurige calculatie laten zien welke wifi dekking er nu is en welke dekking je zou kunnen behalen. We optimaliseren wifi omgevingen in kantoren, verzamelgebouwen, bedrijfshallen, hotels en bedrijfskritische omgevingen. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen creëren wij wifi bereik met effectieve wifi tools. Think4 maakt een rapportage: waar dienen de access points geplaatst te worden voor een optimaal wifi bereik voor gebruikers in een gebouw. Hiermee kunnen onze IT experts uit analyse en rapportage een bepaalde en gewenste wifi dekking garanderen. Heb jij vragen over het verbeteren van jouw zakelijke wifi omgeving? Bel ons!

Jouw wifi netwerk verbeteren

Niet alleen maken wij calculaties en prognoses, maar wij vertellen je dus ook alle verbeterpunten in je huidige situatie. Beschik je bijvoorbeeld over twee access points voor wifi, dan kan het zijn dat je bereik niet optimaal is. Niets is zo vervelend als het uitvallen van wifi of haperingen, want dit betekent dat je vertraging oploopt in je werk. Jouw wifi moet en kan beter! Verbeterpunten die wij bieden zullen direct effect hebben op jouw wifi bereik. IT professionals van Think4 controleren eerst wat het huidige wifi bereik is door middel van metingen. Met de software tooling van Ekahau maken we voor jouw bedrijf een 3D tekening waarin de situatie geschetst wordt. Je ziet precies waar de zwakke plekken in jouw wifi netwerk zitten.

Traffic shapen op jouw wifi

Wat je nog meer met onze wireless networking software kunt doen is Traffic Shapen, oftewel je kunt zien welk verkeer voorrang heeft op het wifinetwerk. Zo kies je bijvoorbeeld IP-telefonie boven alles, omdat bellen over wifi belangrijk is om contact te houden met je klanten. Think4 kan een continue controle uitvoeren op de belasting en het gebruik van jouw wifi netwerk voor een zo optimaal mogelijk gebruik per gebied of per gebruiker of gebruikersgroep.

Think4-antivirussoftware

Doelgroep wireless networking

Deze network optimalisatie van Think4 is natuurlijk erg interessant, maar voor wie?

  • Voor grote kantoren waar veel mobile devices zijn;
  • Bedrijfsgebouwen waar gebeld wordt via de laptop/wifi;
  • Kantoren waar de wens ligt om een extra security laag in de wifi aan te brengen;
  • Gebruikersbeveiliging met aparte omgevingen en eventueel inlog gewenst zijn;
  • Kantoorgebouwen waar beveiliging voor de eigenaar van het wifi netwerk belangrijk is;
  • Gebruik van marketing doeleinden;
  • Artificial Intelligence (AI).

Access points voor perfect wifi netwerk

Er is een access point beschikbaar voor elke verschillende situatie en daarbij kun je zelf jouw besturingssysteem kiezen. Wat is de toepassing en de gewenste performance? Think4 biedt jou hier volledige vrijheid, zodat je zeker bent van het juiste besturingssysteem. Je kunt onder andere een keuze maken uit Aruba Instant of Aruba Mobility Controller. Bij Aruba Instant dienen de access points als cluster met virtuele controller. Is jouw bedrijf ondertussen hard aan het groeien? Geen probleem, want er kunnen gemakkelijk nieuwe access points toegevoegd worden. De Aruba Mobility Controller zorgt voor configuratie, aansturing en management van meerdere (remote) access points. Een optie voor jou als klant is Clear Pass, waarbij je de complete mobile management van jouw wifi netwerk kunt inzien en verwerken.

Think4 werkt samen met Aruba Central en daardoor hebben wij de mogelijkheid tot full monitoring. Zo kun je inzien wat er precies aan jouw wifi netwerk hangt, allemaal in een geheel beveiligde omgeving met alle controle. De Aruba Airwave is weer geschikt voor hele grote omgevingen, waarbij alle acces points namelijk naar 1 service worden gestuurd en dit wordt vanuit 1 service gemanaged.

Wifi support

Heb je vragen over het verbeteren van jouw wifi omgeving of ervaar je vaak storingen? Is jouw bedrijf aan het groeien en heb je meer online capaciteit nodig? Wil je gebruikmaken van het wireless networking softwarepakket voor complete inzage? Wat jouw vraag ook is, je hebt altijd een goede reden om contact op te nemen met Think4. Naast het leveren van resultaatgerichte IT bieden wij onze klanten de beste IT support. Bij een storing binnen je IT omgeving of op je apparatuur staat onze IT helpdesk voor je klaar. IT support op afstand, maar altijd binnen handbereik, dat is een geruststellende gedachte. Wil je geen omkijken hebben naar jouw IT en optimaal profiteren van jouw IT aankopen?

Wij zijn hét IT bedrijf voor MKB en wij begrijpen waar jij als ondernemer op vast kunt lopen. Daarom bieden we vooraf altijd goed advies, waar sta je en waar wil je naartoe met jouw bedrijf? Groeien betekent investeren in IT om beter en efficiënter te kunnen werken. Laat ons jou helpen. Wij geven advies geven via de telefoon, maar het is ook mogelijk om bij je bedrijf langs te komen. Think4 vindt het belangrijk om een wifi netwerk goed te optimaliseren zodat jouw bedrijf beter presteert. Support voor wireless networking met als resultaat dat jij kunt werken in een perfecte wifi omgeving.

Meer weten? Vraag het Joran.

Joran is IT engineer bij Think4 en kan je werkelijk alles vertellen over de mogelijkheden van Wireless Networking. Hij helpt je bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om professioneel online werken. Jij kunt rekenen op perfecte wifi, stabiel en betrouwbaar. Laat jouw bedrijf ook profiteren van slimme en resultaatgerichte IT en neem contact met ons op.

Volg de updates van Think4 ook op LinkedIn.