Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT-bedrijven in Alphen aan den Rijn: Think4

Heeft u een eigen bedrijf en moet er nog van alles worden geregeld op het gebied van ICT? Zoekt u daarom een ICT-bedrijf in Alphen aan de Rijn die u daarbij kunt helpen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Think4 is namelijk gespecialiseerd in verschillende ICT oplossingen en kan u daarom ook een uitstekende service bieden. U hoeft er dus niet zelf voor te zorgen dat er een werkplek klaar is voor een nieuwe collega of dat het internet in het hele pand goed en snel werkt. Wij helpen u graag met het installeren.

Een betrouwbaar netwerk

Een goed, veilig en betrouwbaar wifi-netwerk is erg belangrijk. Op kantoor is het belangrijk dat alles naar behoren werkt en dat u ook veilig uw bestanden op kunt slaan, zonder dat mensen die daar niks mee te maken hebben ook bij kunnen. Uw gegevens en dat van klanten moeten veilig worden opgeslagen en bewaard, zodat ook de klant een goed gevoel bij u krijgt. De specialisten die werkzaam zijn bij Think4 werken aan verschillende projecten, bij de klant en op eigen locatie. Van het aanleggen van het wifi-netwerk tot aan het aanbieden van softwares. Wij doen het allemaal voor u.

Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Onze IT diensten

Think4 levert managed services om u totaal te kunnen ontzorgen op het gebied van toekomst vaste ICT oplossingen waar u 24 uur per dag op kunt rekenen. Wij kunnen uw bedrijf helpen met:

  • Cloud service
  • Office 365
  • Wireless networking
  • Hard- en software
  • 24/7 support

Hardware en software oplossingen

Think4 biedt u hardware en software, Office 365 systemen, een Cloud voor bedrijven in Alphen aan de Rijn, een snel wifi netwerk en daarnaast 24/7 support om al uw vragen te beantwoorden en u te hulp te schieten waar nodig. Een wifi netwerk moet natuurlijk altijd naar behoren werken, zodat u op een goede en snelle manier uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Think4 is gespecialiseerd in het aanleggen van een snel netwerk, zodat u hier zich geen zorgen over hoeft te maken. Beschikt u nog niet over hardware? Wij kunnen u voorzien van verschillende computers en laptops, zodat het hele plaatje voor u wordt geregeld.

Office 365

Met de Microsoft-oplossing Office365 geeft u uw digitale werkomgeving echt een boost. Zakelijke gebruikers ondervinden met deze cloud tool een betere online samenwerking met collega’s. Office 365 is gebruiksvriendelijk en kan worden toegepast in elke organisatie, groot of klein. Think4 implementeert de tool bijna dagelijks bij bedrijven die efficiënter willen werken en altijd toegang willen hebben tot hun email, agenda en bestanden.Veilig werken staat voor bedrijven in Alphen aan den Rijn voorop, dus ook daar houden we uiteraard rekening mee bij het implementeren van Office365 op alle gekoppelde mobiele devices die tussentijds geüpdatet worden. Als ICT bedrijf in Alphen aan den Rijn zorgen wij voor de implementatie binnen uw huidige ICT-infrastructuur en beheren de software voor u op afstand. Altijd de nieuwste versie en optimaal kunnen werken in een beveiligde online omgeving? Neem vrijblijvend contact op met Think4 om uw situatie eens te bespreken.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

De voordelen van IT bedrijf Think4

Think4 adviseert in alle gevallen, want de veelzijdigheid van ICT vraagt om een consequente aanpak. Zowel voor u als voor ons. Steeds meer bedrijven in Alphen aan den Rijn schakelen Think4 in voor het inrichten van online werkplekken. Wij richten virtuele Private Servers voor u in, zodat u gegarandeerd bent van een veilige digitale werkomgeving voor uw hele organisatie. Zo kunt u altijd en overal inloggen op uw eigen hosted desktop en krijgt u toegang tot de informatie die u nodig heeft. Naast de digitale werkplek kunt u ook kiezen voor een server op locatie of zelfs een hybride oplossing. Samen met u kijken wij graag naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Wij zijn de partij die u ondersteunt op het gebied van systeembeheer in Alpen aan den Rijn.

Wireless networking

Wanneer u werkt in de cloud wilt u beslist een stabiele wireless verbinding. Met onze uitgebreide kennis en ervaring WiFi netwerken kunnen wij organisaties in Alphen aan den Rijn voorzien van de juiste werkwijze. Think4 is uw partij als u uw wireless netwerk wilt verbeteren en geeft niet alleen advies, wij zorgen voor de implementatie, zodat uw bedrijf direct aan de slag kan. Optimaal digitaal kunnen werken en verzekerd zijn van de beste beveiligingsmaatregelen om uw informatie goed te beschermen. Wij helpen bedrijven in Alphen aan den Rijn met betrouwbare wireless netwerken en altijd de juiste security voor online beschikbare bedrijfsinformatie.

24/7 support

Het 24/7 support is een groot voordeel, want Think4 kan u ondersteunen op het moment dat u vragen heeft, maar ook ter plekke komen helpen wanneer er een probleem is. Een netwerk dat niet veilig is, moet natuurlijk direct verbeterd worden. Think4 levert ICT in Alphen aan den Rijn met in ieder geval een garantie op een goed netwerk zodat u altijd kunt leunen op een back-up en niet uw bestanden ineens kwijt bent.

Meer weten over ICT-bedrijf in Alphen aan den Rijn

Bent u dus op zoek naar een ICT-bedrijf in Alphen aan den Rijn en wilt u hier nog meer over weten? U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen en wij kunnen al uw vragen beantwoorden en daarbij meer vertellen over onze werkwijze. Maak een afspraak met Think4 voor full service ICT ondersteuning via 088 – 21 77 575.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.