Altijd up-to-date met Office 365

Office 365 is een softwarepakket waar steeds meer bedrijven het voordeel van inzien. Altijd de nieuwste versies van Word, Excel en Outlook op uw laptop of pc, maar ook slimme online tools als Teams en OneDrive zitten in Office 365. Welk Office 365 pakket past bij uw bedrijf?

Optimaal online werken met Office 365

Microsoft Office 365 is een cloud platform waarmee u eenvoudig kunt samenwerken en communiceren met uw klanten, partners en collega’s. Het is van groot belang dat online werken binnen uw organisatie goed geregeld is en u op een veilige en efficiënte manier kunt werken. Wij zorgen ervoor dat Office365 naadloos aansluit op uw huidige IT-infrastructuur en geven u waar nodig ondersteuning bij het gebruik van dit softwarepakket.

Office365 geeft u de mogelijkheid om de functionaliteit van Exchange, SharePoint, Teams en Office WebApps vanuit de browser te gebruiken. Hiervoor zijn er geen servers nodig in eigen datacenters van organisaties. Met Microsoft Office 365 kunt u op ieder moment bij uw bestanden, e-mail en agenda. Het werken met de nieuwste versies van de vertrouwde (online) Microsoft programma’s kan in de trein, bij een klant, het buitenland of in een meeting op kantoor.

Welke Office 365 licentie past bij uw bedrijf?

Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, is het belangrijk dat u kiest voor makkelijk en goed werkend softwarepakket. Vanuit Think4 adviseren wij onze klanten Office 365. Dit is een overzichtelijk cloud platform van Microsoft waarmee u op ieder moment toegang heeft tot uw bestanden, e-mail en agenda. Ook kunt u alles koppelen aan uw mobiele apparaten. Onze IT specialisten implementeren Office 365 snel en vakkundig, zodat u hier geen omkijken naar heeft en snel aan de slag kunt. Neem contact op met Think4 als u informatie wilt ontvangen over een Office 365 licentie voor uw bedrijf.

think4-nieuwe-office365-programma-s

Welk Office 365 pakket kiest u?

Think4 adviseert en implementeert het juiste Office pakket voor uw bedrijf. Als partner van Microsoft weten wij exact wat de verschillende Office pakketten u te bieden hebben. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe Office pakket.

Microsoft 365 Business Basic

€ 4,20

per gebruiker per maand │ jaarabonnement

Combineer zakelijke e-mail met diverse cloud applicaties van Microsoft
Producten Nvt
Services
 • E-mailhosting met een postvak van 50GB
 • Beschik over Microsoft Teams
 • Start met Sharepoint & Onedrive

Microsoft 365-apps

€ 8,80

per gebruiker per maand │ jaarabonnement

Installeer vandaag nieuwste versie van Microsoft Office.
Producten
Services
 • De nieuwste Office producten direct geïnstalleerd op je laptop/dekstop
 • Word, Excel, Outlook, Powerpoint & Onenote

Microsoft 365 Business Standaard

€ 10,50

per gebruiker per maand │ jaarabonnement

Het complete Office365 pakket voor bedrijven.
Producten
Services
 • Het complete Office365 pakket voor de MKB
 • Beschikking over Microsoft Teams
 • E-mailhosting met een postvak van 50GB
 • Creer in dashboards in Microsoft Power BI

Office 365 Enterprise E1

€ 6,70

per gebruiker per maand │ jaarabonnement

Zakelijke email en het online delen van bestanden.
Producten Nvt
Services
 • E-mailhosting met een postvak van 50GB
 • Werk samen via Microsoft Teams
 • Host HD-videovergaderingen
 • 24×7 ondersteuning via telefoon en web

Office 365 Enterprise E3

€ 19,70

per gebruiker per maand │ jaarabonnement

Het zeer complete zakelijke pakket incl. alle Office-apps.
Producten
Services
 • E-mailhosting met een postvak van 100GB
 • Onbeperkte persoonlijke Cloud opslag
 • Optimale beveiliging en complaince
 • 24×7 ondersteuning via telefoon en web

Office 365 Enterprise E5

€ 34,40

per gebruiker per maand │ jaarabonnement

De meest geavanceerde beveiligings- en analyse functionaliteiten.
Producten
Services
 • Alle optie vanuit Enterprise E3
 • Geavanceerde analyse met Power BI Pro
 • Bellen via Office365 platform
 • 24×7 ondersteuning via telefoon en web

Implementeren

Office 365 bij Think4 is eenvoudig, snel en efficiënt, want wij adviseren en implementeren een passend Office 365-pakket voor uw gehele bedrijf. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met moeilijke software-issues. Na het implementatietraject bieden wij ook support om de Office 365 passend te maken. Als u ook gebruik wilt maken van deze software dan sluit u een abonnement af waar u jaarlijks of maandelijks voor moet betalen. Wij vertellen u graag meer over de kosten van het abonnement, indien u hier meer over wilt weten.

U kunt Office 365 op diverse apparaten installeren, zoals laptops, pc’s, tablets en smartphones. Veel gebruikers zien als grote voordeel dat uw devices kunnen geïnstalleerd worden en dat veranderingen van bestanden direct op al uw devices worden bijgewerkt. Microsoft zorgt ervoor dat de dienst altijd werkt en beveiligd is.

 

Betrouwbaar

Wij garanderen dat updates automatisch worden doorgevoerd

Security

De software is continu beschikbaar

Garantie

Microsoft garandeert 99,9% uptime

24/7 support

Onze specialisten staan 24/7 stand-by in geval van calamiteiten of dataverlies

Wie gebruikt Office 365?

Office 365 is beschikbaar in diverse versies, geschikt voor diverse doelgroepen. Zo zijn er pakketten voor thuisgebruik, MKB, de groot zakelijke markt, onderwijsinstellingen en voor onderwijsinstellingen die diensten aanbieden aan studenten of leerlingen.

Wij vertellen u graag welk pakket het best past bij uw organisatie, zodat u de juiste Office 365 licentie heeft. Daarbij geven we u ook altijd advies op maat zodat u precies weet wat de functies zijn en wat het pakket zo interessant maakt voor uw organisatie. Op deze manier kunt u zo efficiënt mogelijk te werk gaan.

24/7 support

Heeft u advies nodig over Office 365? Of maakt u al gebruik van dit softwarepakket en heeft u vragen over bepaalde functies of versies? Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar voor vragen of ondersteuning op afstand. Wij kunnen u advies geven via de telefoon, maar het is ook mogelijk om bij u langs te komen op locatie. Ook heeft u bij Think4 een persoonlijke accountmanager. Voor advies over diverse ICT zaken kunt u ook altijd contact opnemen met hem of haar. Uw accountmanager is het aanspreekpunt voor al uw vragen en eventuele problemen. U staat bij ons centraal en we doen er alles aan om u een zo’n goed mogelijke service te verlenen.

Meer weten over de mogelijkheden van Office 365?

Zit u er ook aan te denken om gebruik te maken van Office 365? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@think4.nl. Ook kunt u ons bellen voor een afspraak op 088 21 77 575. Onze specialisten staan voor u klaar en geven u graag advies over dit softwarepakket en kunnen deze eventueel bij u implementeren zodat u er in uw organisatie gelijk mee gewerkt kan worden.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de voordelen van de Office 365 software van Microsoft. Er zijn verschillende Office 365 pakketten waaruit u kunt kiezen. Tom helpt bij de keuze van de best passende licentie. Uw bedrijf kan vertrouwen op een snelle installatie door de IT specialisten van Think4.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.