Office 365, start vandaag!

Met Office 365 kunt u op een veilige en efficiënte manier te werk gaan. Wij zorgen ervoor dat Office365 naadloos aansluit op uw huidige IT-infrastructuur en geven u waar nodig ondersteuning bij het gebruik van dit softwarepakket.

Mogelijkheden Office365

Microsoft Office365 is een cloud platform waarmee u eenvoudig kunt samenwerken en communiceren met uw klanten, partners en collega’s. Het is van groot belang dat dit binnen uw organisatie goed geregeld is, want op deze manier kunt u pas echt succes boeken. Zo kunt u namelijk op een veilige en efficiënte manier te werk gaan. Wij zorgen ervoor dat Office365 naadloos aansluit op uw huidige IT-infrastructuur en geven u waar nodig ondersteuning bij het gebruik van dit softwarepakket.

Office365 geeft u de mogelijkheid om de functionaliteit van Exchange, SharePoint, Lync en Office WebApps vanuit de browser te gebruiken. Hiervoor zijn er geen servers nodig in eigen datacenters van organisaties. Met Microsoft Office365 kunt u op ieder moment bij uw bestanden, e-mail en agenda. Het werken met de nieuwste versies van de vertrouwde (online) Microsoft programma’s kan in de trein, bij een klant, het buitenland of in een meeting op kantoor. U kunt Office365 op diverse apparaten installeren, zoals laptops, pc’s, tablets en smartphones. Veel gebruikers zien als grote voordeel dat uw devices kunnen geïnstalleerd worden en dat veranderingen van bestanden direct op al uw devices worden bijgewerkt. Microsoft zorgt ervoor dat de dienst altijd werkt en beveiligd is.

think4-nieuwe-office365-programma-s
Betrouwbaar

Wij garanderen dat updates automatisch worden doorgevoerd

Security

De software is continu beschikbaar

Garantie

De software werkt 99,9% vlekkeloos

24/7 support

Onze specialisten staan 24/7 stand-by in geval van calamiteiten of dataverlies

 

Implementeren

Office365 bij Think4 is eenvoudig, snel en efficiënt, want wij adviseren en implementeren een passend Office365-pakket voor uw gehele bedrijf. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met moeilijke software-issues. Na het implementatietraject bieden wij ook support om de Office365 passend te maken. Als u ook gebruik wilt maken van deze software dan sluit u een abonnement af waar u jaarlijks of maandelijks voor moet betalen. Wij vertellen u graag meer over de kosten van het abonnement, indien u hier meer over wilt weten.

 

Office365 licenties

Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, is het belangrijk dat u kiest voor het juiste softwarepakket. Wij raden u zeker aan om gebruik te maken van Office365. Dit is een cloud platform van Microsoft waarmee u op ieder moment bij uw bestanden, e-mail en agenda kunt. Met Office365 is het zelfs mogelijk om de software te koppelen aan mobiele apparaten. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het hebben van een Office365 licentie en ze kunnen het softwarepakket eventueel voor uw bedrijf implementeren, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Think4-WiFi-verbinding

Doelgroepen

Office365 is beschikbaar in diverse versies, geschikt voor diverse doelgroepen. We lichten kort toe wat de pakketten inhouden:

  • 365 for Home: geschikt voor thuisgebruik;
  • 365 for Small Business: bedoeld voor klein- en middenbedrijf;
  • 365 for Enterprises: geschikt voor de zakelijke markt;
  • 365 for Government; bedoeld voor onderwijsinstellingen;
  • 365 for Education; voor onderwijsinstellingen die diensten kunnen aanbieden aan studenten of leerlingen

Wij vertellen u graag welk pakket het best past bij uw organisatie, zodat u de juiste licentie heeft. Daarbij geven we u ook altijd advies op maat zodat u precies weet wat de functies zijn en wat het pakket zo interessant maakt voor uw organisatie. Op deze manier kunt u zo efficiënt mogelijk te werk gaan.

24/7 support

Heeft u advies nodig over Office365? Of maakt u al gebruik van dit softwarepakket en heeft u vragen over bepaalde functies of versies? Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar voor vragen of ondersteuning op afstand. Wij kunnen u advies geven via de telefoon, maar het is ook mogelijk om bij u langs te komen op locatie. Ook heeft u bij Think4 een persoonlijke accountmanager. Voor advies over diverse ICT zaken kunt u ook altijd contact opnemen met hem of haar. Uw accountmanager is het aanspreekpunt voor al uw vragen en eventuele problemen. U staat bij ons centraal en we doen er alles aan om u een zo’n goed mogelijke service te verlenen.

Meer weten over de mogelijkheden van Office365?

Zit u er ook aan te denken om gebruik te maken van Office365? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@think4.nl. Ook kunt u ons bellen voor een afspraak op 088 21 77 575. Onze specialisten staan voor u klaar en geven u graag advies over dit softwarepakket en kunnen deze eventueel bij u implementeren zodat u er in uw organisatie gelijk mee gewerkt kan worden.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de mogelijkheden van online back-up. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bedrijfskritische data.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.