Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT bedrijf in Woerden

Heeft u wat problemen rondom ICT en zoekt u daarom een ICT bedrijf in Woerden? Stop dan nu met zoeken want Think4 is een geschikte partij. Deze partij is erg jong, enthousiast en dynamisch en biedt uitstekende services voor uw organisatie. Think4 is namelijk een full-service partner rondom de ICT. Wilt u een veilig netwerk, bestanden veilig op kunnen slaan, overal en altijd bij uw agenda en dus een goede Cloud omgeving? Think4 is uw partner als u zoekt naar ICT-bedrijven in Woerden! Lees hier meer.

Wat biedt Think4

Onze ervaren specialisten op het gebied van ICT zijn dagelijks hard aan het werk om onze klanten tevreden te houden. Wat wilt u dat wij voor u gaan regelen? Van het aanleggen van een betrouwbaar wifinetwerk, het eenvoudig werken met Office365, optimaal contact met collega’s via een veilige cloud omgeving tot het gereed maken van een nieuwe werkplek van een nieuwe collega. Wij kunnen het allemaal voor u uit handen nemen. Daarbij bieden wij 24/7 support, zodat u ten alle tijden met uw vragen en problemen bij ons terecht kunt. Wij handelen dit snel en correct af, zodat u zich daarna weer kunt focussen op uw eigen werkzaamheden en dit niet de leidende hand gaat nemen.

Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Onze diensten

Als full service ICT partner realiseren wij efficiënte en toekomstbestendige oplossingen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Hard- en software
  • Office 365
  • Cloud service
  • Wireless networking
  • 24/7 support

Een veilig netwerk

Als organisatie is het natuurlijk belangrijk om een goed en veilig netwerk te hebben. Think4 regelt dat bedrijven in Woerden optimaal bereikbaar zijn. Niet alleen het netwerk is belangrijk, maar ook de ICT apparatuur. Daarom leveren wij ook hardware, zoals computers en laptops, zodat het hele plaatje compleet is. Voor elke wens en elke organisatie hebben wij weer passende oplossingen. Wij leveren A-merk ICT producten tegen scherpe prijzen met de garantie van een naadloze aansluiting op uw bestaande ICT infrastructuur. Wat wilt u nog meer?

Office 365

Het Office365 pakket is een van de beste cloud oplossingen voor elke zakelijke omgeving. Het cloud platform biedt u de kans samen te werken en te communiceren met uw klanten, partners en collega’s, waar u zich ook bevindt. Het pakket vormt voor u en uw eventuele werknemers een digitale werkplek, die overal toegankelijk is. Zo kunt u op elk gewenst moment bij uw bestanden, e-mailcorrespondentie en agenda. Een groot voordeel is dat het pakket op al uw devices geïnstalleerd kan worden, en updates direct op al deze apparaten worden bijgewerkt.

office 365 teams

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

Veilige Cloud omgeving

Naast een veilig en snel netwerk is natuurlijk het bewaren van bestanden en gegevens ook erg belangrijk. Als u veel werkzaam bent voor uw klanten, is het belangrijk dat onbevoegden deze gegevens niet kunnen inzien. Door het gebruik van de Cloud zijn uw bestanden veilig opgeslagen, maar kunt u ze op elk gewenste locatie tevoorschijn halen om ermee te werken. Dit kan op kantoor zijn, op een externe locatie of bijvoorbeeld thuis als u nog even wat werk moet verrichten.

Think4-WiFi-verbinding

Wireless networking

Het in de cloud werken via een virtuele werkplek is heel handig, maar brengt ook vraagstukken op het gebied van veiligheid met zich mee. Maakt u zichzelf niet heel kwetsbaar, als u altijd en overal toegang heeft tot uw bestanden? Dat hoeft niet. Onze Wireless networking-oplossingen bieden uitkomst. Efficiënt, aangepast op de bedrijfssituatie en vooral heel veilig, dat is (wireless) networking van Think4. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsinformatie en digitale activiteiten beschermd worden en dankzij onze network security blijft dit zo, doordat wij ervoor zorgen dat het netwerk altijd voorzien is van de nieuwste software.

24/7 ICT support in Woerden

Think4 levert ICT in Woerden met een garantie op support voor veilige en goedwerkende ICT netwerken, zodat u verzekerd bent van back-up op elk gewenst moment. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie of heeft u een paar vragen? Dan kunt u dus 24/7 contact opnemen. Ook met al uw problemen kunt u bij ons terecht en wij helpen u direct en zo goed als maar kan.

ICT bedrijf in Woerden? Dat is Think4

Op zoek naar ICT bedrijf in Woerden? U ben bij Think4 aan het juiste adres voor een grote hoeveelheid expertise, korte lijnen, open en eerlijke communicatie, 24/7 service en vooral precies de juiste IT oplossingen voor uw bedrijf. Wij implementeren de meest recente ICT-oplossingen voor u en begeleiden u waar nodig stap voor stap. Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 21 77 575.

Volg ons sowieso op LinkedIn.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.