Online samenwerken met Microsoft Teams

Nu werken op afstand redelijk de standaard is, heb je een betrouwbaar en virtueel samenwerkingsplatform nodig. Microsoft Teams is een hub voor online teamwork. Bellen, vergaderen, chatten en bestanden delen, via een veilig online platform. Ontdek een nieuwe manier om samen meer te bereiken met Microsoft Teams.

Efficiënt thuis werken met Teams

Omdat Microsoft Teams de beste mogelijkheden biedt voor jou en je collega’s, kunnen jullie veel makkelijker online samen te werken. Zeker nu veel mensen thuis werken en op afstand bereikbaar moeten zijn. Chatten, bellen, vergaderen en bestanden delen gaat nu veel efficiënter.

Wij helpen bedrijven met IT oplossingen waarmee je efficiënt online kunt werken en verzekerd bent van een optimale en veilige data-uitwisseling. Slimme IT tools helpen daarbij. Zo’n slimme IT tool is Teams, als aanvulling op je Microsoft 365 licentie en zorgt voor optimalisatie in samenwerken binnen je team.

Efficiency

Makkelijker communiceren

Security

Veilig online samenwerken

Share

Eenvoudig bestanden delen

Implementatie

Teams op al je devices

mobile device management

Snel aan de slag met Teams

Ook snel aan de slag? Laat Teams van Microsoft implementeren door Think4 en je merkt direct de voordelen op jouw flexibele werkplek. Na het implementeren staat de helpdesk van Think4 altijd voor je klaar als je vragen hebt. Beter online samenwerken, bestanden uitwisselen, chatten in plaats van een overvolle inbox, profiteer ook van al deze voordelen:

 • Chatsessies binnen het eigen team of met andere afdelingen
 • Direct koppeling naar SharePoint voor het delen van bestanden
 • Snelle toegang tot de persoonlijke OneDrive met aantekeningen en documenten
 • Groepsbellen en chatgroepen met toegang tot alle gewenste data
 • Skype voor Business verdwijnt en wordt geïntegreerd met Microsoft Teams

Je eigen online workspace

Voor jouw eigen online workspace biedt Microsoft dé oplossing! Bijlagen delen via de mail behoort tot het verleden, online opslag in de cloud is niet alleen veilig, maar je hebt ook altijd beschikking over je data. Onderweg kunnen werken, chatten, bellen en vergaderen gaat met Teams veel makkelijker en is voor een moderne organisatie eigenlijk onmisbaar.

Tegenwoordig moet je als professioneel projectteam efficiënt kunnen werken vanuit verschillende locaties en onderling eenvoudig bestanden kunnen uitwisselen. Precies dat is wat Microsoft Teams doet. Gebruik deze cloud tool als een toegankelijk platform dat mensen dichter bij elkaar brengt. Ongeacht de locatie toch optimaal samenwerken, dat is heel waardevol binnen het huidige arbeidssfeer. Want we willen flexibel zijn en tijd- en plaats onafhankelijk werken. Altijd toegang hebben tot onze bestanden en op een efficiënte manier met elkaar kunnen communiceren. Zorg ervoor dat jouw flexibele werkplek optimaal is ingericht. Vanuit Think4 helpen we je snel op weg.

think4 microsoft teams

Voordelen van Microsoft Teams op een rij

 • Communiceren op basis van beschikbaarheid
 • Complexe documenten op een snelle manier kunnen delen
 • Naadloze koppeling met SharePoint en OneDrive
 • Interessant voor grote en kleinere bedrijven
 • Professioneel en veilig online communiceren
 • Prettig en snel werkend platform dat overzicht biedt
 • Deze tool is gratis binnen Microsoft 365 (Office 365)

Organisaties die kiezen voor Teams kiezen voor gemak en kun je op elk device installere. Hiermee heb je altijd en overal toegang tot je data, email en agenda. Tevens sluit de app naadloos aan op andere software tools van Microsoft. IT specialisten van Think4 adviseren je graag over de mogelijkheden van Teams voor bedrijven.

Koppeling Teams met Office 365

Meeste bedrijven werken inmiddels met Teams en zien dat deze applicatie van Microsoft veel bestaande communicatiemiddelen vervangt. Laten we email als voorbeeld nemen. Overvolle mailboxen is een veelvoorkomend probleem. Grote bestanden zorgen ervoor dat de opslag in je mail steeds beperkter wordt, de snelheid van jouw pc of laptop gaat achteruit en je ziet door de bomen het bos niet meer.

Gratis tool binnen Microsoft 365 (voorheen Office 365) is de juiste keuze voor jouw bedrijf. Wie slimme IT wil inzetten om optimaal online te kunnen werken door gebruik te maken van digitale communicatiemiddelen, kiest voor Microsoft 365.

Overstappen op Teams van Microsoft? Contact opnemen voor meer informatie kan via info@think4.nl of plan een telefonische afspraak in via 088 21 77 575. Expert op het gebied van IT is Think4 en wij helpen je verder met het professionaliseren van jouw zakelijke IT.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom van Think4 kan je alles vertellen over de voordelen van Microsoft Teams. Zeker nu we meer thuiswerken, regelen wij dat je efficiënter kunt samenwerken met behulp van slimme IT tools. Laptops leveren wij ook en adviseren bedrijven over de beveiliging van IT systemen. In welke branche dan ook, we helpen jouw bedrijf bij het maken van de juiste keuzes en het slim inzetten van IT.