Online samenwerken met Microsoft Teams

Met Teams van Microsoft ervaart u een nieuwe manier van communiceren. Online meetings, veel efficiënter contact met collega's die thuiswerken, eenvoudig bestanden delen en een veilige opslag in de cloud. Think4 regelt dat Teams voor uw bedrijf snel en goed werkt en we bieden support wanneer nodig. Kies ook voor slimme IT tools.

Efficiënt thuis werken met Teams

Microsoft Teams biedt de beste mogelijkheden voor u en uw collega’s om veel makkelijker online samen te werken. Zeker nu veel mensen thuis werken en op afstand bereikbaar moeten zijn. Chatten, bellen, vergaderen en bestanden delen, met Teams werkt u veel efficiënter.

Think4 helpt bedrijven met IT oplossingen waarmee u efficiënt online kunt werken en verzekerd bent van een optimale en veilige datauitwisseling. Slimme IT tools helpen daarbij. Teams is zo’n slimme tool die als aanvulling op uw Office 365 licentie zorgt voor optimalisatie in samenwerken binnen uw team.

Efficiency

Makkelijker communiceren

Security

Veilig online samenwerken

Share

Eenvoudig bestanden delen

Implementatie

Teams op al uw devices

think4-nieuwe-office365-programma-s

Snel aan de slag

Laat Microsoft Teams implementeren door Think4 en u kunt direct aan de slag. Na het implementeren staat de helpdesk van Think4 altijd voor uw klaar als u vragen heeft.

Online samenwerken, bestanden uitwisselen, chatten in plaats van een overvolle inbox, het zijn allemaal voordelen van Teams.

 • Chatsessies binnen het eigen team of met andere afdelingen
 • Het delen van bestanden via directe koppeling naar SharePoint
 • Snelle toegang tot de persoonlijke OneDrive met aantekeningen en documenten
 • Groepsbellen en chatgroepen met toegang tot alle gewenste data
 • Skype voor Business verdwijnt en wordt geïntegreerd met Microsoft Teams

Uw eigen online workspace

Microsoft Teams biedt dé oplossing! Het delen van bijlagen via de mail behoort tot het verleden, online opslag in de cloud is niet alleen veilig, maar u heeft ook altijd beschikking over uw data. Onderweg kunnen werken, chatten, bellen en vergaderen gaat met Teams veel makkelijker en is voor een moderne organisatie eigenlijk onmisbaar.

Professionele projectteams moeten efficiënt kunnen werken vanuit verschillende locaties en onderling eenvoudig bestanden kunnen uitwisselen. Precies dat is wat Microsoft Teams doet. Het is een toegankelijk platform dat mensen dichter bij elkaar brengt, ongeacht de locatie, en dat is heel waardevol binnen het huidige arbeidssfeer. We willen flexibel zijn en tijd- en plaats onafhankelijk werken, altijd toegang hebben tot onze bestanden en op een efficiënte manier met elkaar kunnen communiceren.

Voordelen van Microsoft Teams op een rij

 • Communiceren op basis van beschikbaarheid
 • Complexe documenten op een snelle manier kunnen delen
 • Een naadloze koppeling met SharePoint en OneDrive
 • Interessant voor grote en kleinere bedrijven
 • Professioneel en veilig online communiceren
 • Prettig en snel werkend platform dat overzicht biedt
 • Teams is gratis binnen uw Office 365 pakket

Bedrijven die kiezen voor Teams kiezen voor gemak. Teams kunt u op elk device installeren, zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw data, email en agenda. Teams sluit naadloos aan op andere software tools van Microsoft. Think4 adviseert u graag over de mogelijkheden van Teams voor uw bedrijf.

Koppeling met Office 365

Veel bedrijven werken inmiddels met Teams en zien dat deze applicatie van Microsoft veel bestaande communicatiemiddelen vervangt. Laten we email als voorbeeld nemen. Overvolle mailboxen is een veelvoorkomend probleem. Grote bestanden zorgen ervoor dat de opslag in uw mail steeds beperkter wordt, de snelheid van uw pc of laptop gaat achteruit en u ziet door de bomen het bos niet meer.

Microsoft Teams is een gratis tool voor bedrijven die gebruikmaken van Office 365. Think4 adviseert Office 365 in verschillende pakketten en maakt samen met u de juiste keuze voor uw bedrijf. Microsoft Teams past bij ondernemingen die slimme IT willen inzetten om optimaal online te kunnen werken door gebruik te maken van digitale communicatiemiddelen.

Wilt u meer weten over Microsoft Office 365 en Teams? Neem dan gerust contact met ons op via info@think4.nl of bel voor een afspraak naar ons kantoor 088 21 77 575. Think4 helpt u graag verder met het professionaliseren van uw IT.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de voordelen van Microsoft Teams. Zeker nu we meer thuiswerken, regelen wij dat u efficiënter kunt samenwerken met behulp van slimme IT tools. Ook leveren wij laptops en adviseren bedrijven over de beveiliging van IT systemen. Tom helpt u bij het maken van de juiste keuzes en het slim inzetten van IT, in elke branche.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.