Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT bedrijven in Delft

Zoekt u een ICT-bedrijf in Delft? Dan kan Think4 u verder helpen. Wij bieden u een perfecte service omtrent al uw ICT problemen. Wij zijn een jong en enthousiast ICT-bedrijf in Delft dat u goed kan ondersteunen bij alle ICT gerichte werkzaamheden en u daarbij ook voorziet van een passend advies. Wij bieden u de meest up-to-date ICT oplossingen en duurzame netwerksystemen. Benieuwd wat Think4 nog meer voor u kan betekenen? Wij vertellen het u hier.

Onze services en IT diensten

Think4 is een full-service ICT bedrijf waardoor wij u op verschillende vlakken hulp kunnen bieden. Wat is het probleem binnen uw organisatie? U hoeft het ons maar voor te leggen en wij bedenken een passende oplossing. Moet er bijvoorbeeld een nieuw beveiligd wifi netwerk worden aangelegd? Moet er een nieuwe werkplek gecreëerd worden? Wilt u werken in de Cloud om veilig uw bestanden op te slaan? Of slimmer online samenwerken met Office 365 software? Bij elk IT vraagstuk kan Think4 uw bedrijf helpen, zodat alles voor u geregeld is en u zich op uw eigen business kunt richten. Daarbij bieden wij u 24/7 support bij eventuele storingen en IT ondersteuning op afstand.

Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers.

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

IT support voor MKB bedrijf

Het belangrijkste is dat de IT infrastructuur binnen uw MKB bedrijf netjes is ingericht en dat uw systemen en softwareprogramma’s vlekkeloos werken. Dan kunt u rustig aan de slag met uw eigen werkzaamheden. Think4 staat als full service IT partner graag voor u klaar om alles voor u te regelen op ICT gebied. Wij vinden communiceren erg belangrijk en daarom houden wij u altijd op de hoogte van het proces. Hierdoor kunt u zelf ook weer rekening houden met uw planning. Wilt u dat wij alleen het netwerk aanleggen of beschikt u ook nog niet over de hardware? Wij kunnen in dat geval ook nog de laptops en computers leveren, zodat alles door ons wordt gedaan en het hele plaatje daarna klaar is. Daarbij is een betrouwbare internetverbinding natuurlijk onmisbaar. Zelfs daar kunnen wij u mee ondersteunen! Wat wilt u nog meer?

Veilige bestanden

Werken in de Cloud heeft veel voordelen. Uw werkzaamheden worden een stuk gemakkelijker en uw bestanden worden ook nog eens veilig opgeslagen. Op deze manier kunt u ook op verschillende locaties werken en heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens. U kunt dus eenvoudig online uw agenda of bestanden inzien wanneer u maar wilt en data delen in een veilige online omgeving als u kiest voor een Cloud oplossing.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

Hulp bij AVG

Met de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in mei 2018 is het van belang dat u als onderneming uw zaakjes op het gebied van privacy goed voor elkaar heeft. Think4 is een van de ICT bedrijven in Delft en omgeving die u daarbij kan helpen. Op onze website vindt u vijf concrete stappen waarmee u al een heel eind op weg kan.Heeft u hulp nodig bij het implementeren van de AVG? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Zo kunnen wij een riscoanalyse voor u doen en een pakket maatregelen samenstellen.

Hulp bij ICT in Delft nooit ver weg

Dankzij onze 24/7 support service kunt u altijd bij ons terecht met vragen en heldere en resultaatgerichte ondersteuning. Hulp bij vraagstukken omtrent ICT in Delft wordt op deze manier snel geleverd door onze helpdesk. Bovendien wordt u bij Think4 voorzien van een persoonlijke accountmanager, die als aanspreekpunt zal fungeren. Deze accountmanager stelt voor u een helder plan samen waarin uw IT-mogelijkheden in kaart worden gebracht en werkt samen met het team doelgericht aan de opgestelde IT-doelen.

Meer weten over een goed ICT bedrijf in Delft

Dankzij deze korte lijnen komt u nooit voor nare verrassingen te staan. Wij vinden het belangrijk om helder en open te communiceren. U als gebruiken van onze ICT oplossingen staat daarbij centraal. Wij denken daarbij in kansen en hoogwaardige stabiele oplossingen die toepasbaar zijn binnen alle branches. Natuurlijk is deze vakkennis van belang in de keuze voor ICT bedrijven in Delft, maar ook de wijze waarop deze wordt toegepast en gecommuniceerd. Op al deze gebieden bent u bij Think4 op het juiste adres.

Bent u benieuwd wat ons ICT bedrijf in Delft voor u kan betekenen? Maak een afspraak met Think4 voor full service ICT ondersteuning via 088 – 21 77 575 of kom bij ons langs voor een lekkere kop koffie. U kunt natuurlijk ook al uw vragen stellen aan onze specialisten per telefoon of laat even uw gegevens achter via onze website, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.