Als Windows 7 stopt…

Windows 7 stopt en dat betekent dat u nog tot half januari de tijd heeft om over te stappen naar een nieuwe versie van Windows. Dit is belangrijk, want vanaf 14 januari 2020 levert Microsoft namelijk geen gratis veiligheidsupdates meer en zal ook de ondersteuning stoppen voor PC’s die op Windows 7 draaien. Zonder deze veiligheidsupdates en ondersteuning loopt u een potentieel risico op schadelijke bestanden, malware en andere online bedreigingen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen.

Stap over op Windows 10 als Windows 7 stopt

Omdat Windows 7 stopt kunnen wij u helpen met de overstap, oftewel de migratie, naar Windows 10. Windows 10 heeft een aantal voordelen ten opzichte van Windows 7:

  • Windows 10 gaat efficiënter om met de rescource van de computer
  • Applicaties worden tot 60% sneller geladen
  • Uw PC of laptop start veel sneller op
  • Met Windows 10 kunt u gebruikmaken van OneDrive
  • U wordt beter beveiligd door Microsoft security updates

Windows 10 voor uw bedrijf

Wij migreren nu al veel klanten naar Windows 10. Een groot voordeel is dat Microsoft de komende jaren Windows 10 blijft updaten en upgraden. Microsoft garandeert dat u een lange tijd vooruit kunt met Windows 10 (bekijk video).

Zonder dat u er hinder van ondervindt zetten wij uw IT devices over naar Windows 10. Uw bestanden en data worden veilig gemigreerd. U kunt met een gerust hart blijven werken met de vertrouwde software van Microsoft en ervaart enkel de voordelen.

Zorg dat uw IT systemen veilig blijven en voorkom dat u het doelwit wordt van hackers. Maak op tijd de overstap naar Windows 10. Wij helpen u daar graag bij.

Hoe weet u of u met Windows 7 werkt?

U kunt eenvoudig controleren in welke versie van Windows u werkt. Volg deze stappen:

  1. Klik (linksonder) op de Startknop
  2. Kies voor de opties in deze volgorde: Configuratiescherm > Systeem en beveiliging > Systeem
  3. Onder ‘Informatie over de computer weergeven’ ziet u welke versie van Windows op uw PC draait

Maak op tijd de overstap

Think4 helpt u graag bij het overstappen naar Windows 10. Of misschien is dit wel het moment om uw PC of laptop te vernieuwen. Ook dan maken wij graag een passend voorstel voor u.

Afspraak maken met Think 4

Wilt u er zeker van zijn dat uw IT systemen veilig zijn en blijven, maak dan snel een afspraak en bel ons dan op 088 217 7575. Of laat uw gegevens achter via het contactformulier op onze website.

Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl