Zo krijg je perfecte wifi in jouw horecazaak

Afgelopen week vond de Horecava plaats in de RAI Amsterdam. Jaarlijks trekt de bekendste foodservice beurs van Nederland duizenden grote en kleinere horecaondernemers. Naast een keur aan proeverijen, smaakmakers en hippe foodtrends vinden horecaeigenaren op de beursvloer ook IT-gerelateerde snufjes. Interessant voor elke horecazaak: restaurant, grand café, zaalverhuur, vergaderaccommodatie en eventlocatie die gemak, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie in de dagelijks praktijk voorop wil stellen. 

IT in de horeca

Steeds meer horecazaken werken bijvoorbeeld met mobiele handhelds. De bediening neemt bestellingen eenvoudig op via een smartphone of tablet en de order volgt zijn digitale weg naar de keuken. Tijdens een kop koffie of zakenlunch willen gasten kunnen inloggen op een snelle en beveiligde wifi-omgeving. Dan heb je een betrouwbaar IT-netwerk nodig. Daarbij zien we in zakelijk georiënteerde horeca- en uitgaansgelegenheden nieuwe IT-trends de kop op steken die gebaseerd zijn op het wifi-netwerk. Wifi-marketing, check ins via social media, een afgeschermde wifi-omgeving voor verschillende gebruikersgroepen en camerabeveiliging die gekoppeld kan worden aan je computersysteem of een app op je smartphone.

Efficiënter werken

Een betrouwbaar IT-netwerk wordt eigenlijk steeds belangrijker in de horeca. Los van het gebruikersgemak voor gasten zijn het de horecamedewerkers die via de mobiele devices efficiënter kunnen werken en zijn moderne kassasystemen volledig afhankelijk van het (draadloze) netwerk.

Haal meer uit je wifi

Think4 heeft een slimme oplossing voor de horeca als het gaat om een eenvoudig wifi-netwerk. Op dit netwerk sluit je bijvoorbeeld ook je kassasysteem aan, heb je de mogelijkheid tot wifi marketing en social check ins én beheer je je wifi-netwerk gemakkelijk via je smartphone. Easy to set up is vaak een vereiste en dat garanderen we dan ook.

Wifi voor elke horecazaak Think4 IT oplossingen voor horeca

Aruba Instant On

Het product dat we gebruiken voor wifi-netwerken in de horeca is van Aruba Instant On. De access points van Aruba Instant On bieden een veilige en betrouwbare oplossing voor elke horecazaak. Met bijkomend voordeel dat je geen maandelijkse licentiekosten betaalt. Wil je een bredere oplossing met meer functionaliteit, dan biedt HPE Aruba een uitgebreid productportfolio.

Hoe werkt de wifi in jouw horecazaak?

Wil jij jouw restaurant, zaalaccommodatie of business lounge voorzien van een goede en eenvoudige wifi-oplossing? Of wil je jouw IT-omgeving in kaart laten brengen met een goede analyse of prognose van je bestaande wifi-netwerk? Neem contact met ons op.

Think4 biedt de slimste IT-keuzes voor jouw horecazaak.

Heatmap

Think4 heeft de mogelijkheid om met geavanceerde software een volledige analyse of een prognose te maken van je huidige IT-netwerk. Dan weet je precies waar de verbeterpunten liggen voor bijvoorbeeld een betere wifi-verbinding. Dit doen wij door middel van een heatmap. Zo brengen wij het wifi-netwerk in kaart.

Met een heatmap kunnen wij precies zien hoe de kwaliteit en de dekking is van het bestaande wifi netwerk. Op basis van de heatmap kunnen we verbeteringen realiseren om een optimaal wifi-netwerk te garanderen.

 

voorbeeld heatmap │ ekahau.com
Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl