Werken in de cloud?

Wij, van Think4, hebben altijd een oplossing voor uw IT problemen. Met plezier begeleiden wij ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Dus wilt u bijvoorbeeld werken in de cloud? Dan bent u zojuist op de juiste pagina beland! Met onze kennis en no-nonsense mentaliteit helpen wij u graag. Wij werken samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Zo leveren wij hoogwaardige infrastructuren. Bewezen kwaliteit van cloud tot Hybride oplossingen!

De efficiënte oplossingen van Think4

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Ons doel is de beste IT oplossingen bieden. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij onwijs snel en slim in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij proactief en betrokken bij uw organisatie. Dit doen wij altijd met open en eerlijke communicatie. Als full service partner realiseren wij efficiëntie oplossingen, zoals:

  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers;
  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB;
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten;
  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken.

Alle bovenstaande efficiënte oplossingen bieden wij met 24/7 support. Altijd helder en resultaatgerichte support, zonder vervelende verassingen achteraf. Think4: stabiel, veilig en toekomst vast.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en vertellen deze graag aan u door. Dus wilt u graag werken in de cloud? Daag ons uit! Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl