Vacature IT Specialist

Heb jij ervaring in de IT en wil je werken bij een jong IT bedrijf waar jij jezelf kunt ontwikkelen? Kom dan eens een kop koffie doen bij Think4. We vertellen je graag meer over ons bedrijf en hoe we met een leuk team zorgen dat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op een goed geregelde IT omgeving.

Team achter Think4

Natuurlijk vinden wij dat Think4 het leukste IT bedrijf is om bij te werken. Dat leggen we kort uit. Binnen ons team willen we dat iedereen zich op zijn plek voelt. Werken moet leuk zijn, vinden we zelf ook belangrijk, maar hoe bereik je dat? Het team achter Think4 bestaat uit enthousiaste professionals. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten. Dat team van 10 mensen werkt goed samen en komend jaar willen we gaan groeien. Groeien als bedrijf, ons team uitbreiden met kennis en nieuwe inzichten en nog meer klanten voorzien van slimme IT oplossingen. Je ziet, we barsten van de plannen en daarom zijn we op zoek naar gemotiveerd IT talent dat ons team wil versterken op verschillende vlakken.

ICT baan met toekomst

Wat wij bedoelen met een ICT baan met toekomst, is dat we jou alle ruimte geven om je te ontwikkelen. Je hebt al IT ervaring en die kun je inzetten in je werk, maar wat zou jij nog meer willen leren? Het leuke van werken bij Think4 is dat we een jong team hebben dat we begeleiden. Natuurlijk wordt er hard gewerkt en proberen we met elkaar het hoogst haalbare voor onze klanten te bereiken, maar vooruitkijken doen we ook. Vanuit onze bedrijfsdoelstellingen, maar ook als individu. Vertellen we je graag meer over.

Zelfstandig als team

IT oplossingen voor bedrijven die stappen willen maken, openstaan voor IT advies en die eigenlijk geen omkijken willen hebben naar hun IT omgeving. Blind vertrouwen op goed geregelde IT, dat is waar klanten van Think4 op kunnen rekenen. Als IT bedrijf zijn wij onszelf ook altijd aan het triggeren op verbeteringen. Juist omdat we een open organisatie zijn, betrekken we ons team daar ook bij. Zelfstandig werken maar wel als team, het beste uit jezelf halen om je werk zo leuk mogelijk te maken. Wij geloven dat je op die manier met elkaar kunt werken aan een fijne werksfeer en de beste resultaten, wat je ook doet. Wil jij meer weten over werken als IT Specialist bij Think4? Dan kijken we samen naar de inhoud van misschien wel jouw toekomstige baan.

Werken als IT Specialist

Welke ervaring heb je en wat zijn jouw sterke eigenschappen? Waar wil je jezelf als persoon in verbeteren of welke expertise zou je willen leren? Wij vinden het belangrijk dat we een goede match hebben en dat we een leuke samenwerking met elkaar aangaan. Werkdagen beginnen bij Think4 tussen 8.00 en 8.30 uur, eigenlijk standaard, omdat we goed bereikbaar willen zijn voor onze klanten. Iets minder standaard: wij verzorgen jouw lunch, elke dag! Ideaal toch? En, niet onbelangrijk, onze koffie is ook echt goed.

Kennismaken met Think4?

Jouw eerste aanspreekpunt als je wilt kennismaken met Think4 is Tom. Tom drinkt graag koffie en is altijd heel enthousiast als hij nieuw IT talent mag spreken. Gewoon vrijblijvend uiteraard. Solliciteren op een vacature kan eventueel een volgende stap zijn. Soms is een eerste gesprek al voldoende en soms wil je er gewoon nog even een nachtje over slapen. Dat begrijpen wij. Een kennismaking kan nooit kwaad. Laat je gegevens achter of bel naar kantoor om een afspraak te maken. Je hoort snel van ons.

Je kunt Think4 ook volgen op LinkedIn.