Think4 is verhuisd

Na mooie jaren op de Reeuwijkse Poort, waar Think4 begon, hebben wij gekozen voor een nieuwe frisse start in Bodegraven. Een paar kilometer verderop, maar binnen dezelfde gemeentegrenzen. Begin november hebben wij met ons team de overstap gemaakt naar een energiek bedrijfsverzamelgebouw aan Duitslandweg 13 en zijn inmiddels helemaal gesetteld.

Continuïteit

Meer ruimte en een nóg betere plek om als team samen te werken gaf voor ons de doorslag om met Think4 deze stap te maken. Doorgroeien als team, als bedrijf en continuïteit bieden aan onze klanten met full service IT oplossingen, daar blijven wij ons als ambitieus IT bedrijf op focussen.

IT oplossingen voor bedrijven

Groeien als team deden we het afgelopen jaar met 5 nieuwe collega’s. De samenwerking onderling binnen Think4 geeft ons ontzettend veel energie en nieuwe inzichten om onze dienstverlening naar een next level te tillen. Wij focussen op een breder aanbod aan IT oplossingen voor bedrijven die willen investeren in de toekomst.

Van Think4 mag u verwachten dat wij het regelen. En dat doen we ook, met heel veel plezier en kennis van zaken.

Investeer in IT en groei mee

Think4 denkt mee en zorgt dat uw IT geregeld wordt. U heeft geen omkijken naar uw IT zaken, devices en kunt erop vertrouwen dat uw IT systemen veilig en up-to-date zijn. Van printers tot een optimale WiFi-verbinding op uw werklocatie, van glasvezel tot up-to-date beveiliging van uw hele IT infrastructuur.

 

Mocht u in de buurt zijn, kom een lekker kopje koffie drinken in ons nieuwe onderkomen.

U bent van harte welkom op Duitslandweg 13 in Bodegraven!

Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl