Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Systeembeheer voor MKB

Op het gebied van systeembeheer voor MKB en netwerkbeheer is Think4 een goede en betrouwbare ICT partner in de regio. Ons ICT bedrijf in Bodegraven bedient veel klanten in de regio met ICT oplossingen voor een vast bedrag per maand. Naast de nieuwste ICT producten en servicediensten, levert Think4 al uw hardware zoals vaste computers, laptops en mobiele devices. We installeren al uw ICT apparatuur met de meest up-to-date software pakketten.

Full service IT partner systeembeheer voor MKB

Voor systeembeheer voor MKB bedrijven in Bodegraven en omgeving biedt Think4 de beste IT ondersteuning en service. Maatwerk oplossingen voor systeembeheer en netwerkoplossingen voor een veilige IT infrastructuur. Onze support afdeling helpt u op afstand om uw IT vragen te beantwoorden. Werkt uw pc niet of heeft u een storing? Bel onze helpdesk.

U zoekt een passende oplossing voor systeembeheer voor het MKB. Think4 adviseert MKB bedrijven op het gebied van ICT, met altijd de best passende IT oplossing voor uw bedrijf.

Think4-WiFi-verbinding
Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Think4-antivirussoftware

Uw bedrijf veilig online

Think4 is uw IT bedrijf voor hardware, software, IT beveiliging en systeembeheer voor MKB. Een veilige IT omgeving voor uw bedrijf, werken in de cloud, een automatische backup van uw bestanden en de beste wifi verbinding op uw bedrijfslocatie, vraag ons naar de beste IT oplossingen voor uw bedrijf.

IT professionals op afstand

Het team van Think4 bestaat uit betrokken IT professionals die werken op onze serviceafdeling die 24/7 bereikbaar is. Als klant van Think4 kunt u rekenen op IT support op afstand, waarmee eventuele storingen direct verholpen kunnen worden.

Systeembeheer en netwerkbeheer is een belangrijk onderdeel van onze IT dienstverlening. Voor veel bedrijven in de regio beheert Think4 de ICT. Dat wil zeggen het netwerk, maar ook de hardware en bijbehorend software en licenties. Kies met een gerust hart voor systeembeheer voor MKB door Think.

Vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand kan uw bedrijf rekenen op full service IT support. Heeft u een storing of vraag over de instelling van uw hardware? U kunt altijd terugvallen op uw eigen IT professional. Op afstand monitoren wij uw IT systeem en kunnen proactief ingrijpen als dat nodig is. Zo checken wij constant, en zonder dat u het merkt, de veiligheidsupdates, de Windows patches, meldingen van uw virusscanner, de status van uw back-upsystemen en uw serverprestaties.

Overzicht in IT

Wij laten onze klanten sneller en slimmer werken door de juiste inzet van IT. Think4 beheert uw IT infrastructuur en biedt onbeperkte ondersteuning bij al uw IT vragen. U betaalt een vast bedrag per maand, ontvangt een overzichtelijke factuur en komt achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Laat uw IT netwerk ook met een gerust hart over aan Think4, het ICT bedrijf voor MKB. Vraag ons naar de beste IT oplossingen voor uw bedrijf in Bodegraven.

24/7 support

Heeft u vragen over uw systeembeheer voor MKB? Dan kunt u onze supportafdeling 24/7 bereiken voor ondersteuning. Op elk gewenst moment kunnen wij u op afstand al vaak een heel eind verder helpen en als het nodig is komt een ervaren IT specialist bij u langs om uw probleem op locatie te verhelpen. Ook kunt u uw persoonlijke accountmanager altijd contacten voor meer informatie, uitbreiding of vervanging van uw ICT systeem. Think4 staat voor service, kwaliteit en klantgerichtheid op elk niveau. Dat is wat ons uniek maakt.

Think4 is uw partner voor systeembeheer

Welke vraag u ook heeft over uw IT infrastructuur of ICT systeem, Think4 helpt u verder in systeembeheer voor MKB. Wij helpen bedrijven met het inrichten en optimaal houden van ICT infrastructuren met toekomstgerichte oplossingen voor grote en kleine bedrijven. Op elk niveau leveren wij topkwaliteit ICT producten, hardware en software en geven advies voor het beveiligen van uw IT activiteiten. Met veel passie en ervaring gaan wij te werk bij bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en werkbare oplossingenvoor digitale werkplekken met cloudsoftware. Kunnen wij u helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@think4.nl of bel Think4 voor een afspraak op 088 21 77 575. Of volg ons op LinkedIn.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de ICT beheer en oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.