Zo kan ook jij jouw systeembeheer goed regelen

Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf kan groeien? Een belangrijk onderdeel van jouw groei of bedrijfsoptimalisatie is dat je computersystemen, oftewel het systeembeheer binnen jouw organisatie, goed geregeld zijn. Maar hoe zorg je hier nou voor? Wij zijn systeembeheerder voor MKB ondernemingen en vertellen je in deze blog meer over hoe je jouw systeembeheer het beste kunt inrichten.

Waarom wil je je systeembeheer verbeteren?

Professioneel systeembeheer zorgt ervoor dat jij als ondernemer geen omkijken hebt naar de IT omgeving. Wel zo’n geruststellende gedachte en daarbij kun jij je richten op je eigen werkzaamheden. Merk je in de praktijk dat er iets te verbeteren valt aan je computersysteem? Dan kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Zo is het mogelijk dat je systemen en computerapparatuur zijn verouderd, je wellicht meer flexibiliteit wenst of je misschien wel te veel betaalt aan je huidige systeembeheerder. Ben je benieuwd hoe jouw systeembeheer is geregeld? Dan raden we je aan om eens contact met ons op te nemen. Think4 neemt jouw huidige systemen onder de loep en onze IT-specialisten vertellen je waar eventuele verbeterpunten liggen.

Resultaatgerichte IT dankzij goed plan van aanpak

Iets wat we bij veel bedrijven zien dat is dat er vaak losse ICT diensten gekocht worden, zonder dat bedrijven hier lang van kunnen profiteren. Er ontbreekt een plan. Wij adviseren je daarom altijd een plan te hebben voordat je investeert in dure ICT oplossingen. In plaats daarvan is het slim om terug te gaan naar de basis en om kritisch te kijken wat je graag wilt bereiken. Daar helpen wij je bij, want wij zijn een IT bedrijf dat praktische en resultaatgerichte IT levert. IT oplossingen waar je écht iets aan hebt, waar je stappen mee maakt en waarmee je dus kunt groeien als bedrijf. Volgende stap is een concreet plan van aanpak dat we voor je opstellen. Samen bepalen we de doelen en zorgen dat die doelen ook behaald worden.

Van nieuwe pc’s tot IT beveiliging

Maar waar bestaat professioneel systeembeheer uit? Wat mag je van jouw systeembeheerder verwachten? Wat kun je zelf doen of besteed je liever uit aan een IT bedrijf? Om je een beter beeld te geven van wat wij onder systeembeheer verstaan, delen we een aantal voorbeelden met je:

  • Goed werkende hardware, afgestemd op het gebruikersdoel van de werknemer
  • De nieuwste IT systemen op pc’s en laptops die de updates aankunnen
  • Perfecte wifi, waar je ook werkt
  • Cloudoplossingen, online data opslag en volledig mobiel kunnen werken
  • Flexibel werken op jouw moderne werkplek met tools als SharePoint, Windows Virtual Desktop en Microsoft Azure
  • En uiteraard een goed beveiligde IT omgeving, met tools voor emailsecurity, 2FA (two factor authentication) en cyber security

 

it bedrijf

Wij kunnen jouw systeembeheer goed regelen

Het goed inrichten van jouw systeembeheer is een vak apart. Waar begin je en wanneer neem je een IT partij in de arm die full service support levert? Stel jezelf de vraag: ‘hoe goed is mijn IT systeem nu ingericht en ben ik volledig beschermd tegen cyber criminaliteit als we vanuit huis werken? Vanuit onze IT ervaring weten we dat bedrijven in 9 van de 10 gevallen kunnen verbeteren als het om de IT omgeving gaat. Optimaal kunnen werken, veilige online data opslag, makkelijker onderling kunnen communiceren. Het klinkt allemaal zo logisch en toch hebben onze IT specialisten er hun handen vol aan. Met veel plezier laten zij je zien welke verbeteringen direct kunnen leiden tot succesvolle resultaten, minder tijdverspilling, meer productiviteit en een betere werksfeer.

Vakkundig IT bedrijf

Gelukkig sta jij er niet alleen voor, want wij van Think4 weten binnen no-time waar jij staat. Wat je kunt aanpakken om flexibel en veilig online te werken. Snelle verbindingen, veilige opslag van digitale gegevens en makkelijk beschikbaar voor alle medewerkers binnen jouw bedrijf. Alles wat met IT te maken heeft, heeft automatisch te maken met het systeem waarop alles draait. En juist daarom adviseren wij om jouw systeembeheer professioneel in te richten met support van een vakkundig IT bedrijf. Think4 is goed en snel. We starten zodra jij er klaar voor bent. Je schakelt ons in als je ons tussendoor nodig hebt en kunt vertrouwen op een IT partij die écht met je meedenkt.

IT voor online samenwerken

Systeembeheer goed inrichten, dat is één van de specialiteiten van Think4 waar Tom je graag meer over vertelt. Als IT bedrijf voor MKB adviseren wij niet alleen, we begeleiden je en helpen je bij een perfecte implementatie van de IT tools die jij nodig hebt. Samen stellen we doelen; waar wil jij naartoe met je bedrijf. Wij maken een plan van aanpak en gaan voor je aan de slag om jouw bedrijf blij te maken met resultaatgerichte IT. Wil jij ook blij worden van jouw IT omgeving? Neem dan zeker contact op met Think4 en ga stappen maken.

linkedin

Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl