Slimme IT voor bedrijven

MKB ondernemer, wij zijn jouw full service IT partner. Juist omdat jij niet wakker wil liggen van je IT omgeving, maar wil profiteren van slimme IT voor veilig online werken. Efficiënte oplossingen die makkelijk werken, dat krijg je bij ons. Wij adviseren, leveren en begeleiden je. En we zijn supersnel!

IT bedrijf voor MKB

Als full service IT partner bieden we efficiënte en slimme IT oplossingen voor het MKB. Een betrouwbare backup van je bedrijfsdata, optimale WiFi verbinding op kantoor, een solide IT netwerk, efficiënt online samenwerken, up-to-date softwarelicenties en een perfecte IT beveiliging. Slimme IT is tegenwoordig voor vrijwel elk bedrijf onmisbaar en moet flexibel werken. IT specialisten van Think4 helpen je snel, zodat jij direct aan de slag kunt.

Next level met slimme IT oplossingen

Wij begeleiden ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen, waarbij IT een belangrijke rol speelt. Met onze kennis en no-nonsense mentaliteit introduceren wij IT oplossingen die je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Stabiel, veilig en toekomstvast. Zo realiseren wij efficiënte cloud oplossingen, servers op locatie of een combinatie van beide technologieën in een hybride vorm met hybrid cloud.

think4 hybrid cloud

Wat je vraag ook is, waar je ook naartoe wilt met je organisatie en hoe je jouw IT zo goed mogelijk inricht zodat je medewerkers tevreden zijn: Think4 regelt het snel voor je. Daarbij kijken we altijd eerst naar je huidige situatie als vertrekpunt. Compleet van advies tot en met de implementatie en het beheer van je IT systemen maken wij een passend voorstel voor je.

IT staat bij ons niet centraal, maar jij als gebruiker. Wij denken in kansen en hoogwaardige, stabiele oplossingen die werken binnen alle branches. Technische kennis is natuurlijk essentieel, maar onze IT specialisten kijken verder en zien het grotere plaatje. Dat werkt in jouw voordeel.

Wij zijn IT-specialisten met een praktische aanpak, open en eerlijk in onze communicatie, toegankelijk en bereikbaar en bieden een uitstekende service met onder andere onze eigen 24/7 helpdesk. Ook houden wij wel van een uitdaging!

Dus daag ons maar uit

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom weet als ondernemer precies waar jij als bedrijf voor staat: uitdagingen. Laat jouw IT zaken over aan Think4. Je krijgt een eerlijk advies over betrouwbare IT netwerken, perfecte wifi, softwarelicenties, pc’s en laptops tot online beveiliging en IT beheer. Wij helpen bedrijven om IT zo goed mogelijk in te richten en up-to-date te houden met slimme oplossingen. Tom helpt je bij het maken van de juiste keuzes.