Snel, efficiënt en veilig uw bedrijfsgegevens synchroniseren en delen

Dropbox Business is dé oplossing

Ontdek meer Probeer 30 dagen gratis

Dropbox Business is de ideale vervanging van uw fileserver

Voordelen van Dropbox Business?

We horen u denken; waarom zou ik voor Dropbox Business kiezen? Er zijn toch een tal van systemen die mijn bestanden kunnen bundelen?
Dropbox Business heeft onze voorkeur en wij zetten graag enkele voordelen voor u op een rij.
Dropbox Business is een betaalbaar concept en het standaard abonnement biedt al 3TB aan opslagruimte! Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke tools voor delen en samenwerken.
U maakt standaard gebruik van 256-bits AES- en SSL/TSL-versleuteling en wij integreren Dropbox probleemloos met Office365. Daarnaast is er 120 dagen bestandsherstel, slimme synchronisatie, beheertools en Dropbox paper.

Dropbox Business; veilg delen, synchroniseren en samenwerken

Dropbox Business bij Think4

Think4 begeleidt ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Met onze kennis en no-nonsense mentaliteit introduceren wij vernieuwende oplossingen. Stabiel, veilig en toekomst vast. Als full-servicepartner realiseren wij efficiëntie Cloud oplossingen, servers op locatie of een combinatie van beide technologieën in een hybride vorm.
Graag willen wij direct beginnen met de implementatie van uw Dropbox Business. Mocht u toch nog extra informatie willen, neem gerust contact op met een van onze experts. Dit kan telefonisch tijdens kantooruren of stuur een mailtje. Wanneer u het contactformulier op onze website invult, hoort u zo snel mogelijk van ons. Doordat onze experts al jarenlang de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied volgen vertellen zij graag welke specifieke mogelijkheden bij uw organisatie passen.

Bespreekt u dit liever face to face? Natuurlijk is dat mogelijk! Wij zetten graag de koffie voor u klaar op ons kantoor in Reeuwijk.

Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl