Geen zorgen met 24/7 support

Een onmisbare schakel in IT security is goede support.
Met de 24/7 supportdienst van Think4 weet u zeker dat uw ICT-omgeving altijd werkt, ook buiten werktijd.

Onze 24/7 support

We willen allemaal onze ambities waarmaken, nieuwe dromen uitstippelen en bedrijfsdoelen halen. Dit lukt alleen als er ook support is van professionele zakenpartners. Bij Think4 vinden we dit zelf erg belangrijk en daarom willen wij u daar graag kennis mee laten maken. Onze specialisten helpen u 24/7 met alle IT gerelateerde onderwerpen. Door onze vakkennis kunnen wij uw vraag goed inschatten, weten we wat er speelt binnen uw branche en wat uw bedrijf nodig heeft. U bent snel geholpen met de support van Think4 IT specialisten. Wilt u meer weten over onze 24/7 support? Neem contact met ons op.

Altijd korte lijnen bij 24/7 support

Tevens heeft u bij Think4 een persoonlijke accountmanager. Eén aanspreekpunt die zicht met uw IT bezighoudt. Onder andere wordt voor u een helder plan gemaakt die uw IT-mogelijkheden in kaart brengt. Doelgericht werken we aan de IT-doelen, zodat u zich kunt focussen op al die mooie ambities en andere doelen.

Ook na werktijd kan het gebeuren dat er IT-gerelateerde problemen ontstaan. Daarom bieden wij onze 24/7 support aan, zodat wij ook buiten kantooruren om uw problemen kunnen oplossen. Het kan namelijk een groot negatief effect opleveren wanneer sommige problemen niet direct worden opgelost dus wij staan daarom ook snel voor u klaar.

Slimme IT oplossingen van Think4

Onze overige IT oplossingen? Naast de 24/7 support bieden wij u een totaalpakket voor uw zakelijke IT omgeving met onder andere Wireless networking, Office 365, Microsoft Teams, Cloud diensten, Online backup en Dropbox business. Hierdoor wordt alles veilig en goed geregeld voor uw bedrijf en zijn al uw bestanden veilig opgeslagen. Mocht er hierna nog iets gebeuren, kunt u uiteraard weer contact opnemen met de 24/7 support die vervolgens voor u klaar staan.

Wij zijn proactief en daadwerkelijk betrokken bij uw organisatie, dus Think4 is voor u de beste oplossing. Wij hopen dat uw hart sneller gaat kloppen van alle oplossingen voor uw organisatie, dus neem eens alle mogelijkheden door. Wij vertellen u er graag meer over. Een eerlijke en open communicatie vinden wij daarbij erg belangrijk.

flexibel werken met teams

Vakkennis en perfecte service

Wilt u meer weten over het 24/7 support van Think4? Wij beschikken over een eigen team van IT specialisten op onze helpdesk. Vakkennis en service delen wij graag met onze klanten. Wij helpen bedrijven echt verder met een transparant advies en 24/7 support bij calamiteiten. Wilt u uw IT professionaliseren en verzekerd zijn van een IT partner die met u meedenkt? Wacht niet te lang en neem contact met ons op. Ook als u technische vragen heeft of een servicevraag, dan vertellen wij u graag meer. Voor vragen over IT-gerelateerde onderwerpen belt u Think4 op 088 – 21 77 575 of laat uw gegevens achter op deze pagina, dan nemen wij contact met u op.

Meer weten? Vraag het Lotte.

Lotte is bereikbaar voor al uw IT vragen. Vanaf de Think4 Helpdesk helpt zij u met ondersteuning op afstand. Met onze 24/7 Helpdesk weet u dat uw IT systemen altijd werken en als er problemen zijn, neemt u contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.