Nieuwe Office365-programma’s die je leven productiever maken

Ben jij op de hoogte van de extra programma’s bij Office365? Waarschijnlijk ben je inmiddels overgestapt op Office365. Heb jij de nieuwe productiviteitsprogramma’s al ontdekt? Net als PowerPoint en Excel, zijn er nieuwe programma’s die je productiviteit een boost geven doordat ze makkelijk en efficiënt werken. Dit scheelt tijd, energie en geld.

Wij merken dat eigenlijk maar weinig mensen deze nieuwe software gebruiken. Terwijl het echt de moeite waard is om te proberen. Daarnaast is het ook nog heel gemakkelijk te installeren doordat de programma’s al aanwezig zijn. Je hoeft ze alleen nog maar te activeren door het icoontje aan te klikken.

Efficiënter werken met deze vier nieuwe programma’s

  1. OneNote – OneNote is een notitieprogramma en is ontstaan als de digitale versie van een kladblok. Met OneNote beschik je eigenlijk over een digitale flipover. Je kunt eenvoudig tekst, schermafbeeldingen, tabellen, video’s en natuurlijk je persoonlijk aantekeningen combineren op een scherm.
  2. Sway – Sway is een gratis app die plotseling is toegevoegd aan de Office-programma’s. Met Sway kun je heel gemakkelijk coole online presentaties maken. Het is niet direct een vervanger van PowerPoint. Maar als je een presentatie wil geven op basis van een verhaallijn is Sway een aanrader.
  3. Yammer – Het programma Yammer tref je alleen in de Office365- abonnementen voor bedrijven (Business of Enterprise). Dit is een intern platform die wordt gebruikt als sociaal netwerk binnen een organisatie. Medewerkers kunnen content, data en locaties delen en optimaal samenwerken. Voor kleine bedrijven is Yammer misschien niet direct een must have, maar wel leuk om eens te checken.
  4. OneDrive – OneDrive vind je niet alleen bij een Office365-abonnement, maar tref je eigenlijk bij ieder device van Microsoft. OneDrive is de online opslagdienst van Microsoft en te vergelijken met Dropbox en Google Drive. Bij veel mensen is het bekend en wordt het steeds meer gebruikt.

Gratis proberen!
Wil jij eens kennismaken met bovenstaande programma’s? Geef ons een belletje en je kunt het een maand gratis en vrijblijvend proberen. En bovendien krijg je gelijk de laatste versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Start vandaag!
088 – 21 77 575
info@think4.nl

Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl