Morgen beginnen met Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop op jouw flexibele werkplek

Onderweg of thuis werken en je dag flexibel indelen qua uren, we beginnen er langzamerhand aardig aan te wennen. Was werken op afstand vroeger nog een vraag die je bij je manager neerlegde, tegenwoordig weten we niet beter. De flexibele werkplek is de standaard geworden en wij als IT bedrijf helpen ondernemers bij de inrichting. Want hoe beter jij gefaciliteerd bent met slimme IT oplossingen, hoe productiever je bent. Daar speelt Windows Virtual Desktop een vernieuwende rol in.

Niet alleen grote bedrijven faciliteren hun medewerkers optimaal als het om thuiswerken gaat. Ook het MKB weet inmiddels dat werken vanuit huis de trend geworden is. Een beetje flexibeler worden we allemaal, dat hoort bij onze moderne samenleving. Altijd en overal bereikbaar zijn wordt meer en meer uitgebreid tot een volledig uitgeruste, virtuele werkplek met alle online faciliteiten die je op kantoor gewend bent.

Omdat de samenleving verandert, veranderen wij als mens automatisch mee. Dat zien we terug in het bedrijfsleven waar de vraag van MKB-ondernemers toeneemt: veilig online werken, hoe gaan we dat doen met ons hele bedrijf? Precies daar ligt de expertise van Think4 en daarom zijn wij dagelijks bezig met het optimaal inrichten van flexibele werkplekken met IT oplossingen, online beveiliging en het beheren van IT omgevingen op afstand.

Inclusief online beveiliging

Je wilt als bedrijf jouw medewerkers zo prettig mogelijk laten werken, met de flexibiliteit die ze nodig hebben. Dan wordt er van je verwacht dat je relevante IT middelen beschikbaar stelt. Op die manier zijn jouw medewerkers niet meer afhankelijk van een vaste werkplek en kunnen zij hun tijd zelf efficiënt indelen. Als bedrijf ga je daarom investeren in efficiency met IT tools, laptops, tablets, smartphones en cloud oplossingen. Binnen no-time werken jouw mensen virtueel en gaat de onderlinge samenwerking veel makkelijker binnen een cloudomgeving, inclusief online beveiliging. Die online werkplek faciliteren wij voor heel veel bedrijven die het voordeel zien van digitaal werken. Daarbij zetten wij alleen de beste IT middelen in met software en programma’s die perfect aansluiten bij je bedrijf.

think4 hybrid cloud
veilig online werken

Werken in de cloud

Vanuit onze ervaring op IT gebied adviseren wij MKB ondernemers te gaan werken in de cloud. Think4 is Microsoft partner en weten precies waar jouw bedrijf baat bij heeft. Geen moeilijke verhalen of ingewikkelde techniek, gewoon efficiënt werken op basis van een goede IT infrastructuur. Daar begint het mee en daarna breid je jouw IT omgeving uit met wat jij nodig hebt. Windows Virtual Desktop is een oplossing van Microsoft in de cloud waarmee je kunt werken op een virtuele desktop vanaf elk device, ongeacht je locatie.

Ideaal is de koppeling met het cloudplatform Microsoft 365 (voorheen Office 365) waarmee je online toegang hebt tot de meest gebruikte programma’s als MS Outlook, SharePoint, OneDrive en Teams.

Ervaar ook deze voordelen van WVD

Met Windows Virtual Desktop werk je in de cloud, locatie-onafhankelijk, maar merk je geen verschil met je standaard kantoorwerkplek. Sterker nog, WVD werkt optimaal binnen Microsoft 365. Alle apps, bestanden en opslag zijn virtueel tot je beschikking, ook op je mobiele apparaten.

Doordat WVD draait op het Microsoft Azure platform is het aantal gebruikers schaalbaar in de cloudomgeving. Extra flexibiliteit krijg je door het virtualiseren van zowel bureaubladen als apps en kun je rekenen op een naadloze integratie tussen een Windows 10 endpoint en de gebruikersinterface. Je bespaart kosten omdat je alleen een licentie betaalt voor wat je werkelijk gebruikt en je minder hardware hoeft aan te schaffen. Ook is jouw Windows Virtual Desktop extra beschermd tegen indringers van buitenaf dankzij de Multi Factor Authenticatie (MFA) binnen Azure.

 

flexibele werkplek Think4 case

Morgen beginnen?

Investeren in digitale technologieën is belangrijk, maar waar begin je? Dat is waar onze IT specialisten je bij helpen. Jij krijgt betrouwbare IT oplossingen voor veilig online werken met de juiste uitleg zodat je snel aan de slag kunt.

Morgen kan jij beginnen met jouw Windows Virtual Desktop! Veilig online werken, meer flexibiliteit en productiever zijn vanaf welke werkplek dan ook. Vraag direct meer informatie aan over WVD voor MKB ondernemers. Zeker als je werkt of wilt gaan werken met Microsoft 365 zul je op jouw virtuele desktop nog meer gemak ervaren. Think4 vertelt je hoe, bel ons of laat je gegevens achter op deze site.

Tom kan je alles vertellen over Windows Virtual Desktop voor jouw bedrijf. Neem contact op met Think4 en wij helpen je direct verder met slimme IT oplossingen. Kies ook voor efficiënter werken in een goed beveiligde IT omgeving. Think4 regelt alles op het gebied van IT voor bedrijven.

Volg Think4 ook op LinkedIn.

linkedin

Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl