Succesvolle bedrijven hebben en solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Waarom Think4

Bij Think4 zijn wij er van overtuigd dat een te gekke IT oplossing de basis zijn van een succesvolle organisatie. Wij maken IT toegankelijk, solide en veilig tegen vaste transparante kosten zonder verrassingen achteraf.

Maar bovenal door een bevlogen en enthousiaste helpdesk. Laat IT voor uw werken.

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt!

Geen vervelende facturen of nacalucaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw It is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

IT support

Bent u op zoek naar een professionele IT service in uw buurt? Dan bent u bij Think4 aan het juiste adres! Wij zijn uw full service IT partner en bestaan uit een jong en dynamisch team. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij slim en snel in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Wij zijn betrokken bij uw organisatie en werken proactief. Duurzame oplossingen ontwikkelen voor onze klanten is waar ons hart sneller van gaat kloppen en waar we goed in zijn. Hoe doen wij dit? Met open en eerlijke communicatie, want dat werkt het beste. Ons doel is om de beste IT oplossingen te bieden met onze IT support.

Wat mag u verwachten?

Wij zijn uw IT partner en bieden IT support op het gebied van Cloudoplossingen, netwerkbeer, Back-up en WiFi oplossingen en leveren server, storage, computers en printers met een uitstekende ondersteuning en spectaculaire service. Dit alles doen wij met 24/7 support door middel van onze helpdesk: altijd betrokken, helder en resultaatgericht.Duurzame oplossingen ontwikkelen voor onze klanten is waar ons hart sneller van gaat kloppen en waar we goed in zijn. Hoe doen wij dit? Proactief en betrokken bij uw organisatie met een open en eerlijke communicatie. Ons doel? U de beste IT oplossing bieden. Kortom; zorgeloos ondernemen met Think4 in uw team!

Kies voor creatieve oplossingen

Als ondernemer is geen brug te ver. Altijd is er hoe dan ook een oplossing. Herkenbaar? Voor ons wel. Daarom bieden wij creatieve totaal oplossingen gebouwd met de beste techniek. Vaak denken wij net wat anders en dat heeft Think4 gebracht waar het nu is; Gezond sterk en succesvol. Bovenal geeft het ons grenzeloze enthousiasme en een flinke dosis energie. Wij denken dat dit voor ieder bedrijf mogelijk is.

Neem vrijblijvend contact op!

Voor creatieve en kwalitatieve IT support komt u naar Think4. Wilt u weten wat onze IT service voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we leggen het u graag uit. Ook al uw vragen beantwoorden we graag, zodat u steeds meer wegwijs wordt in IT dankzij onze IT support. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl