Succesvolle bedrijven hebben en solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Waarom Think4

Bij Think4 zijn wij er van overtuigd dat een te gekke IT oplossing de basis zijn van een succesvolle organisatie. Wij maken IT toegankelijk, solide en veilig tegen vaste transparante kosten zonder verrassingen achteraf.

Maar bovenal door een bevlogen en enthousiaste helpdesk. Laat IT voor uw werken.

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt!

Geen vervelende facturen of nacalucaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw It is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

IT Support Services

Duurzame oplossingen ontwikkelen voor onze klanten: dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen en waar we goed in zijn. Wij zijn proactief, betrokken bij elke organisatie en bieden de beste IT Support Services aan door heel het land. Think4 is uw full service partner op het gebied van software en hardware oplossingen. Onze specialisten gaan altijd klantgericht te werk en vinden een goede communicatie noodzakelijk. U staat bij ons als gebruiker centraal.

IT Support Services nodig?

Heeft uw bedrijf IT Support Services nodig? Think4 biedt de uitkomst voor al uw vragen op ICT gebied. Ons team van professionals beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring binnen de IT sector, waardoor we zowel kleine als grote bedrijven verder kunnen helpen. Zowel op locatie als op afstand kunnen wij de beste service verlenen, waardoor u en uw collega’s efficiënt te werk kunnen gaan.

Maatwerk

Wij weten dat geen één bedrijf hetzelfde is en dat elke onderneming andere wensen heeft. Daarom bieden wij maatwerk aan op het gebied van IT Support Services. Als u kiest voor een samenwerking met Think4 dan gaan bekijken we altijd eerst met welke software en hardware uw organisatie momenteel werkt en waar eventuele kansen en verbeterpunten liggen. Is uw software nog up-to-date? Zijn uw netwerken wel veilig en stabiel? En waar liggen de kansen op het gebied van innovatie? Wij doen een complete check om inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van uw organisatie op ICT vlak. U kunt vertrouwen op maatwerk ICT ondersteuning, waardoor u op een zo’n efficiënt en veilig mogelijke manier te werk kunt gaan.

Wat doen wij?

Think4 staat bekend als full service partner voor organisaties die hun ICT willen upgraden. In de praktijk vertalen we dit naar het leveren van topkwaliteit hardware, zoals pc’s, laptops en printers. Daarnaast zorgen wij ook voor het implementeren van diverse softwarepakketten en kunnen wij verschillende online oplossingen bieden om in een beveiligde omgeving op afstand te kunnen werken..

Hardware en software oplossingen

Topkwaliteit hardware en software vormen de basis voor uw bedrijfsactiviteiten. Het is van groot belang dat u op een efficiënte manier snel en veilig kunt werken. Onze specialisten kennen de markt en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij halen het bovenste uit de kan en spelen graag in op de nieuwste trends op ICT gebied. Uiteraard houden we rekening met uw wensen en kijken we er altijd naar hoe we uw hardware en software kunnen vernieuwen of updaten. Tegen een scherpe prijs leveren we producten van onder andere HP Business Partner, Microsoft, Olympus en Kaspersky Lab.

Clouddiensten

Het hebben van een veilig en betrouwbaar netwerk is voor elke organisatie een must. De cloud is de oplossing die wij bij veel bedrijven implementeren. Het grote voordeel van de cloud is dat u altijd en overal digitaal bestanden kunt bewerken en delen. Door het implementeren van virtuele Private Servers, is uw online werkomgeving hartstikke veilig en heeft u ook nog eens een back-up garantie.

Office365 licenties voor bedrijven

Office365 is voor veel organisaties een cruciaal softwarepakket. Dankzij dit cloud platform van Microsoft kunt u op ieder moment bij uw bestanden, e-mail en agenda. Het is zelfs mogelijk om de software te koppelen aan mobiele apparaten, zodat u eenvoudig in het buitenland, in de trein of bij een klant de beschikking heeft over al uw bestanden. Met uw eigen Office365 licentie heeft u altijd een up-to-date pakket voor uzelf en uw collega’s. Wij zorgen ervoor dat Office365 perfect past bij uw huidige ICT-infrastructuur.

Wireless networking

Een betrouwbaar en veilig Wifi-netwerk is essentieel voor uw organisatie. Op deze manier kunt u veilig en efficiënt te werk gaan. Think4 zorgt voor een betrouwbaar Wifinetwerk dat zowel openbaar als besloten geïmplementeerd kan worden. Daarbij zorgen wij ervoor dat het ontvangst zo optimaal mogelijk is, waardoor u zorgeloos te werk kunt gaan. Ook leggen wij de netwerken zo aan dat deze beschermd zijn tegen ongewenste gebruikers. Wij bieden Wireless network security aan om alle systemen altijd te voorzien van de nieuwste software, waardoor alle bedrijfsinformatie en digitale activiteiten zijn beveiligd.

24/7 support

Heeft u een storing? Think4 heeft een servicedesk beschikbaar voor vragen of ondersteuning op afstand. Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar en zijn uw partner op het gebied van IT-support-services. Problemen lossen wij meestal telefonisch voor u op, maar als het nodig is dan kan er altijd een ICT specialist bij u op locatie langskomen. Bij overige vragen kunt u altijd contact opnemen met uw persoonlijke accountmanager. Dit is het aanspreekpunt die zich met uw IT bezighoudt.

Meer weten over IT Support Services?

Think4 helpt bedrijven die werken met ICT systemen, deze willen vernieuwen of een storing hebben. Wilt u ook meer weten over IT Support Services van Think4? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@think4.nl. Ook kunt u ons bellen voor een afspraak op 088 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl