IT infrastructuur

De onderliggende (systeem)componenten voor een elektronisch informatiesysteem vormen de IT infrastructuur. We hebben het dan over de verzameling voorzieningen die nodig zijn voor de transport van analoge en digitale gegevens (data). Wilt u uw IT infrastructuur in kaart brengen? Wij, van Think4, doen het graag voor u.

Think4: altijd een oplossing voor uw IT probleem

Wij begeleiden ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Hierbij introduceren wij vaak vernieuwde oplossingen met onze kennis en no-nonsense mentaliteit. Think4 is een jong en dynamisch bedrijf: door de flexibele en directe mentaliteit spelen wij snel en slim in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Think4 is proactief en betrokken bij uw organisatie. Dit doen wij altijd met open en eerlijke communicatie. Wij hebben als doel om de beste IT oplossingen te bieden: stabiel, veilig en toekomst vast.

Uw full service partner

Wij realiseren als full service partner efficiëntie oplossingen, zoals: hard- en software, could service, wireless networking en office 365. Al deze oplossingen worden gerealiseerd met 24/7 support. Dit wordt gedaan d.m.v. een slimme en betrokken helpdesk. Zo heeft u altijd helder en resultaatgerichte support, zonder vervelende verassingen achteraf. Daarnaast werkt Think4 nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Zo leveren wij hoogwaardige infrastructuren. Bewezen kwaliteit van cloud tot Hybride oplossingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Laat uw IT infrastructuur door Think4 in kaart brengen. Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en vertellen deze graag aan u. Daag ons uit! Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl