IT bedrijven Rotterdam

Bent u op zoek naar IT bedrijven in/nabij Rotterdam? Think4 is de beste in haar soort! Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij snel en slim in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Wij hebben altijd een oplossing voor uw IT problemen. Wat doen wij dan precies? Wij begeleiden ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT/ICT. Door middel van onze kennis en no-nonsense mentaliteit introduceren wij vernieuwde oplossingen. Stabiel, veilig en toekomst vast. Think4 is jong en dynamisch. We zijn proactief en betrokken bij uw organisatie: altijd met open en eerlijke communicatie.

Think4 biedt u de beste oplossingen

Wij realiseren onze oplossingen met 24/7 support. Wat houdt dat in? Een slimme en betrokken helpdesk. Zonder vervelende verassingen achteraf leveren wij altijd helder en resultaatgerichte support. Daarnaast werken wij nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Zo leveren wij hoogwaardige infrastructuren. Bewezen kwaliteit van cloud tot Hybride oplossingen. Voorbeelden van onze oplossingen zijn als volgt:

  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten;
  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB;
  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken;
  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor uw IT bedrijven in/nabij Rotterdam bent u bij ons juist. Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en vertellen deze graag. Daag ons uit en neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl