IT bedrijven Den Haag

Vindt u het lastig een selectie te maken uit de IT bedrijven in Den Haag? Maar bent u wel dringend op zoek naar een IT bedrijf in of nabij Den Haag? Think4 staat voor u klaar en lost graag uw ICT problemen op. Think4 denkt in oplossingen en begeleidt ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT/ICT. Think4 realiseert als full service partner voor u efficiënte Cloud oplossingen, servers op locatie of een combinatie van beide technologieën in een hybride vorm. IT staat bij ons niet centraal, maar u als gebruiker.

Voor uw IT in Den Haag wilt u stabiliteit, veiligheid en toekomst vastigheid, dus daar ligt onze focus op. Technische kennis is essentieel voor een IT partner, maar u baseert de keuze van een IT partner niet uitsluitend op vakkennis. U kijkt ook op naar de wijze waarop de IT kennis wordt toegepast en hoe een bedrijf met u communiceert. Door open en eerlijke communicatie wordt het beste resultaat behaald.Wij zijn betrokken bij uw organisatie en werken proactief.Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij slim en snel in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen.

IT in Den Haag geregeld

Wilt u de IT in Den Haag op orde hebben? Als full service partner realiseren wij efficiënte oplossingen, zoals:

  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten;
  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers;
  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken;
  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB.

Dit alles doen wij met 24/7 support via onze slimme en betrokken helpdesk: altijd helder en resultaatgericht. Om gegarandeerd hoogwaardige infrastructuren te leveren, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Wij bundelen de krachten van IT bedrijven in Den Haag.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u verzekerd zijn van de beste keuze uit de IT bedrijven in Den Haag? Think4 helpt u graag. Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en zijn niet bang voor een uitdaging! Dus heeft u een ICT probleem? Daag ons uit door vrijblijvend contact met ons op te nemen door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl