IT automatisering cloud

Wij, van Think4, hebben altijd een oplossing voor uw IT problemen. Wij begeleiden met plezier ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Ons doel is de beste IT oplossingen bieden. Dus wilt u bijvoorbeeld IT automatisering in de cloud? Dan bent u bij Think4 aan het juiste adres! Met onze kennis en no-nonsense mentaliteit helpen wij u hier graag bij. Ook werken wij nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Zo leveren wij hoogwaardige infrastructuren. Bewezen kwaliteit van cloud tot Hybride oplossingen.

De efficiënte oplossingen van Think4

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij snel en slim in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Daarnaast is Think4 proactief en betrokken bij uw organisatie. Dit doen wij altijd met open en eerlijke communicatie. Als full service partner realiseren wij efficiëntie oplossingen, zoals:

  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers;
  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken;
  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB;
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten.

Al het bovenstaande doen wij met 24/7 support. De support is d.m.v een betrokken en slimme helpdesk. Altijd helder en resultaatgerichte support en dat zonder nare verassingen achteraf. Think4: stabiel, veilig en toekomst vast.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en vertellen deze graag. Dus wilt u graag IT automatisering in de Cloud? Daag ons uit! Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl