Succesvolle bedrijven hebben en solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Waarom Think4

Bij Think4 zijn wij er van overtuigd dat een te gekke IT oplossing de basis zijn van een succesvolle organisatie. Wij maken IT toegankelijk, solide en veilig tegen vaste transparante kosten zonder verrassingen achteraf.

Maar bovenal door een bevlogen en enthousiaste helpdesk. Laat IT voor uw werken.

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt!

Geen vervelende facturen of nacalucaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw It is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Inventarisatie van uw IT infrastructuur

Uw IT infrastructuur wordt door de onderliggende (systeem)componenten voor een elektronisch informatiesysteem gevormd. Hierbij hebben we het over de verzameling voorzieningen die nodig zijn voor de transport van analoge en digitale gegevens (data). Wij, van Think4 doen de inventarisatie van uw IT infrastructuur graag voor uw.

Think4: altijd een oplossing voor uw IT probleem

Wie zijn wij? Wij zijn Think4 en realiseren als full service partner efficiëntie oplossingen, zoals: hard- en software, could service, wireless networking en office 365. Wij begeleiden ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Hierbij introduceren wij vaak vernieuwde oplossingen met onze kennis en no-nonsense mentaliteit. Think4 is een jong en dynamisch bedrijf: door de flexibele en directe mentaliteit spelen wij snel en slim in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen.

24/7 support bij Think4

Al onze oplossingen worden gerealiseerd met 24/7 support. Dit wordt gedaan d.m.v. een slimme en betrokken helpdesk. Zo heeft u altijd helder en resultaatgerichte support, zonder vervelende verassingen achteraf. Daarnaast werken wij nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Zo leveren wij hoogwaardige infrastructuren. Bewezen kwaliteit van cloud tot Hybride oplossingen. Wij zijn proactief en betrokken bij uw organisatie. Dit doen wij altijd met open en eerlijke communicatie. Wij hebben als doel om de beste IT oplossingen te bieden: stabiel, veilig en toekomst vast.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en vertellen deze graag aan u. Voor een inventarisatie van uw IT infrastructuur bent u bij Think4 dus aan het juiste adres: daag ons uit! Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl