Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Inventarisatie IT infrastructuur door Think4

U wilt uw ICT verbeteren met slimme oplossingen die u geld en tijd besparen? Dan is Think4 uw partner. Wij zijn gespecialiseerd in hardware en software, het optimaliseren van WiFi en computersystemen, de digitale werkplek en werken in de Cloud. Voor inventarisatie IT infrastructuur leveren wij perfecte service en kwalitatief goede oplossingen om uw ICT te optimaliseren. Hierdoor werkt uw organisatie slimmer, sneller en bent u gegarandeerd van een constante back-up van uw systemen en data. Bent u dus op zoek naar inventarisatie IT infrastructuur, dan kunnen wij u direct helpen. Think4 is een jong en betrokken IT bedrijf dat 24/7 ondersteuning biedt.

Betrouwbaar en klantgericht: inventarisatie IT infrastructuur

U kunt rekenen op onze ICT specialisten met kennis van zaken én uw branche. Wat ons onderscheidt op het vlak van inventarisatie IT infrastructuur is dat we de nadruk leggen op de vraag van onze klanten. We denken mee en vinden voor uw bedrijf de best passende oplossing. Of het nu gaat om een beveiligingsupdate of het vernieuwen van laptops of pc’s, wij staan garant voor een klantgerichte aanpak. Eerlijk en transparant geven wij u advies en kunnen wij uw vraag van A tot Z oppakken, van idee tot implementatie. Ook het beheer van uw netwerk naderhand kunt u met een gerust hart bij ons neerleggen. Het up-to-date houden van uw ICT netwerk en gebruikerstevredenheid vinden wij het belangrijkst. Uiteraard hebben we ook flink veel ervaring in de nieuwste ICT oplossingen en diepgaande kennis van hard- en software.

inventarisatie IT infrastructuur
Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Onze diensten voor inventarisatie IT infrastructuur

Think4 levert managed services om u totaal te kunnen ontzorgen op het gebied van toekomst vaste ICT oplossingen waar u 24 uur per dag op kunt rekenen. Wij kunnen uw bedrijf helpen met:

Think4-antivirussoftware

Hardware en software

Bij Think4 werken de beste IT professionals voor de inventarisatie IT infrastructuur, ook als het gaat om hardware en software leveranciers. Met producten van grote partijen als HP Business, Cisco, Olympus, Microsoft en Kaspersky Lab bieden wij bedrijven in he MKB topkwaliteit pc’s en printers, servers, mobiele devices, online back-up, uitgebreide softwarepakketten en ICT security tools tegen scherpe tarieven. Wij leveren gegarandeerde hard- en software oplossingen om uw ICT infrastructuur optimaal te kunnen inrichten. U bent verzekerd van een stabiele basis voor al uw ICT activiteiten.

Office 365

Met de Microsoft-oplossing Office 365 of Office 365 Business geeft u uw digitale werkomgeving echt een boost. Zakelijke gebruikers ondervinden met deze cloud tool een betere online samenwerking met collega’s. Office 365 is gebruiksvriendelijk en kan worden toegepast in elke organisatie, groot of klein. Think4 implementeert de tool bijna dagelijks bij bedrijven die efficiënter willen werken en altijd toegang willen hebben tot hun email, agenda en bestanden. Veilig werken staat voor MKB bedrijven voorop, dus ook daar houden we uiteraard rekening mee bij het implementeren van Office365 op alle gekoppelde mobiele devices die tussentijds geüpdatet worden. Als ICT bedrijf zorgen wij voor de implementatie binnen uw huidige ICT-infrastructuur en beheren de software voor u op afstand. Altijd de nieuwste versie en optimaal kunnen werken in een beveiligde online omgeving? Neem vrijblijvend contact op met Think4 om uw situatie eens te bespreken.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de inventarisatie van uw IT infrastructuur en de IT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

Cloud service

Werken in de Cloud, u heeft er van gehoord of werkt er misschien al in. Think4 adviseert in beide gevallen, want de veelzijdigheid van de Cloud vraagt om een consequente aanpak. Zowel voor u als voor ons. Steeds meer bedrijven in het MKB schakelen Think4 in voor Cloud services en het inrichten van online werkplekken. Wij richten virtuele Private Servers voor u in, zodat u gegarandeerd bent van een veilige digitale werkomgeving voor uw hele organisatie. Zo kunt u altijd en overal inloggen op uw eigen hosted desktop en krijgt u toegang tot de informatie die u nodig heeft. Naast de digitale werkplek kunt u ook kiezen voor een server op locatie of zelfs een hybride oplossing. Samen met u kijken wij graag naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Wij zijn de partij die u ondersteunt op het gebied van systeembeheer voor MKB.

Wireless networking

Wanneer u werkt in de cloud wilt u beslist een stabiele wireless verbinding. Met onze uitgebreide kennis en ervaring WiFi netwerken kunnen wij organisaties voorzien van de juiste werkwijze. Think4 is uw partij als u uw wireless netwerk wilt verbeteren en geeft niet alleen advies, wij zorgen voor de implementatie, zodat uw bedrijf direct aan de slag kan. Optimaal digitaal kunnen werken en verzekerd zijn van de beste beveiligingsmaatregelen om uw informatie goed te beschermen. Wij helpen bedrijven met betrouwbare wireless netwerken en altijd de juiste security voor online beschikbare bedrijfsinformatie. Daarin is inventarisatie IT infrastructuur de eerste stap.

24/7 support

Heeft u vragen over uw ICT producten? Dan kunt u onze supportafdeling 24/7 bereiken voor IT ondersteuning voor bedrijven. Op elk gewenst moment kunnen wij u op afstand al vaak een heel eind verder helpen en als het nodig is komt een ervaren IT specialist bij u langs om uw probleem op locatie te verhelpen. Ook kunt u uw persoonlijke accountmanager altijd contacten voor meer informatie, uitbreiding of vervanging van uw ICT systeem. Think4 staat voor service, kwaliteit en klantgerichtheid op elk niveau. Dat is wat ons uniek maakt ten opzichte van andere ICT bedrijven in Nederland.

Think4 maakt inventarisatie IT infrastructuur

Welke vraag u ook heeft het inventariseren van uw IT infrastructuur, Think4 helpt u verder. Wij helpen bedrijven in het MKB voor het inrichten en optimaal houden van ICT infrastructuren met toekomstgerichte oplossingen voor grote en kleine bedrijven. Op elk niveau leveren wij topkwaliteit ICT producten, hardware en software en geven advies voor het beveiligen van uw IT activiteiten. Met veel passie en ervaring gaan wij te werk bij bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en werkbare oplossingen op een bedrijfslocatie of voor digitale werkplekken met cloudsoftware. Kunnen wij u helpen met een professionele inventarisatie IT infrastructuur? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@think4.nl of bel Think4 voor een afspraak op 088 21 77 575.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT oplossingen en inventarisatie van uw IT infrastructuur van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.