In de Cloud zit je winst

Er wordt zelfs gezegd dat het voor de afdeling marketing een tv-commercial per jaar oplevert en voor de International Vicepresident 18 vlieguren. Kijk, zo makkelijk gaat het. Je bespaart tijd en geld door met Office365 te werken. Office365 is op dit moment één van de zeer succesvolle oplossingen van Microsoft en is eigenlijk niet meer weg te denken als Cloudoplossing. Wat is het nu precies én is het iets voor jouw business?

Je kent de naam waarschijnlijk van het bekende Office-pakket; Word, Excel en PowerPoint. In werkelijkheid is het zoveel meer. Office365 is een verzameling van internetdiensten en -producten van Microsoft. De dienst wordt voor een groot gedeelte aangeboden als internetdienst. Software pakketten worden gezamenlijk aangeboden als een dienst in de vorm van Software-as-a-Service (SaaS). Belangrijkste onderdelen van Office365 zijn Exchange Online als emailserver, Sharepoint voor documentbeheer en Skype for Business voor communicatie. Daarnaast natuurlijk de wel bekende Officepakketten zoals besproken in een ander blog.

Voordelen Cloud-abonnement

Deze nieuwe abonnement structuur waarbij je grotendeels in de Cloud werkt brengt natuurlijk voordelen met zich mee. We zijn benieuwd wat de volgende voordelen in jouw bedrijf kunnen betekenen:

 1. Flexibiliteit en toegankelijkheid
  Flexibiliteit en toegankelijkheid zijn één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor Office365. Dit fijne Cloudplatform van Microsoft zorgt er namelijk voor dat je op ieder moment bij uw bestanden, email en agenda kunt. Ongeacht of je op kantoor, onderweg of in het buitenland bent.
 2. Ontzorgen en gemak
  Iedere medewerker beschikt over de laatste versie van Office, Skype en Sharepoint. Software hoeft niet meer te worden aangeschaft en wordt niet meer geïnstalleerd op eigen servers. IT-afdelingen houden zich daardoor steeds minder bezig met IT infrastructurele zaken.
 3. Schaalbaarheid
  Je betaalt per maand voor de afgenomen Office365-productie. Je kiest een licentie die het beste past bij je eisen en wensen. Binnen je organisatie kun je per medewerker het juiste abonnement kiezen. Het is slim om je licentiemodel te customizen, omdat iedere medewerker hierdoor optimaal kan presteren. Kortom Office365 beweegt realtime met je organisatie mee.
 4. Kostenstructuur
  Kosten worden inzichtelijk en voorspelbaar, want je kiest het beste pakket en deze betaal je maandelijks. Deze structuur is mede mogelijk doordat er geen lokale installatie van Software nodig is. Tevens ben je niet meer aangewezen op je eigen server.
 5. De mogelijkheden
  De ontwikkelingen bij Microsoft gaan verder en de focus ligt nog meer op Clouddiensten en -producten. Office365 is een opstap naar onder andere producten zoals Azure, Enterprise Mobility Sercurity en CRM Dynamics.

Wil je weten wat Office365 voor je business kan betekenen? Wij kunnen je adviseren en assisteren bij de implementatie. Natuurlijk customizen wij ook jouw Office365-omgeving. Geef ons een belletje en we gaan samen IT-vraagstukken omzetten in kansen!

088 – 21 77 575
info@think4.nl

Lees in ons volgend blog hoe je erachter komt welke Office365-abonnement je nodig hebt.

Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl