ICT Zoetermeer

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf in Zoetermeer? Think4 helpt u graag met al uw ICT problemen. Wij vinden altijd een oplossing voor uw IT problemen. Think4 begeleidt ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van ICT. Met onze no-nonsense mentaliteit en ruime kennis introduceren wij vernieuwende oplossingen. Wij gaan voor stabiel, veilig en toekomst vast, want dat is wat u wilt als het om uw ICT in Zoetermeer gaat. IT staat bij ons niet centraal, maar u als gebruiker.

Over Think4

Think4 is uw full service IT partner en bestaat uit een jong en dynamisch team. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij slim en snel in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Wij zijn betrokken bij uw organisatie en werken proactief. Duurzame oplossingen ontwikkelen voor onze klanten laat ons hart sneller kloppen. Hoe doen wij dit? Met open en eerlijke communicatie, want dat werkt het beste. Ons doel is om de beste IT oplossingen te bieden.Wij denken in kansen en hoogwaardige en stabiele oplossingen die werken binnen alle branches.

Onze ICT oplossingen in Zoetermeer

Als full service partner realiseren wij efficiënte oplossingen, zoals:

  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken;
  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers;
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten;
  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB.

Wilt u in Zoetermeer uw ICT op orde hebben? Bovengenoemde doen wij met 24/7 support via onze helpdesk: altijd betrokken, helder en resultaatgericht. Om gegarandeerd hoogwaardige infrastructuren te leveren, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Dus bent u op zoek naar een ICT bedrijf in/nabij Zoetermeer? Think4 lost uw ICT/IT problemen op. Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en zijn niet bang voor een uitdaging! Dus daag ons direct uit of vraag naar meer informatie door vrijblijvend contact met ons op te nemen door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl