ICT support

Bent u op zoek naar ICT support voor uw bedrijf? Think4 kan voorzien in die behoefte. Als full service partner realiseert Think4 efficiënte ICT oplossingen met verschillende diensten aangevuld met de ICT service desk die 24/7 bereikbaar is. Think4 lost graag uw ICT problemen op en komt voor u met creatieve oplossingen die passend zijn in uw organisatie. Wij denken in oplossingen en we begeleiden ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT/ICT. Bij ons staat IT niet centraal, maar u als gebruiker.Bij onze ICT supportligt de focus altijd op stabiliteit, veiligheid en toekomstvastigheid.

ICT service desk en services

Als full service partner realiseert Think4 efficiënte Cloud oplossingen, servers op locatie of een combinatie van beide technologieën in een hybride vorm. Wilt u uw bedrijfs-ICT op orde hebben? Think4 regelt het voor u met 24/7 support via onze slimme en betrokken ICT service helpdesk: altijd helder en resultaatgericht. Om gegarandeerd hoogwaardige infrastructuren te leveren, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP.

Onze services bestaan uit onderstaande oplossingen die we op maat kunnen maken voor uw organisatie:

  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers;
  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB;
  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken.
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten;

Meer informatie

Dus bent u op zoek naar ICT support voor uw bedrijf? Bij Think4 is uw ICT kwestie in goede handen en onze ICT service desk staat altijd voor u klaar. Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en zijn niet bang voor een uitdaging! Dus heeft u ICT support nodig? Daag Think4 vandaag nog uit of vraag naar meer informatie door vrijblijvend contact met ons op te nemen door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575. We helpen u graag middels ICT support!

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl