ICT service Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele ICT service in Rotterdam? Dan bent u bij Think4 aan het juiste adres! Als u tegen ICT problemen aanloopt kunt u altijd bij ons terecht. Wij vinden altijd een oplossing voor u dankzij ons ervaren, jonge en dynamische team. Met onze no-nonsense mentaliteit en ruime kennis introduceren wij vernieuwende oplossingen. Wij gaan voor stabiel, veilig en toekomst vast, want dat is wat u wilt als het om uw ICT in Zoetermeer gaat. Wilt u hulp bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van ICT? Think4 begeleidt uw organisatie hierin!

Over Think4

Think4 biedt u full ICT service in Rotterdam en omgeving. Als full service partner realiseren wij onderstaande efficiënte oplossingen in combinatie met 24/7 support via onze helpdesk:

  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken;
  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers;
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten;
  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online back-ups voor het MKB.

Om gegarandeerd hoogwaardige resultaten te leveren, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij slim en snel in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Wij werken proactief en zijn betrokken bij uw organisatie. Duurzame oplossingen voor onze klanten ontwikkelen laat ons hart sneller kloppen. Hoe doen wij dit? Met passie en open en eerlijke communicatie, want dat werkt het beste. Ons doel is om de beste IT oplossingen te bieden. Wij denken in kansen en hoogwaardige en stabiele oplossingen die werken binnen alle branches en voor iedereen die behoefte heeft aan IT hulp in Rotterdam.

Ik wil gebruikmaken van de ICT service Rotterdam

Voor al uw IT in Rotterdam kunt u de hulp inschakelen van de ICT service Rotterdam door Think4. Wij pakken graag uw ICT probleem op en zorgen dat er zo snel mogelijk een oplossing is die past bij uw organisatie. Heeft u vragen over onze diensten? Stel gerust uw vragen, wij helpen u graag verder! IT staat bij ons niet centraal, maar u als gebruiker.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl