ICT oplossing in Rotterdam

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf in Rotterdam? Think4 helpt u graag met al uw ICT problemen. Wij van Think4 denken in oplossingen en zorgen er altijd voor dat u zo snel mogelijk een oplossing voor uw ICT problemen heeft. Wij begeleiden ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van ICT. Met onze no-nonsense mentaliteit en ruime kennis introduceren wij vernieuwende oplossingen. Wij gaan voor stabiel, veilig en toekomst vast, want dat is wat u wilt als het om uw ICT gaat. IT staat bij ons niet centraal, maar u als gebruiker. Wij denken in kansen en hoogwaardige en stabiele oplossingen die werken binnen alle branches.

Over Think4

Think4 is uw full service IT partner en bestaat uit een jong en dynamisch team. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij slim en snel in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Wij zijn betrokken bij uw organisatie en werken proactief. Duurzame oplossingen ontwikkelen voor onze klanten is waar ons hart sneller van gaat kloppen en waar we goed in zijn. Hoe doen wij dit? Met open en eerlijke communicatie, want dat werkt het beste. Ons doel is om de beste IT oplossingen te bieden.

Onze ICT oplossingen in Rotterdam

Als full service partner realiseren wij efficiënte oplossingen, zoals:

  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers;
  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken;
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten;
  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB.

Dit alles doen wij met 24/7 support door middel van onze helpdesk: altijd betrokken, helder en resultaatgericht.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Als u op zoek bent naar een ICT bedrijf in/nabij Rotterdam, weet dan dat u terecht kunt bij Think4. Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en zijn niet bang voor een uitdaging! Dus heeft u een ICT probleem? Daag ons uit door vrijblijvend contact met ons op te nemen door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl