think4

Heeft u vragen? Bel direct naar
088 – 21 77 575

FULL SERVICE IT PARTNER
Slider

ICT oplossingen MKB

Think4 biedt diverse ICT oplossingen voor het MKB. Onder MKB ICT valt een groot vak binnen de ICT. Think4 is in het bezit van veel kennis en kunde op dit vlak en weet ICT voor MKB-bedrijven altijd succesvol toe te passen of het probleem op te lossen. Wij zijn een jong en dynamisch team en we houden ervan om uitgedaagd te worden. Heeft u als MKB-bedrijf een ICT probleem liggen waar u zelf niet uitkomt? Daag ons uit!

Think4 biedt de beste ICT voor MKB

Voor de ICT oplossingen voor MKB ligt onze focus altijd op stabiliteit, veiligheid en toekomstvastigheid. Technische kennis is essentieel, maar u kiest uw IT partner niet uitsluitend op haar vakkennis, maar ook op de wijze waarop deze wordt toegepast en gecommuniceerd. Met open en eerlijke communicatie behalen wij het beste resultaat.Wij zijn daarnaast proactief en betrokken bij uw organisatie.Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij slim en snel in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen voor uw organisatie. Dit alles doen wij met 24/7 support via onze slimme en betrokken helpdesk: altijd helder en resultaatgericht. Om gegarandeerd hoogwaardige infrastructuren te leveren, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP.

De ICT oplossingen voor MKB bestaan uit hulp bij de implementatie van Office 365 voor bedrijven, een Cloud service inclusief Virtuele Private Servers, wirelessnetworking voor professionele en beveiligde WiFi netwerken, 24/7 proactieve support via uw eigen support portal en hard- en software. Think4 levert alles voor het MKB: computers, servers, printers en online back-up.

Meer informatie over MKB ICT

Wilt u weten wat wij met ICT voor uw MKB-bedrijf kunnen betekenen? MKB ICT is voor ons niet heel anders dan andere ICT problemen. De complexheid ligt echter vaak hoog binnen het MKB, maar dat is precies waar wij van houden! Wij zijn een IT bedrijf, maar IT staat bij ons niet centraal. Wat dan wel? U als gebruiker. Neem vandaag nog contact met ons op en daag ons uit!

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl