Succesvolle bedrijven hebben en solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Waarom Think4

Bij Think4 zijn wij er van overtuigd dat een te gekke IT oplossing de basis zijn van een succesvolle organisatie. Wij maken IT toegankelijk, solide en veilig tegen vaste transparante kosten zonder verrassingen achteraf.

Maar bovenal door een bevlogen en enthousiaste helpdesk. Laat IT voor uw werken.

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt!

Geen vervelende facturen of nacalucaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw It is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

ICT oplossingen MKB

Think4 biedt diverse ICT oplossingen voor het MKB. Onder MKB ICT valt een groot vak binnen de ICT. Think4 is in het bezit van veel kennis en kunde op dit vlak en weet ICT voor MKB-bedrijven altijd succesvol toe te passen of het probleem op te lossen. Wij zijn een jong en dynamisch team en we houden ervan om uitgedaagd te worden. Heeft u als MKB-bedrijf een ICT probleem liggen waar u zelf niet uitkomt? Daag ons uit! We gaan graag voor uw bedrijf aan de slag om passende ICT oplossingen te vinden. Wij denken niet in standaard richtingen, we willen onze klanten blijven verbazend. We denken vaak net wat anders en dat heeft ons gebracht waar we nu zijn. Met ons grenzeloze enthousiasme en een gezonde dosis energie gaan we voor u aan de slag.

Think4 biedt de beste ICT voor MKB

Voor de ICT oplossingen voor MKB ligt onze focus altijd op stabiliteit, veiligheid en toekomstvastigheid. Technische kennis is essentieel, maar u kiest uw IT partner niet uitsluitend op haar vakkennis, maar ook op de wijze waarop deze wordt toegepast en gecommuniceerd. Met open en eerlijke communicatie behalen wij het beste resultaat. Wij zijn daarnaast proactief en betrokken bij uw organisatie. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij slim en snel in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen voor uw organisatie. Om gegarandeerd hoogwaardige infrastructuren te leveren, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Daardoor kunnen we altijd kwalitatief goede diensten blijven leveren en dat is wat we willen!

24/7 support

Dit alles doen wij met 24/7 support via onze slimme en betrokken helpdesk, u krijgt altijd helder en resultaatgericht advies. Hierdoor zorgen we ervoor dat u op elk gewenst moment bij ons terecht kan met vragen op het gebied van ICT. Mochten er onverhoopt problemen zijn met de ICT voorzieningen, dan wilt u daar zo weinig mogelijk last van ondervinden. Door onze snelle bereikbaarheid kunnen we u altijd ondersteunen. Onze ervaring en vakkennis zorgt ervoor dat we altijd een passende oplossing hebben.

Office 365

Eén van onze diensten die we aanbieden is het pakket van Office 365. Met dit uitgebreide pakket kunt u creëren, samenwerken en updaten. Daarnaast kunt u zowel gebruik maken van Word als van Excel en Powerpoint. Met de nieuwste versie van dit pakket kunt u overal werken waar een internetverbinding is. Zo kunt u aan de slag in de trein, bij een klant, in het buitenland of tijdens ene meeting. Als u kiest voor Office365 bij Think4, dan zorgen wij dat het hele pakket geïmplementeerd wordt. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met software-issues. We zorgen dat Office365 naadloss aansluit op uw huidige IT-infrastructuur.

Werken in de cloud

Wilt u altijd en overal kunnen werken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de cloud. Met de cloud creëert u een online werkomgeving zodat u overal kan werken waar een internetverbinding is. Waar u ook bent, in de trein of op het vliegveld, u kunt altijd bij de opslag van uw gegevens, de software en uw bestanden. Wij gaan graag voor u aan de slag om voor u het juiste abonnement te kiezen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een pakket af te nemen per werknemer of een pakket voor het hele bedrijf. Wij stellen voor u een plan op en helpen u vervolgens met de implementatie, zodat uw werknemers snel aan de slag kunnen op hun virtuele werkplek.

ICT oplossingen

De ICT oplossingen voor MKB bestaan uit hulp bij de implementatie van Office 365 voor bedrijven, een Cloud service inclusief Virtuele Private Servers en wireless networking voor professionele en beveiligde WiFi netwerken. Think4 levert alles voor het MKB: computers, servers, printers en online back-up. Daarnaast zorgen we ook voor de implementatie, zodat u en uw werknemers direct aan de slag kunnen met de dagelijkse werkzaamheden. Als u kiest voor een samenwerking, dan heeft u altijd één aanspreekpunt. Eén van onze accountmanagers staat altijd voor u klaar om uw te helpen en om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie over MKB ICT

Wilt u weten wat wij met ICT voor uw MKB-bedrijf kunnen betekenen? MKB ICT is voor ons niet heel anders dan andere ICT problemen. De complexheid ligt echter vaak hoog binnen het MKB, maar dat is precies waar wij van houden! Wij zijn een IT bedrijf, maar IT staat bij ons niet centraal. Wat dan wel? U als gebruiker. Daarom brengen we u graag op de hoogte van onze nieuwste diensten en de laatste technologische ontwikkelingen. Wilt u niks missen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en u ontvangt als eerst de nieuwste blogs en onze nieuwsbrieven.

De mogelijkheden van onze diensten

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om voor ICT oplossingen voor uw MKB? Dan bent u bij ons aan het goede adres. We gaan samen aan de slag om voor u de beste oplossing op maat te vinden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen of kunt u een mail sturen. Daarnaast bent u ook welkom voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden van een samenwerking. Neem vandaag nog contact op en daag ons uit!

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl