Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

ICT ondersteuning voor bedrijven: Think4

U wilt uw ICT verbeteren met slimme oplossingen die u geld en tijd besparen? Dan is Think4 uw partner. Wij zijn gespecialiseerd in hardware en software, het optimaliseren van WiFi en computersystemen, de digitale werkplek en werken in de Cloud. Op het gebied van ICT ondersteuning voor bedrijven leveren wij perfecte service en kwalitatief goede oplossingen om uw ICT te optimaliseren. Hierdoor werkt uw organisatie slimmer, sneller en bent u gegarandeerd van een constante back-up van uw systemen en data. Bent u dus op zoek naar ICT ondersteuning voor bedrijven in het MKB voor meer efficiency en groei? Think4 is een jong en betrokken IT bedrijf dat 24/7 ondersteuning biedt door heel Nederland.

Betrouwbaar en klantgericht: ICT ondersteuning voor bedrijven

U bent MKB ondernemer en altijd op zoek naar optimalisatie van uw organisatie. ICT is daar een belangrijk onderdeel van. Ons onderscheidend vermogen ligt in de ICT ondersteuning die we bieden aan bedrijven voor een vast bedrag per maand. Overzichtelijk en behapbaar, betrouwbaar en efficiënt. We denken echt mee met onze klanten, dat vinden wij noodzakelijk. Met slimme IT tools bedenken we niet alleen, maar realiseren we ook voor elk bedrijf de beste oplossing voor efficiënter werken. Van beveiligingsupdates in uw IT netwerk tot specifieke security van inkomende email. Ook verzorgen wij de levering en het aansluiten van hardware als laptops, pc’s, printers, headsets en camera’s, van uitstekende kwaliteit. Bij Think4 werken we klantgericht, zijn we eerlijk en transparant in de adviezen die we geven en beantwoorden al uw IT vragen in begrijpbare taal. U kunt uw IT met een gerust hart in handen leggen van de IT specialisten van Think4. Van idee tot implementatie, inclusief het gedeelte IT beheer na oplevering van een project of het aanschaffen van IT apparatuur. Wij houden uw ICT netwerk up-to-date en gebruiksvriendelijk, zodat uw medewerkers en klanten optimaal gebruik kunnen maken van uw online diensten. Think4 weet wat er speelt, kent de markt en volgt de nieuwst ICT oplossingen die op de markt komen. Ook hebben we de juiste kennis om kwalitatief goede hardware en software te leveren en te implementeren.

Think4 hybrid cloud
Eigen IT medewerker

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt.

Vast bedrag

Geen vervelende facturen of nacalculaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel

Wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw IT is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Teamplayer

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

Onze diensten voor IT ondersteuning

Think4 levert managed services om u totaal te kunnen ontzorgen op het gebied van toekomst vaste ICT oplossingen waar u 24 uur per dag op kunt rekenen. Wij kunnen uw bedrijf helpen met:

Think4-antivirussoftware

Hardware en software

Bij Think4 werken de beste IT specialisten voor ICT ondersteuning aan bedrijven door heel het land. Wij verkopen en installeren hardware en software van erkende producten. Met producten van grote partijen als HP Business, Cisco, Olympus, Microsoft en Kaspersky Lab bieden wij MKB bedrijven topkwaliteit pc’s en printers, servers, mobiele devices, online back-up, uitgebreide softwarepakketten en ICT security tools tegen scherpe tarieven. Think4 levert gegarandeerd kwaliteit en service als het gaat om hardware en software voor bedrijven die slimmer willen werken. IT oplossingen om uw ICT infrastructuur optimaal te kunnen inrichten, waarmee u verzekerd bent van een stabiele basis voor al uw online activiteiten.

Office 365

Met de Microsoft-oplossing Office365 geeft u uw digitale werkomgeving echt een boost. Zakelijke gebruikers ondervinden met deze cloud tool een betere online samenwerking met collega’s. Office 365 is gebruiksvriendelijk en kan worden toegepast in elke organisatie, groot of klein. Think4 implementeert de tool bijna dagelijks bij bedrijven die efficiënter willen werken en altijd toegang willen hebben tot hun email, agenda en bestanden. Veilig werken staat voor bedrijven in Utrecht voorop, dus ook daar houden we uiteraard rekening mee bij het implementeren van Microsoft Office 365 en Office 365 Business op alle gekoppelde mobiele devices die tussentijds geüpdatet worden. Als ICT bedrijf zorgt Think4 wij voor de implementatie binnen uw huidige ICT-infrastructuur en beheren de software voor u op afstand. Altijd de nieuwste versie en optimaal kunnen werken in een beveiligde online omgeving? Neem contact op met Think4 om uw situatie eens vrijblijvend te bespreken.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT infrastructuren en oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.

Cloud service

Steeds meer bedrijven werken in de cloud en dat is slim. Think4 adviseert Cloud IT aan MKB bedrijven, niet alleen door de veelzijdigheid, ook gericht op kostenbesparing is de overstap naar werken in de cloud een aanrader. Cloud vraagt om een consequente aanpak, zowel voor ons als voor u. Steeds meer MKB bedrijven schakelen Think4 in voor Cloud services en het inrichten van online werkplekken. Het inrichten van virtuele Private Servers zodat u gegarandeerd bent van een veilige digitale werkomgeving voor uw hele organisatie, is daar een goed voorbeeld van. Zo kunt u altijd en overal inloggen op uw eigen hosted desktop en krijgt u toegang tot de informatie die u op dat moment nodig heeft. De digitale werkplek is populair, maar de vaste plek op kantoor is voor veel bedrijven ook nog steeds erg functioneel. Daarom kunt u ook kiezen voor een server op locatie of zelfs een hybride oplossing, waarmee u het beste uit twee werelden krijgt. Samen met u kijken wij graag naar de beste IT oplossing voor uw MKB bedrijf. Wij zijn specialist op het gebied van ICT ondersteuning voor bedrijven.

Wireless networking

Wanneer u werkt in de cloud wilt u beslist een stabiele wireless verbinding. Met onze uitgebreide kennis en ervaring WiFi netwerken kunnen wij organisaties in heel Nederland, maar ook in het buitenland, voorzien van de beste werkwijze. Think4 is uw partij als u uw wireless netwerk wilt verbeteren en geeft niet alleen advies, wij zorgen voor de implementatie, zodat uw bedrijf direct aan de slag kan. Optimaal digitaal kunnen werken en verzekerd zijn van de beste beveiligingsmaatregelen om uw informatie goed te beschermen. Wij bieden ICT ondersteuning aan bedrijven met betrouwbare wireless netwerken en altijd de juiste security voor online beschikbare bedrijfsinformatie.

24/7 support

Heeft u vragen over uw ICT producten, software tools of wilt u advies bij een storing op uw IT netwerk? Dan kunt u onze supportafdeling 24/7 bereiken voor IT ondersteuning voor bedrijven. Op elk gewenst moment kunnen wij u op afstand al vaak een heel eind verder helpen en als het nodig is komt een ervaren IT specialist bij u langs om uw probleem op locatie te verhelpen. Ook kunt u uw persoonlijke accountmanager altijd contacten voor meer informatie, uitbreiding of vervanging van uw ICT systeem. Think4 staat voor service, kwaliteit en klantgerichtheid op elk niveau. Dat is wat ons uniek maakt in ICT ondersteuning voor bedrijven.

Think4 ICT ondersteuning aan bedrijven in het MKB

Welke vraag u ook heeft over uw IT infrastructuur of ICT systeem, Think4 helpt u verder. Wij helpen bedrijven nationaal en internationaal bij het optimaal inrichten en stabiel houden van ICT infrastructuren met toekomstgerichte oplossingen. Of u een groot bedrijf aanstuurt of een kleine onderneming hebt, voor elk bedrijf bieden wij de beste IT ondersteuning. Met veel passie en ervaring werken wij elke dag voor onze klanten, stuk voor stuk bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en werkbare oplossingen op een bedrijfslocatie of in de cloud. Op elk niveau leveren wij topkwaliteit ICT producten, hardware en software voor flexibele werkplekken en geven advies voor het beveiligen van uw IT activiteiten. Wij kunnen uw bedrijf ook helpen met ICT ondersteuning. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@think4.nl of bel Think4 voor een afspraak op 088 21 77 575.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over de IT infrastructuren en ICT oplossingen van Think4. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT omgeving.