Succesvolle bedrijven hebben en solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Waarom Think4

Bij Think4 zijn wij er van overtuigd dat een te gekke IT oplossing de basis zijn van een succesvolle organisatie. Wij maken IT toegankelijk, solide en veilig tegen vaste transparante kosten zonder verrassingen achteraf.

Maar bovenal door een bevlogen en enthousiaste helpdesk. Laat IT voor uw werken.

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt!

Geen vervelende facturen of nacalucaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw It is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

ICT ondersteuning voor bedrijven

Heeft u behoefte aan ICT ondersteuning in uw bedrijf? Think4 ondersteunt u graag in de ICT. Dan kunt u zich focussen op andere dingen, terwijl wij er middels IT ondersteuning voor zorgen dat alles optimaal benut wordt en vlekkeloos verloopt op ICT gebied. Wij zijn een IT bedrijf, maar IT staat bij ons niet centraal. Wat dan wel? U als gebruiker.Wij zijn een jong en dynamisch team en we houden ervan om uitgedaagd te worden. Heeft u als bedrijf een ICT probleem liggen waar u zelf niet uitkomt of wel wat IT ondersteuning bij kan gebruiken? Daag ons uit en leg uw probleem aan ons voor!

Over Think4

Think4 biedt u full ICT ondersteuning in Zuid-Holland. Als full service partner realiseren wij onderstaande efficiënte oplossingen in combinatie met 24/7 support via onze helpdesk:

  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken;
  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers;
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten;
  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online back-ups voor het MKB.

Om gegarandeerd hoogwaardige resultaten te leveren, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij slim en snel in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Wij werken proactief en zijn betrokken bij uw organisatie. Duurzame oplossingen voor onze klanten ontwikkelen laat ons hart sneller kloppen. Hoe doen wij dit? Met passie en open en eerlijke communicatie, want dat werkt het beste. Ons doel is om de beste IT oplossingen te bieden. Wij denken in kansen en hoogwaardige en stabiele oplossingen die werken binnen alle branches.

Schakel de IT hulp van Think4 in!

Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en vertellen u hier graag over.Als u vragen heeft over onze ICT ondersteuning kunt u die altijd aan ons stellen. Voor een inventarisatie van uw IT infrastructuur of andere IT ondersteuning bent u bij Think4 dus aan het juiste adres. Daag ons uit! Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl