ICT bedrijven in Leiden

Bent u op zoek naar een ICT bedrijven in/nabij Leiden? Think4 lost graag uw ICT problemen op. Wij denken in oplossingen en we begeleiden ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT/ICT. Bij ons staat IT niet centraal, maar u als gebruiker. Voor uw ICT in Leidenligt onze focus altijd op stabiliteit, veiligheid en toekomstvastigheid. Technische kennis is essentieel, maar u kiest uw IT partner niet uitsluitend op haar vakkennis, maar ook op de wijze waarop deze wordt toegepast en gecommuniceerd. Met open en eerlijke communicatie behalen wij het beste resultaat.Wij zijn proactief en betrokken bij uw organisatie.Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij slim en snel in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen voor uw organisatie.

Think4 biedt de besteICT oplossingen

Als full service partner realiseren wij efficiënte oplossingen, zoals:

  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB;
  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers;
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten;
  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken.

Als full service partner realiseert Think4 efficiënte Cloud oplossingen, servers op locatie of een combinatie van beide technologieën in een hybride vorm. Wilt u in Leiden uw ICT op orde hebben? Dit alles doen wij met 24/7 support via onze slimme en betrokken helpdesk: altijd helder en resultaatgericht. Om gegarandeerd hoogwaardige infrastructuren te leveren, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP.

Meer informatie

Dus bent u in Leiden op zoek naar een ICT bedrijf? Bij Think4 is uw ICT kwestie in goede handen. Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en zijn niet bang voor een uitdaging! Dus heeft u een ICT bedrijf nodig? Daag Think4 vandaag nog uit of vraag naar meer informatie door vrijblijvend contact met ons op te nemen door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575. We helpen u graag met uw ICT in Leiden!

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl