Succesvolle bedrijven hebben en solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Waarom Think4

Bij Think4 zijn wij er van overtuigd dat een te gekke IT oplossing de basis zijn van een succesvolle organisatie. Wij maken IT toegankelijk, solide en veilig tegen vaste transparante kosten zonder verrassingen achteraf.

Maar bovenal door een bevlogen en enthousiaste helpdesk. Laat IT voor uw werken.

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt!

Geen vervelende facturen of nacalucaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw It is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

ICT-diensten

Met een goede ICT-inrichting kunt u het optimale rendement uit uw omgeving halen. Wij adviseren u graag over de inzit van uw huidige ICT-technieken. We begeleiden graag ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Bij Think4 zijn wij de IT-partner op het gebied van hard- en software, Office 365, cloud service en wireless networking. Daarnaast leveren we servers, storages, computers en printers met een uitstekende ondersteuning en spectaculaire service. Om hoogwaardige infrastructuur te geven, werken we nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Dat is ook nodig, want we leveren hard- en software van topkwaliteit.

ICT-dienstverlening

De manier waarop wij communiceren maakt ons onderscheidend. We zijn niet uitsluitend uw IT-partner op het gebied van vakkennis, maar ook op de wijze waarop deze wordt toegepast en gecommuniceerd. Door middel van een open en eerlijke communicatie proberen we het beste resultaat te behalen. Dit doen we door proactief aan de slag te gaan, zodat we betrokken raken bij uw organisatie. Door deze mentaliteit spelen we snel en slim in op de nieuwste innovaties en technische ontwikkelingen in uw organisatie. Onze professionals staan altijd voor om voor u aan de slag te gaan. Het opzetten, beheren en beveiligingen van ICT-toepassingen is voor onze professionals geen enkel probleem.

AVG in de ICT-dienstverlening

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe wetgeving regelt de wetgeving rondom de privacy van alle bedrijven en organisaties binnen de Europese Uni. Wij als ICT-dienstverlener gaan secuur te werk met deze wetgeving. We staan voor u klaar als u vragen heeft rondom de implementatie van de AVG. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor extra informatie. Om u te helpen ontvangt u van ons een Excel template van een verwerkingsregister, een handleiding en advies van één van onze ICT-specialisten bij het maken van een risicoanalyse. Met deze stappen zorgen we ervoor dat de AVG de juiste invulling krijgt binnen uw bedrijf.

Office 365

Eén van de mogelijkheden die we aanbieden met onze ICT-dienstverlening is het Office365 pakket. Office 365 is hét pakket voor het gebruik van Word, Excel en Powerpoint. Door middel van dit pakket heeft Microsoft een verzameling internetdiensten en -producten op de markt gebracht waardoor u altijd en overal gebruik kan maken van de veelgebruikte programma’s. Met Office365 kunt u heel eenvoudig bestanden bewerken, delen en updaten. U kunt met Office365 werken in de trein, bij een klant, in het buitenland of tijdens een vergadering. Tijdens een vergadering kunt u bijvoorbeeld aantekeningen maken, deze kunt u vervolgens delen met uw collega’s en ten slotte kunt u het originele bestand aanpassen aan de hand van de ontvangen feedback. Bij Think4 kunt u eenvoudig, snel en efficiënt gebruik maken van Office365. Wij adviseren en implementeren graag een passend Office365 dat bij uw bedrijf kan. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met software-issues en kunnen uw medewerkers direct aan de slag.

Werken in de cloud

Ook voor cloud-oplossingen staan we voor u klaar. Met de cloud creëert u een online werkomgeving die vanaf elke plek met een internetverbinding geraadpleegd kan worden. Hierdoor kunt u aan de slag met uw werkzaamheden in de trein, in een café of op het kantoor. We gaan samen met u aan de slag om een cloud-abonnement te vinden dat past bij uw wensen. Daarna zorgen we ervoor dat de diensten worden geimplenteerd op alle werkplekken, zodat u en uw werknemers direct aan de slag kunnen op hun virtuele werkplek.

De voordelen van Think4

De voordelen van Think4 vertellen wij u graag. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken voor IT gerelateerde onderwerpen. Door onze vakkennis weten we snel wat noodzakelijk is en kunnen we u snel helpen met ons advies. Hierdoor ontvangt u altijd helder en resultaatgericht advies. Daarnaast hebben we alles voor het MKB zodat u direct aan de slag kan met uw eigen werkzaamheden. We hebben een goed beeld van de mogelijkheden en grenzen van de kleine tot middelgrote bedrijven. U kunt aangeven van welke diensten u gebruik wilt maken en van welke diensten niet. Wij gaan dan aan de slag om ICT-oplossingen te vinden voor uw organisatie.

De mogelijkheden

We werken iedere keer samen met klanten om de beste oplossing op maat te vinden. Heeft u vragen of wilt u extra informatie? Dan kunt u bellen naar 088-2177575, waar we graag uw vragen beantwoorden. Daarnaast kunt u mailen naar info@think4.nl voor meer informatie. Bent u benieuwd naar de mogelijke ICT-oplossingen voor uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op en daag ons uit! Wilt u niks missen van de laatste technische ontwikkelingen en de nieuwste diensten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerst alle blogs en nieuwsbrieven.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl