ICT bedrijven in Den Haag

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf in/nabij Den Haag? Think4 lost graag uw ICT problemen op. Wij denken in oplossingen en we begeleiden ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT/ICT. Als full service partner realiseert Think4 efficiënte Cloud oplossingen, servers op locatie of een combinatie van beide technologieën in een hybride vorm. IT staat bij ons niet centraal, maar u als gebruiker. Voor uw ICT in Den Haag wilt u stabiliteit, veiligheid en toekomstvastigheid, dus daar ligt onze focus op. Technische kennis is essentieel, maar u kiest uw IT partner niet uitsluitend op haar vakkennis, maar ook op de wijze waarop deze wordt toegepast en gecommuniceerd. Door open en eerlijke communicatie wordt het beste resultaat behaald.Wij zijn betrokken bij uw organisatie en werken proactief.Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij slim en snel in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen.

De beste ICT oplossingen in Den Haag

Als full service partner realiseren wij efficiënte oplossingen, zoals:

  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten;
  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers;
  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken;
  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB.

Wilt u in Den Haag uw ICT op orde hebben? Dit alles doen wij met 24/7 support via onze slimme en betrokken helpdesk: altijd helder en resultaatgericht. Om gegarandeerd hoogwaardige infrastructuren te leveren, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Dus bent u op zoek naar een ICT bedrijf in/nabij Den Haag? Weet dan dat u terecht kunt bij Think4. Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en zijn niet bang voor een uitdaging! Dus heeft u een ICT probleem? Daag ons uit door vrijblijvend contact met ons op te nemen door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl