Succesvolle bedrijven hebben en solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Waarom Think4

Bij Think4 zijn wij er van overtuigd dat een te gekke IT oplossing de basis zijn van een succesvolle organisatie. Wij maken IT toegankelijk, solide en veilig tegen vaste transparante kosten zonder verrassingen achteraf.

Maar bovenal door een bevlogen en enthousiaste helpdesk. Laat IT voor uw werken.

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt!

Geen vervelende facturen of nacalucaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw It is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

ICT beheer uitbesteden bij Think4

Uw ICT beheer uitbesteden doet u veilig en gemakkelijk bij Think4. Als full service IT partner nemen wij u alle zorgen op het gebied van hard- en software uit handen. Duurzame IT oplossingen ontwikkelen, dat is wat wij als ICT beheerder voor u doen, waar wij goed in zijn en waar ons hart sneller van gaat kloppen. Ondanks onze passie voor het vakgebied staat IT bij ons niet centraal, maar u als gebruiker. Samen bekijken we welke oplossingen passen bij uw bedrijf.Think4 is uw IT partner op het gebied van cloud oplossingen, netwerkbeheer, backup en WiFi en levert hard- en software van topmerken als HP, Microsoft, Olympus en KasperskyLab.

Kiezen voor ICT beheer uitbesteden: onze diensten

Met ons als ICT beheerder weet u zeker dat uw zaken goed geregeld worden. Onze diensten variëren van het bieden van cloud oplossingen als Office365 tot aan het leveren van hard- en software van topkwaliteit. Verder helpen wij u bij het inrichten van een veilige internetomgeving en bieden we 24/7 support. Samen met u bekijken we welke diensten het beste passen bij u bedrijf. Wat heeft u nodig, en wat zijn uw wensen en eisen? Dit doen wij proactief en betrokken, met open en eerlijke communicatie. Zo komt u nooit voor nare verrassingen te staan en kunt u zorgeloos ondernemen, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met ICT-vraagstukken.

Werken in de cloud

Wij helpen uw graag met de implementatie met een van de cloud oplossingen als Office365. Daarmee creëert u een online werkomgeving die vanaf elke plek bezocht kan worden. Zo kunt u, of u nu in de trein, een bespreking of het vliegtuig zit, altijd aan de slag met uw gegevens, software en bestanden. Dit geldt ook voor uw medewerkers. Welk cloud-abonnement en bijbehorend pakket uw afsluit bepaalt u zelf. Wij kijken graag samen met u welke licentie het best bij uw bedrijf past. U kunt er zelf voor kiezen om per werknemer een verschillend pakket af te nemen. Wij stellen een plan voor u op en helpen met de implementatie. Zo zitten u en uw werknemers snel aan een eigen virtuele werkplek.

Een veilige WiFi omgeving

Het nieuwe werken, zoals in de cloud aan een virtuele werkplek, bezorgt veel ondernemers heel wat hoofdbrekens. Is het wel veilig? U wil natuurlijk niet dat cybercrimineel er eenvoudig met al uw gegevens en bestanden vandoor kan gaan. Maar ook zonder het werken in de cloud is het belangrijk dat uwWiFi-netwerken op een professionele manier ingericht zijn. Efficiënt, aangepast aan de bedrijfssituatie en veilig. Met (wireless) networking van Think4 bent u in één keer van al uw zorgen af. Wij leggen de netwerken voor u aan, en zorgen ervoor dat deze veilig zijn. En blijven: wij bieden tevens networksecurity diensten aan, die ervoor zorgen dat alle systemen altijd voorzien zijn van de nieuwste software. Zo wordt uw bedrijfsinformatie en de digitale activiteiten beschermd, en krijgen ook virussen geen kans.

Hard- en software

Voor elk bedrijf geldt dat de basis in orde moet zijn, en daar valt ICT ook onder. Topkwaliteit hard- en software: dat is wat Think4 voor u regelt. Dankzij partnerships met grote spelers als HP, Microsoft, Olympus en Kaspersky Lab leveren wij de beste programma’s voor uw devices en online back-up en printers, computers en servers. Altijd voor scherpe prijzen.

24/7 ondersteuning

Uw ICT beheer uitbesteden bij Think4 betekent dat u gebruikmaakt van onze 24/7 support service. Wij helpen u wanneer u dat wenst met uw problematiek op ICT gebied. Door onze vakkennis weten wij snel wat noodzakelijk is, en bent u binnen no time voorzien van passend advies. Wanneer u kiest voor Think4 als uw ICT beheerder krijgt u bovendien een persoonlijke accountmanager toegewezen. Eén aanspreekpunt omtrent al uw ICT zaken. Samen met u wordt er een helder plan opgesteld waarin uw IT-mogelijkheden uiteen worden gezet. Vervolgens gaan we doelgericht voor u aan het slag zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over ICT-zaken en zich bezig kan houden met uw bedrijfsvoering.

Uw ICT beheer uitbesteden bij Think4

Uw ICT beheer uitbesteden bij Think4? Dan kiest u voor een jong en dynamisch IT bedrijf om uw ICT-zaken voor u waar te nemen. Met ons als ICT beheerder bent u verzekerd van een full service partner die altijd voor u klaar staat en dankzij gedegen vakkennis precies weet wat uw bedrijf nodig heeft. Wij bieden u de beste IT-oplossingen, en werken proactief en betrokken bij uw bedrijf. Dankzij onze open en eerlijke communicatie weet u zeker dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij gaan graag voor u aan de slag! Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl